Cautare

782 de rezultate pentru "imagini" (3.73 secunde)
Social-democratii au intrat febra construirii unei alte imagini a partidului, pentru a se asigura ca nu vor pierde si urmatoarele alegeri.
Am vazut imagini de senzatie cu primarul Clujului pe post de sef de galerie de lux. Fostul prim-ministru si actual primar al Clujului, Emil Boc, a batut intr-o toba si a strigat Hai Romania pana a ragusit.
Serviciul inovator permite tuturor participantilor care se afla in perimetrul evenimentului si isi activeaza Bluetooth-ul sa primeasca gratuit o serie de ringtonuri si wallpapers (imagini) cu Tiesto, cel mai cunoscut DJ din lume, direct pe telefonul mobil, pe toata durata concertului.
El si colegii sai colecteaza documente si imagini pe care guvernele si alte institutii le considera confidentiale, apoi le publica pe site-ul web numit WikiLeaks.org.
filme blu-ray, jocuri pe console sau imagini capturate cu o camera stereoscopica. Altfel, veti ajunge sa cheltuiti mai multi bani pentru ceva de care nu veti putea sa va bucurati.
Facebook a anuntat o functie care le va permite mai multor utilizatori sa incarce imagini in albume foto comune. Creatorii albumelor de pe Facebook le vor putea oferi acces la maximum 50 de persoane, care vor putea la randul lor incarca pana la 200 de fotografii.
in primul rand afisarea de informatii mai mult sau mai putin statice cu forma de text, imagini si sunete (asa-numitele pagini web), apoi posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii, chat, video si video on demand, telefonie si telefonie cu imagine prin Internet, televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, mediu pentru raspandirea stirilor, mediu pentru toate genurile de grafica si muzica, deschiderea unei sesiuni de lucru de la distanta, grupuri de discutii pe teme prestabilite, jocuri interactive prin retea, operatii bancare (Internet banking) si multe, multe altele.
Trailerul evenimentului si imagini de la repetitii pot fi vizionate accesand link-urile de mai jos: http://www.youtube.com/watch?v=TNGwBCD-2s8 http://www.youtube.com/watch?v=kJ3Pkb93fYE
Icoanele mari costa 175 de lei bucata, cele populare - 100 de lei, cele cu nuanta gotica (cu imagini din Franta si Irlanda) - 150 de lei, iar cele mici - la 70 de lei", spune Liviu Flesariu.
Efectul frigului POLAR din SUA, Cascada Niagara INGHETATA Frigul polar care matura in aceste zile SUA a reusit sa provoace haos in transporturi, sa inchida scoli si institutii publice, dar si sa ofere imagini spectaculoase ale iernii.
Curtea palatului va fi decorata cu o pictura 3D supradimensionata care va infatisa imagini din trecutul Bucurestiului, din prezent si o proiectie a Bucurestiului in viitor.
Primim adesea filmulete sau imagini cu micutele in extaz sau cu ochisorii plini de lacrimi de bucurie, atingand in premiera rochita primita!
Pentru detalii, va stam cu placere la dispozitie. Imagini din film, aici: http://bit.ly/foto_Sleepless_InterComFilm Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=lwAAYPwLaPQ
Imagini incredibile surprinse la Berlin, zilele trecute. Solistul Aerosmith, Steven Tyler a intalnit la colt de strada un acordeonist care canta pentru cativa bani in plus, vedeta i s-a alaturat pentru un duet.
Semnalul dat de presedintele Traian Basescu ca Alianta se poate rupe dupa 1 ianuarie 2007 a fost receptat cum trebuie de filialele doljene ale celor doua partide din coalitie, care au inceput sa se intreaca in racolarea de noi membri cu functii si imagini publice importante.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
"Imi amintesc ca primarul din Botosesti-Paia a trimis un CD cu imagini la presedintie. Chiar am discutat cu doamna Adriana Saftoiu si am rugat-o sa tina cont si de solicitarile lui Fugaru, in sensul de a le da o tenta mai oficiala cand le va remite institutiilor responsabile.
In conditiile acestei imagini care anunta ca Alianta D.A. PNL-PD va divorta imediat ce va fi dezlegata de protocolul care fixeaza si o data anume, nu ne mai ramane decat sa asteptam integrarea in Uniunea Europeana.
In imagini putem observa doi tineri care fac eforturi disperate de a salva din apele involburate ale unui rau un miel neajutorat, scrie kanald.ro.
Clarvazatorii au descris casa de vacanta a lui Gorbaciov, dupa care, primind imagini ale unor submarine sovietice, au determinat exact coordonatele in care acestea se aflau la momentul respectiv.
google-analytics.com