Cautare

5746 de rezultate pentru "impuscaturi langa penitenciarul timisoara" (3.42 secunde)
Cum a ajuns Timisoara capitala Ungariei (Autor: Claudiu Padurean ) Unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Sud-Est, Timisoara, este deosebit de important atat pentru istoria romanilor, cat si pentru cea a maghiarilor. ... In umbra Cenadului La inceputul Evului Mediu, Timisoara a fost o asezare de rang secundar.
Ziaristii din presa craioveana, dar si corespondentii locali ai presei centrale au fost asaltati, de joia trecuta, cu dezvaluiri fulminante despre ilegalitati care s-ar petrece la Penitenciarul Pelendava din Craiova.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
"Vreau sa ma impac cu toti, sa ma ierte orice om pe care l-am suparat", au fost primele cuvinte ale lui Gigi Becali la iesirea din penitenciarul Poarta Alba.
Timisoara. ... In fata casei lui Laszlo Tokes, din Timisoara grupuri de enoriasi protesteaza impotriva deciziei judecatoresti de evacuare a pastorului in alta localitate. ... La Timisoara soseste Denis Currie, secretar II al Ambasadei S.U.A.
Avocatul lui Gigi Becali, Robert Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX ca a fost sambata la Penitenciarul Rahova cu doi calugari de la Muntele Athos, pentru a solicita drept de vizita la Gigi Becali, acestia dorind sa oficieze duminica o slujba la biserica unitatii de detentie.
Buna seara Timisoara, Buna seara prieteni, Sunt pentru cel putin cateva zile presedintele Romaniei si daca as fi avut ocazia pentru o singura zi sa fiu presedintele Romaniei as fi venit, cum vin azi la Timisoara, sa va multumesc in numele tuturor romanilor voua, timisorenilor, pentru Libertate.
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
(Iulia Marin) Adrian Nastase, inchis si in dosarul "Trofeul Calitatii" Fostul premier Adrian Nastase a mai fost inchis aproape 9 luni, la Penitenciarul Jilava, dupa ce a fost gasit vinovat pentru ca si-a folosit influenta functiei de presedinte al unui partid, in scopul obtinerii de sponsorizari pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), 5. ... Dorin Lazar (Timisoara Saracens), 9. ... Stephen Shennan (Timisoara Saracens), 12. ... Jack Umaga (Timisoara Saracens), 14. ... Catalin Fercu (Timisoara Saracens). ... Eugen Capatana (Timisoara Saracens), 17. ... Ionut Muresan (Timisoara Saracens), 20. ... Madalin Lemnaru (Timisoara Saracens), 23. Jody Rose (Timisoara Saracens).
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
In ziua de 15 decembrie 1989, aproximativ 30 de enoriasi ai pastorului reformat Laszlo Tokes s-au adunat la casa parohiala a acestuia din Timisoara si au inceput sa protesteze impotriva a ceea ce ei considerau ca fiind mutarea abuziva a pastorului de la Timisoara la Mineu, intr-un fel de surghiun, prin decizia Bisericii Reformate.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
Impuscaturi si luare de ostatici in Franta. Un barbat, despre care presa franceza scrie ca este marocan, a fost ucis de fortele de interventie dupa ce a luat ostatici mai multi oameni intr-un supermarket din Trebes si a omorat trei oameni in timpul atacului.
Politistii bucuresteni fac cercetari in cazul unui geam al unei masini si al unui imobil din apropiere, sparte de impuscaturi cu bile metalice in zona Sectorului 1 al Capitalei. ... Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, mai multi martori ar fi auzit impuscaturi in zona.
• Managementul financiar al administratiei publice locale, Ed.Universitatii de Vest,Timisoara, 2007; ... Universitatii de Vest,Timisoara, 2007; ... • Contributii privind producerea incalzirii instalatiilor, Conferinta internationala, Timisoara, 2001; ... • Model matematic si fizic privind transferul caldurii intr-un magnetron, Conferinta internationala,Timisoara, 2001.
google-analytics.com