Cautare

5746 de rezultate pentru "impuscaturi langa penitenciarul timisoara" (2.91 secunde)
Penitenciarul Pelendava, mina de aur Alta unitate a statului care sta cocotata pe o avere imobiliara vanata de samsari este Penitenciarul Pelendava de pe raza teritorial-administrativa a comunei Malu Mare.
Cum arata viata la Rahova pentru Gigi Becali Patronul Stelei isi va petrece cel putin 2 ani intr-o celula de 26 de metri patrati cu 6 paturi suprapuse Gigi Becali a ajuns ieri dimineata la Penitenciarul Rahova, acolo unde a inceput sa-si ispaseasca sentinta.
Cei trei au fost incarcerati in 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar in 10 iunie au fost transferati la Penitenciarul Jilava.
Revelionul in penitenciarul Poarta Alba: Gigi Becali s-a rugat la Dumnezeu si Sf. Vasile, pana la ora stingerii Faptul ca este in inchisoare nu-l impiedica pe Gigi Becali sa se roage la Dumnezeu singur, retras de colegii sai.
Gigi Becali a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava pana in 29 octombrie 2013, cand a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, dupa ce Administratia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.
Adrian Nastase a fost adus, marti dimineata, de la Penitenciarul Jilava la Judecatoria Sectorului 4, unde s-a judecat cererea acestuia de eliberare dupa aproximativ 7 luni si jumatate de detentie din cei doi ani la cat a fost condamnat in dosarul "Trofeul calitatii".
Informatia a fost facuta publica de reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane, care au tinut sa precizeze ca ierarhul merge periodic la Penitenciarul din Rahova si ca prezenta sa acolo nu are nicio legatura cu Gigi Becali.
Acesta va fi incarcerat pentru inceput la Penitenciarul Rahova pentru a I se face un set de analize obligatoriu inainte de a fi trimis intr-un alt penitenciar in care sa-si ispaseasca pedeapsa.
Declaratia lui Bercea Mondial a fost facuta inainte de a intra la Curtea de Apel Pitesti, unde s-a judecat contestatia depusa de Bercea Mondial la masurile magistratilor in dosarul in care este acuzat ca a incercat sa mituiasca un gardian de la Penitenciarul Colibasi.
Un tanar in varsta de 39 de ani, proaspat eliberat din inchisoare, a refuzat sa iasa din Penitenciarul Gaesti. Politistii au fost nevoiti sa intervina pentru a-l scoate din celula.
Un detinut de la Penitenciarul Aiud a fost condamnat pentru disturgere, dupa ce si-a incendiat celula in care era inchis.
Scandal urias in Penitenciarul Gherla. Mai multi detinuti s-au batut crunt dupa ce au consumat alcool improvizat in camera de detentie.
Dupa efectuarea formalitatilor, Catalin Chereches va sta 21 de zile in carantina, dupa care va fi mutat la Penitenciarul Aiud, acolo unde isi va ispasi pedeapsa de cinci ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita.
A auzit impuscaturi, dar a crezut ca zgomotul vine de afara. ... Langa trupul lui, anchetatorii au gasit o arma neletala.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
In 1958 Barbutiu a fost mutat la Timisoara, la regimentul de vanatoare-interceptare. ... La terminarea exercitiului, cei doi zburau in formatie, spre aeroportul din Timisoara. ... El a raportat, in mod automat, la statie ca obiectul era acum langa el.
Tanara locuia pe strada Cometei din Craiova, in apropierea unor plopi, iar astfel a aparut si poezia Pe langa plopii fara sot (conform celor spuse de Toma Radulescu, istoric). ... TIMISOARA.
Ambele evenimente sunt strans legate de orasul natal, Timisoara, unde Virgil Iantu va sustine o conferinta de presa chiar in ultima zi a lunii februarie, la finalul careia va avea loc si o sesiune de autografe.
„Suntem consternati ca din nou jurnalele de stiri încep cu Craiova, si nu cu stiri despre investitori, ci cu fenomene precum batai ca în filme pe strazile orasului, împuscaturi, masini distruse.
„Suntem consternati ca din nou jurnalele de stiri încep cu Craiova, si nu cu stiri despre investitori, ci cu fenomene precum batai ca în filme pe strazile orasului, împuscaturi, masini distruse.
google-analytics.com