Cautare

841 de rezultate pentru "imagini inmormantare" (2.96 secunde)
Ultima parte a slujbei de inmormantare este momentul des­partirii, al primirii ultimului salut, care se concretizeaza prin sa­rutarea cea mai de pe urma data mortului.
Este vorba despre un serial intitulat O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, care va putea fi urmarit pe blogul Pagini de istorie locala, unde Constantin Tudor va publica saptamanal cate doua episoade.
Manualul acopera nenumarate evenimente si scenarii care se pot intampla personalului militar si altor membri ai DoD, de la imagini din activitati post-batalie, la peisaje naturale.
A inceput slujba de inmormantare oficiata de IPS Patriarhul Daniel la Catedrala Patriarhala din Dealul Mitropoliei.
Mare a fost uimirea locuitorilor din satul vasluian Epureni veniti la slujba de inmormantare a unui consatean, cand cel decedat nu era acolo.
Initial, femeia mergea cu coroana mortuara in mana ca sa cerseasca din magazine, spunand ca nu are bani de inmormantare.
In cadrul Proiectului finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale s-a realizat pentru prima oara in Romania o dotare a unitatilor de invatamant preuniversitar si institutiilor publice cu o colectie de tablouri cu imagini tip fotografii - Galeria Razboiului de Reintregire a Romaniei din anul 1917 in peste 4.000 de locatii.
Ulterior, Spyros i-a aratat lui Mantle si cateva dovezi documentare, inclusiv imagini ale extraterestrului schitate, de mana, pe niste coli de hartie, mesaje originale de la firma Kodak, fotografii cu interioare ale unor facilitati medicale militare americane, cu personal, halate si aparatura din acea epoca etc.
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. ... Peste tot unde era vorba de imagini. Si nu orice fel de imagini.
Un clip tulburator cu actorul Paul Walker, in care acesta promite o ultima inmormantare in urmatorul film din seria Fast&Furious s-a scurs online, cu doar trei zile inaintea mortii sale.
Un sobor de preoti au oficiat slujba de inmormantare. Personalitatea generalului Ioan Geoana a fost evocata, totodata, printr-un mesaj, de catre I.P.S.
Slujba de inmormantare a inceput cu putin inainte de ora 16:00, fiind oficiata de IPS Nifon, Arhiepiscopul Targovistei, si IPS Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, avand alaturi si un sobor de preoti ortodocsi. ... Noua Catedrala nu va putea fi vizitata in primele 7 zile dupa inmormantare.
Incepand cu orele 11.00 sicriul va ajunge la Biserica Sf Ilie Rahova, din str Sfantul Ilie nr 5 - sector 4 Bucuresti, unde va ramane pana vineri 24 Ian 2014, cand incepand cu ora 13.00 va avea loc slujba de inmormantare.
Primaria a instalat la capela cutii speciale de colectare a plicurilor cu bani pe care rudele le deschid dupa inmormantare.
Felicia Stancu, intrata in vizorul politistilor pentru ca si-a insusit ilegal peste 100.000 de lei acordand ajutoare de inmormantare fictive, a agresat ieri un redactor GdS, care dorea sa stea de vorba cu ea.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare.
In acest sens, atat invitatii cat si moderatorul au sesizat faptul ca viata si integritatea fizica a premierului ar fi putut fi puse in pericol in situatia in care persoana care a surprins respectivele imagini s-ar fi putut apropia de premier cu o arma sau alt dispozitiv similar, fapt ce i-a determinat sa solicite un punct de vedere de la SPP ca institutie abilitata cu paza si protectia primului ministru.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I). ... De asemenea, prezentam doua imagini adnotate si a actualelor sedii in care functioneaza Primaria Calarasi.
La final, am obtinut aprobarea si s-au scanat sute de imagini, bineinteles contra cost, cca 1.000 ron. ... Am mers la Muzeul Municipal, iar Florin Radulescu mi-a aratat impresionanta lui colectie de imagini, punandu-mi la dispozitie tot ce are.
google-analytics.com