Cautare

782 de rezultate pentru "imagini" (3.10 secunde)
Numai ca in spatele acestei imagini usor caricaturale se afla realitati mult mai complexe. De fapt, cei care pleaca primii sunt cei cu inalta calificare, fie ca este vorba despre medici, personal medical, fie ca este vorba despre profesori, ingineri, muncitori de inalta calificare.
Va ajuta pe dumneavoastra acum, dar asta e contributia mea in pregatirea unui loc eligibil", spune o persoana care nu se vede in imagini.
Basescu a plecat de la Columna lui Traian chiar in momentul in care a sosit presa, pentru a nu le da ragazul de a-l imortaliza in imagini acolo, fiindca - asa cum a declarat inainte de a vizita monumentul - se vor scrie materiale ironice despre acest moment, avand in vedere ca numele sau este Traian.
Schimbare de imagine Congresul PUR a reprezentat cadrul de legitimare a noii imagini cu care actualii conservatori se vor prezenta pe scena politica.
AM O CURIOZITATE, VAD CA NU INTREABA NIMENI Televiziunile au dat imagini cu Basescu si nevasta-sa in weekend prin Covasna, deci, deplasare privata.
O cladire emblematica, o cladire inaugurata in finalul secolului al XIX-lea, un adevarat castel, o bijuterie arhitectonica pe care, daca o privesti in imagini fara sa stii unde se afla, ai putea crede ca poate fi localizata in Franta, Germania, Austria si mult mai greu de crezut chiar in Romania!
In plus, in loc sa se contrazica de dragul carpirii unei imagini si asa sifonate, fostul partid de guvernamant ar face mai bine daca ar lua in calcul la cat anume se ridica scorul sau electoral acum, cu Iliescu marginalizat si resapat si cu firma social-democrata concurata de un PD aflat in plina expansiune.
Intrarea in mandat a noului presedinte nu poate fi umbrita de acele imagini ale confruntarii dintre politie si protestatari, din chiar ziua investirii dlui Trump, asa cum astfel de scene mai dainuie, inca, in istoria recenta a Romaniei.
Intrarea in mandat a noului presedinte nu poate fi umbrita de acele imagini ale confruntarii dintre politie si protestatari, din chiar ziua investirii dlui Trump, asa cum astfel de scene mai dainuie, inca, in istoria recenta a Romaniei.
Cat despre existenta primului dosar, Basescu a afirmat ca este vorba despre crearea unui anumit mediu, a unei anumite presiuni ca raspuns la presiunea creata prin imagini de gruparea care i-a detinut pe jurnalisti.
Astfel, a fost introdusa o acciza de 45% la confecþiile din blanuri naturale, de 55% la articolele din cristal, de 35% pentru parfumuri, 20% pentru aparatura audio-video, cuptoare cu microunde, aparate de aer condiþionat, 30% pentru aparate de luat imagini fixe si alte camere video cu inregistare, 100% pentru arme de vinatoare si 50% pentru iahturi si barci cu motor pentru agrement.
“Se doreste conturarea unei imagini negative despre Antonie Iorgovan. Toata manevra asta pleaca din partid si nu am nici cea mai mica indoiala ca in spate este conducerea formatiunii“, a declarat senatorul.
In virtutea noilor informatii, respectiv imagini pe care cotidianul "Replica” de Constanta le va pune la dispozitia ministrului, banuim ca situatia se va modifica radical.
Postul de televiziune Bloomberg s-a grabit sa anunte stirea si sa difuzeze primele imagini. In desenul animat, personajul lui Buffett va conduce un club secret al milionarilor, unde copiii vor invata cum sa devina afaceristi de succes.
Inainte de a continua, va invit sa vedeti cateva imagini cu autostrada construita de Bechtel in Albania, la un pret care reprezinta doar 40% din cel din Romania, mergand la http://soviani.com/2011/08/04/povestea-incredibila-a-celei-mai-scumpe-autostrazi-din-lume-autostrada-bechtel-nastase-mitrea-basescu-tariceanu-boc-dobre-orban-berceanu-de-doua-ori-boagiu-si-cine-va-urma-2/  Cifrele de mai sus arata ca exista un singur castigator net:
Cristi Borcea a dezvaluit la Happy Hour primele imagini cu restaurantul sau dedicat lui Dinamo la Miami. Localul are o istorie lunga in spate, cu mafioti si filme de la Hollywood.
Imagini spectaculoase cu tronsonul de autostrada cu trei benzi, au fost postate pe forumul skyscrapercity.com.
Dacia a prezentat imagini noi cu Dacia Dokker, autoturism cu 5 locuri ce va fi disponibil in 2 variante: unul de familie si unul utilitar.
Finala Ligii Europa va putea fi vizionata si din Piata Constitutiei, unde, pentru suporterii care nu vor merge la stadion, vor fi instalate patru ecrane gigant care vor transmite, incepand cu ora 20.00, imagini in direct de la Arena Nationala.
Andreea a postat deja pe contul oficial de Facebook mai multe imagini realizate in timpul unei emisiuni radio la ProFm, in care se distreaza alaturi de dansatoarele sale (si ele imbracate in Craciunite).
google-analytics.com