Cautare

5746 de rezultate pentru "impuscaturi langa penitenciarul timisoara" (3.81 secunde)
Tanar de 25 de ani suspect de coronavirus, internat la Timisoara. ... El s-a dus mai intai la spital in Resita, de unde a fost trimis la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, fiind internat in saloanele special pregatite pentru suspiciuni de coronavirus.
Femeia care a cumparat un copil de la o familie din Timisoara va fi cercetata in stare de libertate. Ea a fost prinsa in aceasta dimineata si audiata la Parchetul de pe langa Tribunalul Timisoara.
F.P.M - Dupa 29 de ani, dl Lazar a ajuns in varful ierarhiei, si se cramponeaza de functia sa, desi este acuzat cu probe de netagaduit ca atunci cand era procuror stagiar si facea parte din comisia de eliberare conditionata de la Penitenciarul Aiud a fost complicele securitatii si al tortionarilor din inchisoare, refuzand eliberarea unor detinuti politici.
Un detinut din penitenciarul Timisoara, diagnosticat ca avand „probleme psihice“, a trimis o plangere la Politie si la Parchet...
A murit la penitenciarul Jilava, in timpul anchetei, la 22 martie 1959. ... Detentia la penitenciarele Timisoara, Gherla si lagarele de la Canal.
Elisabeta Dragut va primi un nou mandat de procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, dupa ce l-a surclasat pe colegul sau Costel Niculeanu, la concursul pentru ocuparea acestei functii.
Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Timisoara, in fata a peste 1.000 de persoane adunate in sala Teatrului National, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, ca va invinge structurile comuniste care inca mai exista in societatea romaneasca.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
In data de 13 ianuarie 2011, respectiv la doua zile dupa o vizita de documentare pe care am efectuat-o in judetele Arad si Timis pe tema contrabandei cu tigari, procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, Aurel Matiut, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al dumneavoastra si protector al contrabandei cu tigari de care nu sunteti strain.
Emanuel Copilas, Ph.D Facultatea de stiint;e politice, "Universitatea de Vest" Timisoara; ... Victor Neumann, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie a Universitatii de Vest din Timisoara, director (din 2008) al Scolii Doctorale Internationale de Istorie Conceptuala "Reinhart Koselleck" din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara;
Municipiul Timisoara intentioneaza sa lanseze o emisiune de obligatiuni in valoare totala de 200 de miliarde de lei, potrivit unei hotarari aprobate recent de consiliul local. ... In aceste conditii, obligatiunile Timisoara ar putea avea cea mai mare scadenta dintre toate emisiunile realizate pana in prezent de autoritatile locale.
Compania aeriana Carpatair va creste din 28 octombrie, numarul zborurilor de la Timisoara la Frankfurt-Main, de la 3 la 7 pe saptamana, operatorul ajungand astfel la un total de 24 de zboruri spre diferite destina_ii din Germania.
Senatorul PSD Vasile Dancu a anuntat ieri la Timisoara ca pregateste mai multe barometre de opinie pentru studiul vietii urbane, astfel incat cei care ocupa functii publice in marile orase sa fie evaluati dupa criterii reale, si nu dupa "gargara politica".
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni.
Fenomen straniu la Timisoara. A inflorit liliacul in ciuda temperaturilor foarte scazute Un fenomen meteo straniu a fost surprins in Timisoara.
Theodor Stolojan a declarat sambata la Timisoara ca in viitor noua formatiune PLD va putea fuziona cu actualul PNL, dar fara grupul condus de Calin Popescu-Tariceanu. ... Acesta, alaturi de ceilalti lideri ai platformistilor, a lansat la Timisoara dezbaterea despre infiintarea PLD.
Declaratia a fost facuta de liberal la Timisoara, acolo unde, a precizat el, un model al unei astfel de aliante functioneaza foarte bine.
Presedintele PNTCD Timis, Marius Popovici, a anuntat ca protocolul PNL-AP-PNTCD va fi semnat la 3 august, la Timisoara.
Pe de alta parte, membrii OTRM Constanta au primit vizita consilierului local PRM din Timisoara, Adrian Pascuta. ... As face chiar un transfer la Timisoara, sa-l luam pe Mazare pentru o perioada.
Lunetisti pe acoperisul cladirilor, zeci de agenti si ofiteri in civil, cordoane de jandarmi, politisti, firme private de paza, garduri de protectie, autobuze pe post de baricada - acesta a fost decorul in care s-a desfasurat vizita liderilor nationali ai PDL la Timisoara.
google-analytics.com