Cautare

782 de rezultate pentru "imagini" (3.26 secunde)
imagini brute de la intalniri intre avioane de lupta si vehicule aeriene anormale, asa cum sunt numite OZN-urile in jargon militar.
Cu aceasta ocazie au fost distribuite si filmari, facute din avioane de lupta F-18, cu o camera de ultima generatie cu imagini termice si metadate incorporate, filmari care au fost apoi analizate de profesionisti. ... Astept doar imagini ale oamenilor luand un ceai cu un extraterestru pe o nava spatiala.
Procesarea computerizata a datelor permite obtinerea de sectiuni fine ce pot fi reconstruite tridimensional in imagini detaliate ale structurilor anatomice ale organismului uman.
Eu am niste imagini, absolut reale, pe care o sa le difuzez maine in emisiune, daca voi mai avea emisiune.
A fost ideea unei colaboratoare de-a emisiunii noastre, de a folosi Arhiva Nationala de Film, care are un stoc impresionant de imagini, din fericire, multe dintre ele bine pastrate.
Doi cercetatori de la Universitatea din Warwick si-au propus sa dezvolte reteta chimica a faimoasei molecule si au facut chiar primele imagini ale acesteia.
Realizatorul Antena 3 a spus ca in viitorul apropiat va prezenta imagini care vor avea un ecou mai mare decat cele care il au in prim-plan pe Mircea Basescu. ... Vor vedea imagini mult mai tari decat cele cu Mircea Basescu.
Unii utilizatori au putut folosi mesageria variantei mobile a Facebook, dar numai pentru mesaje text si nu pentru trimiterea de imagini. ... Nu au putut fi trimise imagini intre utilizatori, ci doar mesaje text.
- Voi publica aici, pentru iubitorii de istorie, materiale referitoare la istoria meleagurilor calarasene, a municipiilor Calarasi si Oltenita, insotite de documente si imagini de epoca. ... In aceasta carticica publicam, tot pentru prima data, imagini din Calarasiul de altadata.
Nu putem uita aceste clipe si imagini, mai ales chipurile celor care au insemnat ceva pentru noi. ... Sunt imagini care ne-au marcat, clipe pline de durere care au adus suferinti si nori pe cerul existentei noastre.
Exista insa cateva imagini care circula pe internet, dar aceste imagini au fost dovedite ca fiind falsuri. ... Se spune chiar ca un actor canadian, pasionat de fenomenul OZN este in posesia unor imagini si inregistrari din acea zi.
Estimarile par a fi confirmate de imagini pe care Digi24 le a obtinut in exclusivitate, surprinse de o camera de supraveghere, imediat dupa impact. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!
Noi imagini arata amploarea dezastrului lasat in urma de bombardamentele rusesti. Imagini facute publice joi dimineata arata distrugerile uriase provocate de bombardamentele Rusiei in apropiere de Kiev, la Borodyanka.
Imagini din casa patronului Stelei Chiar daca e un tip slobod la gura, Gigi Becali se considera un bun crestin, care pune mai presus de orice familia. ... Pe site-ul adevarul.ro este postat un film cu imagini inedite din casa patronului Stelei.
Hipertextul inclusiv imagini etc.
- definitie de Simone de Beauvoir in Imagini frumoase Fericirea e un catelus caldut. ... - definitie de Simone de Beauvoir in Imagini frumoase Fericirea este asta:
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea: ... xxx O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi(IV).
nu lucreaza cu perceptii, ci cu imagini; ... face sa emearga lent un relief imaginar asamblat din imagini reale, care insa au sedimentat si s-au aromit indelung in memorie, fiind readuse la suprafata prin vraja asociatiilor sinestezice si a amintirilor tandre.
Doctorul a spus insa ca nu a a venit momentul ca presa sa faca fotografii sau sa ia imagini ale presedintelui. "Mai tarziu imagini si fotografii.
Cuprinde numai pe o singura parte zece imagini cu figuri multiple si douazeci si patru de imagini cu figuri unice.
google-analytics.com