Cautare

5746 de rezultate pentru "impuscaturi langa penitenciarul timisoara" (3.34 secunde)
Mihaela Rosana Bitu, operator ghiseu unic, fata educata, retrasa, de încredere, a furat parola directorului pentru transferul ilicit catre conturi din Timisoara si Bucuresti.În cei trei-patru ani de când era angajata, Mihaelei Bitu i-au trecut prin mâna sume impresionante, atât lei, cât si valuta, începând de la banii încasati în contul facturilor de curent ale craiovenilor pâna la depuneri sau retrageri bancare.
El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal. ... Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Nodici, a declarat, luni, ca medicii se asteptau la decesul jurnalistului, in conditiile in care starea acestuia se agravase.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Cris" - Timisoara Nord (06.54), Budapesta (10.47);
A inceput Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara, iar in 1990 si-a inceput cariera jurnalistica. A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: ... De exemplu, noi la Timisoara avem aproximativ 12, iar la Cluj sunt de zece ori mai mult.
Intre Timisoara si Viena, un drum cu masina dureaza sase ore. ... Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena? ... Noaptea aceea a venit acum si in Timisoara, si in Viena.
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti au descins, duminica dimineata, in 30 de locatii - 13 in localitatea Strehaia, noua in județul Hunedoara, patru in Cluj, trei in Timisoara si una in județul Arges.
Ii povestise ca a trecut din nou pe la cantonier, dar nu era nimeni in casa, cainele acela urlase pana il vazuse plecat, nu mai stia cum urcase si coborase dealul aproape in fuga, trecuse pe langa aceiasi copaci, intrase chiar in padure, dar nu mai gasise cabina telefonica.
Latifundiarul a ratat sansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Alba, pentru a obtine permisiunea de a merge acasa de Craciun.
Cei trei au fost incarcerati in 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar in 10 iunie au fost transferati la Penitenciarul Jilava.
In plus, Mencinicopschi a fost ajutat si de Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava care a stabilit ca cele 7 carti scrise de acesta in detentie sunt lucrari stiintifice, pentru asta fiind recompensat cu 210 zile.
Doi detinuti din Penitenciarul Jilava i-au chemat in fata instantei de judecata pe deputatul, Nati Meir si pe presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu pentru faptul ca acestia nu au solutionat "in termen de 30 zile, maxim 45 de zile" cererile trimise de acesti detinuti.
Mocanu sustine ca adjunctul ministrului de Interne l-a vizitat cand era retinut in penitenciarul Departamentului operativ al Ministerului de Interne. ... Politicianul a fost arestat dupa protestele din 7 aprilie, fiind detinut doua luni in penitenciarul din Chisinau.
Meniu de restaurant la puscarieIn 2008, Administratia Nationala a Penitenciarelor a implementat un sistem de asigurare a hranei detinutilor prin servicii de catering, in trei unitati de detentie din tara, printre care si Penitenciarul Botosani.
Vizita Baronesei Emma Nicholson la Penitenciarul Jilava, unde este incarcerat Adrian Nastase, reprezinta un lucru firesc pentru cei care l-au cunoscut si apreciat, a declarat duminica pentru Agerpres avocatul fostului premier Lucian Bolcas.
Am o experienta directa, cu cei care acum cand am parasit penitenciarul m-au salutat de le ferestre si dincolo de dorinta de razbunare pentru cei care au suferit, e nevoie de intelepciune pentru ca penitenciarul este o fabrica de recidiva.
google-analytics.com