Cautare

781 de rezultate pentru "imagini" (3.85 secunde)
Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini.
PRIMELE IMAGINI CU BRAD PITT SI CHARLIZE THERON! ... Compania Breitling a facut publice imagini de la filmari pe pagina lor de facebook inca din luna septembrie.
Cu 60 de imagini 3D proiectate pe secunda, derivate dintr-un master impecabil de 120 de cadre pe secunde, reda imaginile mai aproape de ochiul uman decat a fost posibil vreodata, aducand privitorul chiar in mijlocul actiunii.
Dupa analizarea unor noi imagini cu meteoritul care a cazut in Rusia au aparut voci care sustin ca asteroidul ar fi explodat dupa ce a fost lovit de un OZN, efectele prabusirii sale fiind, astfel, limitate.
Elastograful permite masurarea elasticitatii tesuturilor Imagini mai precise, mai rapide ai cat mai putin iradiante pentru organism. ... De asemenea, la Congresul european de radiologie a mai fost prezentat sistemul EOS, care, pe un ecran, reda imagini impresionante prin acuratete.
Acestea erau incluse intr-o prezentare PowerPoint, continand 50 de imagini fara legenda, care au provocat speculatii considerabile intre conspirationisti si ufologi.
Pe sigiliu sunt gravate imagini ideografice, dintre care doua sunt identice cu semnele Vinca-Turdas.
La acestia se adauga specialistii la care se poate face apel, cum sunt cei de la analiza de imagini. ... sa zicem ca un obiect negru, de forma triunghiulara, a fost reperat, urmarit si capturat in imagini de catre un echipaj militar.
Reclama spunea ca e vorba de imagini speciale, nemaivazute, a ceea ce se crede a fi o prabusire OZN reala si autopsiile unor extraterestri, relatari de prima mana, ale unor fosti agenti KGB privind incidente OZN, recrearea convingatoare a unor intalniri extraterestre si interviuri in premiera cu expertii care au vazut documentele si cunosc adevarul.
Cu ajutorul tomografiei computerizate putem obtine imagini ale oricarei parti a corpului uman, de la nivel cerebral pana la extremitati.
Miriam Eugenia Soare) Ma uit pe geam si as vrea sa iau cu mine, in partea cealalta, imagini. ... Nu incerc sa retin imagini cu copiii mei, cu mama sau cu tata.
Imagini cu noua persoane care furau articole sportive dintr-un magazin de profil din Fort Lauderdale au fost surprinse de camerelor postului local de televiziune WPLG.
Cand iesi, iei cu tine imagini stocate in propria memorie, care se suprapun peste ce ai citit, ce ai auzit sau ce ai trait. ... Cuvinte si imagini desprinse din amintirile altora isi gasesc un suport firesc in structurile materiale din jur.
Oamenii se lasa usor si in mod constient sedusi de imagini, semn ca gena ancestrala a idolatriei inca este puternica si nu s-a nascut virusul care s-o atace.
Nu l-o fi invatat nimeni si pe Tariceanu despre artificiile imperios necesare in ajustarea unei imagini publice?
Imagini filmate in vila din Bucuresti devastata de tinerii care o inchiriasera pentru Revelion. Politistii au gasit sabii si urme de sange
Imagini dezolante in centrul orasului Cluj-Napoca! Somesul a devenit o mare groapa de gunoi! Tone de deseuri au iesit la suprafata dupa ce autoritatile locale au secat raul ca sa faca lucrari de modernizare.
Telejurnalele ne arata imagini de-a dreptul apocaliptice. Imagini in care disperarea nu mai trebuie nici marturisita. Ea se vede pe chipurile oamenilor.
Telejurnalele ne arata imagini de-a dreptul apocaliptice. Imagini in care disperarea nu mai trebuie nici marturisita. Ea se vede pe chipurile oamenilor.
Imagini in premiera cu barbatul care l-a stropit pe George Simion cu cerneala, la Iasi. Tanarul in varsta de 32 de ani a fost dus la audieri, la Politie, insa Simion a anuntat ca va nu va depune plangere impotriva acestuia.
google-analytics.com