Cautare

782 de rezultate pentru "imagini" (2.72 secunde)
Imagini revoltatoare in Alba Iulia. ... In imagini se vede cum unul dintre politisti este urcat pe barbatul pus la pamant, in timp ce al doilea il incatuseaza.
Imagini spectaculoase surprinse de NASA si de satelitul Agentiei Spatiale Europene, Solar Orbiter.
Imagini noi apar pe retelele sociale cu atacul Federatiei Ruse in Ucraina. Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat, joi dimineata, o operatiune militara speciala in Ucraina.
Imagini din Liov, Ucraina, unde mii de oameni vor sa fuga din calea razboiului. Acestia asteapta ore intregi pana cand reusesc sa urce in tren si sa plece din tara.
La randul lor, diverse televiziuni au prezentat imagini penibile cu puberi pentru care "distractia maxima" era ajungerea la statutul de beat "manga", unii dintre ei ajungand intr-un hal fara de hal, doar pentru ca "asa se face" cand traditia iti cere sa participi la o paranghelie iesita din comun.
Presa din Rusia a publicat imagini cu ministrul rus Apararii, Serghei Soigu, prezent in cadrul unei videoconferinte cu Vladimir Putin.
Imagini spectaculoase cu zapada de 1,5 metri de pe Transalpina. Drumarii au intervenit si continua sa intervina cu utilajele de deszapezire pentru a curata cel mai inalt drum din Romania.
Yullia, paramedic ucrainean, si-a riscat viata zi de zi de la startul razboiului. Yuliia a reusit sa scoata din Mariupol un video cu imagini socante.
Au fost facute publice imagini dramatice cu incercarile salvamarilor de a-i salva pe cei aflati in pragul inecului dupa ce au intrat in marea agitata si au fost dusi de valuri in larg.
Tik Tok genereaza imagini pe baza descrierii din text. Acesta are in prezent o functie similara numita "al greenscreen". Mai multe companii, Google si OpenAI lucreaza la astfel de sisteme.
Este uimitor ce pot face cateva imagini. ... Trecand insa mai departe, dar comentand tot imagini. Cot la cot cu televiziunea in cauza, de altfel.
Rusii au parcat camioane si blindate la cativa metri de reactoarele centralei nucleare de la Zaporojie si de depozitele de combustibil nuclear folosit. Imagini din satelit in acest sens au fost publicate de Ministerul britanic al Apararii.
Emisiunea Sport Center, de la Orange Sport, a adus toate reactiile de dupa FC U Craiova - Rapid si, mai ales, imagini de la scandalul dintre rapidistul Cristian Sapunaru si suporterul oltean "Postasu".
Aproape ca am uitat sa salut decizia autoritatilor (ha!) de a se suci in privinta ideii ca jurnalistii care publica imagini precum cele cu Remes si caltabosul sa faca puscarie.
De cateva zile bune, putine sunt canalele de stiri si publicatiile care reusesc sa se abtina de la a transmite imagini si relatari de la cozile cu pensionari care doresc sa-si depuna cererile pentru obtinerea unui bilet intr-o statiune sau pentru a primi diverse pomeni.
Avem primele imagini cu biroul improvizat in carciuma din Senat de Evdochia Aelenei, fost senator AUR, acum senator neafiliat.
Au aparut primele imagini cu o gaura de cel putin 50 de metri in conducta Nord Stream, dupa exploziile puternice cauzate de presupuse acte de sabotaj.
Imagini spectaculoase din Londra, acolo unde cerul noptii a fost luminat de o minge de foc.Specialistii spun ca este vorba de un meteorit urias, ce a putut fi observat deasupra mai multor orase din Anglia
Woods dezvaluie imagini noi cu Titanic. Epava vasului Titanic se afla la aproximativ 4.000 de metri adancime. Titanic s-a scufundat in noaptea de 14 spre 15 aprilie in Atlanticul de Nord, in 1912.
Imagini dezolante vin din Venetia, acolo unde gondolele sunt trase pe dreapta, dupa ce tot mai multe canale raman fara apa.
google-analytics.com