Cautare

61477 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (5.43 secunde)
s-a dovedit benefica din toate punctele de vedere, intrucat elevii lui Radu Vitan si Valentin David au intalnit echipe foarte puternice din Tara Semilunei, campioane pe aceste categorii de varsta.
Ceasornicarul Catalin Vardianu de la magazinul de pe Strada Academiei din Bucuresti ne-a spus recent care sunt cele mai cautate ceasuri. ... Iantar, Maiak si pendule nemtesti - Johans - sau elvetiene - Ankar", ne-a spus Catalin Vardianu.
In urma cu citeva zile sindicatul "Strajerul", care reprezinta atit salariati de la Politia Comunitara, cit si angajati ai firmelor de paza si protectie, a organizat o conferinta de presa in scopul prezentarii mai multor probleme.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a afirmat ca modul in care s-au comportat presedintele ANI, Catalin Macovei, si secretarul general, Horia Georgescu, la sedinta comisiilor juridica si pentru drepturile omului privind legea ANI impune demiterea lor imediata.
Ceasornicarul Catalin Vardianu de pe Strada Academiei repara ceasuri de mana precum: ... "La magazinul de pe Strada Academiei avem si curele din piele pentru ceasuri (intre 27 - 50 RON). ... Avem la vanzare si pendule nemtesti Condor - la 650 RON", ne-a spus Catalin Vardianu.
Prin ordinul prim ministrului Calin Popescu Tariceanu, incepand de pe 16 noiembrie a.c., Mara Ramniceanu a fost eliberata din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice, in locul sau fiind numit Catalin Doica.
Catalin Grg, Bi Anca si alti 6 sunt dezamagiti de strazile din Calarasi, in care-si rup masinile, si au postat o caricatura insotita de un text: ... Postarea lui Catalin Grg a obtinut sute de like-uri si cateva comentarii:
Catalin Striblea, internat de urgenta in urma unui atac cerebral. ... Jurnalistul Catalin Striblea a fost internat de urgenta la spital dupa ce a suferit un atac cerebral, miercuri dimineata. ... Catalin Striblea este constient si se pregateste sa intre in operatie la spitalul Bagdasar-Arseni.
Defectiunea a durat de miercuri 13 martie 2019, de la ora 18:30 pana spre dimineata zilei de joi 14 martie 2019 Platformele Facebook si Instagram, doua dintre cele mai populare retele de socializare din lume, nu au functionat la parametri normali, miercuri,13 martie 2019, in diverse parti ale lumii, cele mai recente update-uri inregistrandu-se la ora Romaniei 18:30.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
xxx In urma cu foarte multi ani,efectuand o cursa la Fiumicino si avand liber aproape o zi,am hotarat sa vizitez Macheta Romei Antice.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I).
FARCAS) Continuand istoria fenomenului OZN in Romania, inceputa in numerele anterioare, in particular istoria valului din 1968, nu putem uita de Padurea Hoia-Baciu.
La standul acestora, gasiti crucifixuri din lemn - la 25 RON, 35 RON si 60 RON, crucifixuri pictate cu grau, hrana principala a sufletului, figurine din lemn pictate, "globuri" facute din lana, icoane pe sticla, cu imagini religioase si icoane cu imagini care reprezinta Craciunul.
Logoul dedicat lui Hermann Rorschach este realizat sub forma unui desen alb-negru, suprinzandu-l in partea din stanga a imaginii pe cunoscutul psihiatru si psihanalist, asezat pe un scaun si avand in fata sa un carnetel de notite si un creion.
Decizie CNA in cazul imaginilor cu Emil Boc dezbracat:
De la 1 iulie pachetele de tigari vor fi amprentate cu imagini sugestive privind efectele fumatului.Campania impotriva fumatului devine mult mai agresiva.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. Vezi cum arata portiunile cu asfalt ca in palma! Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Gabriela Firea a obtinut 43,56% din voturi, fiind urmata de Nicusor Dan (USB) cu 29,05% si de Catalin Predoiu (PNL) cu 10,74%.
google-analytics.com