Cautare

781 de rezultate pentru "imagini" (8.82 secunde)
Imagini NASA si viata in Galaxie (Autor: ... NASA a lansat un serviciu care transmite, cu ajutorul a 4 camere video de inalta definitie, in timp real, non-stop, imagini ale suprafetei pamantesti, vazuta din spatiu, de pe Statia Spatiala Internationala (ISS).
Am facut in total 10 fotografii si 2 filmulete pe care vi le atasez (mai jos cateva dintre imagini). ... A efectuat cu un aparat digital, timp de 20 de minute, o secventa de 1537 imagini asupra evolutiei obiectului.
Cuplul a calatorit foarte mult si fotografiile lor includ imagini de celebritati, cum ar fi Bing Crosby, Clark Gable si generalul Eisenhower, la evenimente publice, la sfarsitul anilor 1940.
Dar, in ceea ce priveste autenticitatea acestor imagini, trebuie spus ca nu este intotdeauna real ceea ce vedem. ... O "incursiune" printre fotografiile realizate de el a condus insa la descoperirea altei imagini "falsificate", in care aparea un avion israelian;
"Strategia unei false imagini" Semnatarii motiunii mai imputa ministrului Macovei buna imagine de care se bucura in afara tarii.
Ieri, organizatia judeteana a Partidului Democrat a prezentat imagini filmate cu echipe de "comando" ale candidatului PSD la primaria Ghindaresti, Vasile Gavrila, in timp ce imparteau pachete cu alimente tuturor satenilor care le ieseau in cale.
"Obiectivul sau principal a fost promovarea propriei imagini", scrie Nastase despre aceasta. ... Pana acum, obiectivul sau principal a fost promovarea propriei imagini, eventualele rezultate mai bune ale turismului romanesc fiind o simpla intamplare", scrie Nastase.
"Va dau un exemplu, pentru ca nu vreau sa ma duc in alta parte, un exemplu de moralitate de trust si o sa incep cu trustul domnului Vantu, care, spre exemplu, pentru a amesteca sau a da impresia ca fiica mea a fost beneficiara unor bani publici in campanie, timp de 30 de zile, de dimineata pana seara dadeau imagini cu Monica Ridzi si fiica mea la concertul formatiei Voltaj.
Ba mai mult, ea chiar ii roaga pe realizatorii tv sa nu mai foloseasca imagini cu ea atat de des. ... Nu vreau sa ma vad permanent pe ecranele televizoarelor", a declarat Udrea care a subliniat ca zi de zi sunt folosite la televiziuni imagini cu ea.
Tot grav este, continua Bogdan Teodorescu, si faptul ca desi nu exista imagini si martori de la incidentul din Neptun, nimeni din societatea romaneasca nu a crezut ca seful statului este incapabil de astfel de pozne violente. ... Acum 6 luni aveam imagini pe video cum un copil era palit.
Sunt imagini care se vad si afara. ... institutiile financiare, partenerii externi ai Romaniei, imagini pe care le vad potentiali investitori.
Sunt imagini care se vad si afara. ... institutiile financiare, partenerii externi ai Romaniei, imagini pe care le vad potentiali investitori.
Cum madam Udrea nu avea cum proba frauda pe care o invoca, pentru a naste putina panarama avea nevoie de niste imagini, asa ca daca nu e frauda, ia hai sa puna macar niste imagini in care reclama o frauda.
Bolizii viitorului sunt un birou-laborator pe patru roti, care primesc si trimit imagini din orice colt al planetei, gratie unei conexiuni prin satelit. ... In plus, in laboratoarele din Boston, specialistii studiaza un nou tip de vopsele, capabile sa prezinte la exterior imagini si mesaje.
Compania rusa Gazprom a dispus marti reluarea livrarilor de gaz catre Europa via Ucraina, in jurul orei 07.00 GMT (09.00 ora Romaniei), potrivit unor imagini transmise de postul de televiziune rus NTV.
In urma acestor recorduri, raman imagini apocaliptice pentru care inca nu s-au inventat cuvinte. ... Astfel de imagini gasesti peste tot in Romania.
In timp ce absenta de pe stadion nu a starnit prea multe reactii, Televiziunea Publica avand o mare grija sa nu transmita imagini ale tribunei oficiale. ... Am consemnat la inceputul acestui material faptul ca nu au fost transmise imagini din loja oficiala.
Imagini din interior, cu o saptamana inainte de marea deschidere Peste o saptamana se deschide cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada, situat pe Calea Floreasca Nr. ... Gandul a avut acces in Promenada si va prezinta imagini realizate cu doar 8 zile inainte de lansarea din 17 octombrie.
O serie de imagini recente, oferite de serviciul Maps al Google, care acopera zona in care se presupune ca a disparut cercetatorul, sunt oferite de site-ul Amazon.com pentru utilizatorii care vor si pot participa la cautarea ambarcatiunii sau ramasitelor acesteia.
De asemenea, ei pot descarca imagini de fundal, clipuri video si tonuri de apel. Prin intermediul serviciului sunt puse la dispozitie 13.000 de imagini de fundal si 10.000 de tonuri, dar si un cont de mail la domeniul „icosmo.ro“.
google-analytics.com