Cautare

61477 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (4.99 secunde)
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca „exista o problema de implementare a legii in statul italian" si o problema de asigurare a linistii si ordinii publice in aceasta tara de catre autoritati.Precizarile ministrului vin dupa ce presa i-a cerut, in cadrul conferintei organizate la sediul Ministerului Justitiei, sa transmita un mesaj legat de incidentele recente din Italia.
Catalin Maruta a tinut sa ii dea replica Oanei Roman, dupa ce aceasta a acuzat trustul Pro ca a folosit imagini filmate pe ascuns la nunta sa si botezul fiicei sale, de un angajat al trustului, aflat ca invitat la petrecere.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Peste 100 de liberali din municipiu si teritoriu s-au strins simbata la prinz la Teatrul "Mihai Eminescu ", avind convingerea ca au fost chemati pentru nominalizarea noului prefect.
La Bucuresti, s-a desfasurat recent Forumul de Imuno-Stiinta din Europa Centrala si de Est, la care participa peste 200 de specialisti reumatologi din 14 tari, dintre care 21 de lectori de calibru international, sau, cum a spus conf.
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Dupa ce "ne-a trimis" sa ne bronzam pe nisipurile de aur din Bulgaria, ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a dat din nou cu bata-n balta, ajutata de slujitorul credincios de la malul marii, Ionel Manafu.
Brandul Exotique a aniversat aseara 10 ani pe piata din Romania, evenimentul avand ca invitati la showroom-ul din Splaiul Unirii nenumarate vedete de la noi: Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Exista un loc in Romania cu o incarcatura minunata, unde rugaciunile femeilor care nu pot avea copii se aud datorita unei icoane a Maicii Domnului facatoare de minuni, care deja a reusit sa ajute multe persoane.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Cu aceasta ocazie, vedeta a lansat oficial salonul Hello Beauty (Sos. ... Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Catalin Botezatu, o personalitate emblematica a Romaniei: ... Cel mai important cadou pentru mine este faptul ca prieteni din toata lumea vin sa ma sarbatoreasca," a declarat acesta.
Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro.
Revista Jazz Compas in colaborare cu Arcub prezinta: JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. O seara cu doua concerte avand artisti romani si internationali:
Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a anuntat miercuri in plen trecerea deputatilor Calin Potor de la PDL si a lui Catalin Chereches de la PNL in randul independentilor fara apartenenta politica.
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica.
Evenimentul de lansare a avut loc la clubul The Barrel din centrul vechi al Capitalei, iar concertul de lansare va avea loc pe 18 mai 2011, la ora 20:30, in the Silver Church Club din Bucuresti.
Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa la Toplita, Harghita, suspendarea din partid a senatorului Catalin Voicu. ... Liderul social-democratilor spune ca aceasta suspendare va fi benefica atat pentru partid, cat si pentru Catalin Voicu.
google-analytics.com