Cautare

61477 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (4.77 secunde)
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. ... Acum, se poate lua licenta in meseria de ceasornicar", ne-a spus Catalin Vardianu.
Pe Strada Academiei din Bucuresti, ceasornicarul Catalin Vardianu este renumit pentru ca poate repara orice model de ceas. ... Acum, se poate lua licenta in meseria de ceasornicar, ne-a spus Catalin Vardianu. De-a lungul timpului, Catalin a primit la reparat ceasuri elvetiene - mecanice si cu baterii de la firmele:
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. ... Se intorceau din concediu si au plecat mai departe, pe soseaua care duce spre eternitate.
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
L-am descoperit pe Catalin Cojocaru pe Facebook si am devenit prieteni virtuali. Personal, nu l-am cunoscut inca, dar fotografiile lui sunt originale si reusite din punct de vedere tehnic si artistic. Vorbesc despre viata, despre viata de zi cu zi, despre realitate.
Conducerea pro-Staicu a SIF Oltenia a anuntat ca societatile controlate de Catalin Chelu nu vor primi buletine de vot pe 14/15 noiembrie, când actionarii vor alege componenta CA pentru urmatorii patru ani.
Deputatul PNL Catalin Micula a explicat ieri, 4 august, in cadrul unei conferinte de presa, cauzele crizei din PNL, care, in opinia sa, sunt mai adanci decat ceea ce s-a scris pana acum in presa.
Omul de afaceri Catalin Chelu a comunicat recent BVB ca are sub control concertat 1,87% din capitalul social al societatii, peste limita maxima de 1% permisa de lege.
Liv Hospital, renumit in plan mondial, localizat in Istanbul si Ankara - Turcia, centru de servicii pentru terapie globala, detine standarde de excelenta in domeniul serviciilor de consultanta terapeutica, educatiei si pregatirii profesionale si tratarii pacientilor din strainatate.
Plenul Senatului a aprobat ieri solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a senatorului PSD Catalin Voicu, inregistrandu-se doar un vot peste minimum necesar. Cererea a fost aprobata cu 70 de voturi "pentru", in conditiile in care erau necesare cel putin 69 de voturi favorabile.
Catalin Chelu, omul care se lupta cu Dinel Staicu pentru controlul SIF Oltenia, are detineri la limita legii în mai multe societati.
Catalin Voicu: "Am fost cel mai arestat personaj din Romania" Senatorul PSD Catalin Voicu a declarat miercuri ca a fost "cel mai arestat personaj din Romania". Voicu s-a prezentat miercuri la Senat, participand la lucrarile Senatului pentru prima data dupa eliberarea sa din arest.
Cam asa stau lucru si cu angajatii. Cu precizarea ca locul de munca nu poate fi considerat locul ideal unde se pot lega prietenii.
Mariustuca.ro / Medicul Catalin Cristoveanu a salvat, in premiera absoluta, un bebelus cu insuficienta renala si hepatica cu ajutorul unei tehnici revolutionare (Autoare: Magda Marincovici) Cristian a venit pe lume cu o povara imposibil de dus de unul singur:
La data de 11.03.2011, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2, Serviciul de Investigatii Criminale, Compartimentul Flagrant, i-au prins pe P. ... CATALIN de 36 de ani, suspecti pe linia comiterii de infractiuni de inselaciune.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, pretedintelui Traian Basescu propunea de numire a avocatului Catalin Predoiu in functia de ministru al Justitiei."Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a trimis, in aceasta dupa-amiaza (vineri - n.r.), pretedintelui Traian Basescu propunerea privind nominalizarea lui Catalin Marian Predoiu in functia de ministru al Justitiei", se arata intr-un comunicat al Guvernului.Absolvent al Facultatii de Drept, UNiversitatea Bucuretti, in 1991, Catalin Predoiu este avocat asociat la casa de avocatura Zamfirescu, Racoti, Predoiu, fiind membru al Consiliului Baroului Bucuretti din 2003.
Conducerea societatii sustine ca nu poate distribui dividendele actionarilor din cauza proceselor pe rol cu societatile omului de afaceri Catalin Chelu.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
google-analytics.com