Cautare

61477 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (4.62 secunde)
Senatorul umanist Gavrila Vasilescu si deputatii Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu au primit somatii scrise din partea presedintelui filialei judetene a formatiunii inca de guvernamint prin care li se cere sa isi stinga obligatiile financiare.
La data de 20 octombrie 2010, in jurul orei 03.00, Serviciul Furturi de Autovehicule a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca politisti din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat in flagrant pe M.
Deputatul PSD Catalin Voicu a declarat joi, inaintea sedintei CExN, ca este recomandat pentru desemnarea ca ministru al Adminsitratiei si Internelor, de faptul ca provine din lumea Internelor, avand expertiza necesara pentru acest domeniu, el apreciind, insa, ca poate castiga, dar si pierde.
Scandalul al carui protagonist este senatorul PSD Catalin Voicu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, nu isi va pune amprenta asupra imaginii partidului deoarece Voicu nu este incetatenit in opinia publica drept o efigie a social-democratilor, este de parere sociologul Marius Kivu, pentru Inpolitics.
Bucuria lui Catalin Crisan (45 de ani) ca a devenit tatic pentru a treia oara este umbrita de faptul ca fiica lui cea mare, Daria (12 ani), rodul iubirii cu fosta sa sotie Lucia Bubulac, nu vrea sa o cunoasca pe Lara, fetita lui din cea de-a doua casnicie.
Catalin Botezatu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care a marturisit ca, desi este tot timpul inconjurat de oameni, in cele mai importante momente din viata a fost singur. Catalin Botezatu a postat un mesaj misterios pe Facebook.
La doar 46 de ani, Catalin Crisan a incheiat deja doua mariaje. Cantaretul s-a separat de Alina Cupsa, cea de-a doua sotie inca din toamna anului trecut, insa anuntul l-a facut joi.
Potrivit deputatului PNL de Salaj, Catalin Micula, bugetul de stat pe 2006 va fi diferit fata de cel aprobat pentru acest an:
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Social-democratul Catalin Ivan si-a inaugurat ieri la Botosani primul cabinet europarlamentar din judet. ... Intentionez sa mai inaugurez doua, unul la Suceava si altul in Spania", a specificat eurodeputatul Catalin Ivan.
Cu doar o saptamana inainte de expirarea mandatului subprefectului Daniel Moruzi, care a demisionat la inceputul lunii, se intetesc jocurile politice pentru desemnarea unui inlocuitor.
RPG Security este sponsorul oficial al echipei Taifun Racing Team, din componenta careia fac parte piloti de top: Catalin Cazacu, Catalin Costescu si Daniel Badescu. ... La prima cursa de cand RPG Security este sponsor oficial Taifun Racing Team, Catalin Cazacu iese castigtor la Pannonia Ring. ... Felicitari, Catalin Cazacu!
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... Rica Raducanu este un client vechi de-al meu, care vine cu ceasurile la reparat! Recent, a venit la mine cu un ceas de perete achizitionat din Grecia.
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu.
Senatorul Catalin Voicu a declarat, dupa aflarea deciziei de arestare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca nu se teme de nimic si ca "un barbat responsabil este un barbat care poarta intotdeauna de grija familiei".
Desi pot achizitiona centrale termice cu pana la 35% mai ieftin, craiovenii nu se inghesuie sa beneficieze de aceasta facilitate. Asta nu impiedica firmele de profil sa prospere, numarul lor crescand cu 20% in ultimele doua luni.
Catalin Botezatu s-a internat la o clinica din Turcia cu dureri puternice de cap. ... Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu anevrism cerebral.
Catalin Aldea a participat cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Am venit cu uleiuri presate la rece, extravirgine! ... armurariu, dovleac, un amestec special din canepa, dovleac, armurariu, in.
Guvernul a adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta 75/2000 privind autorizarea expertilor criminalisti care au fost recomandati de parti sa asiste la efectuarea expertizelor criminalistice, a anuntat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu (foto).
google-analytics.com