Cautare

1791 de rezultate pentru "imagini inmormantare serban marinescu" (2.77 secunde)
Euroobservatorul democrat Marian-Jean Marinescu (foto) a declarat ieri ca alegerile anticipate nu vor afecta activitatea Guvernului daca acestea sunt pregatite repede si, potrivit legii, cu o campanie electorala de doua ori mai scurta.
Democratul Marius Marinescu si liberalul Puiu Hasotti s-au etichetat, miercuri, reciproc, de la Tribuna Senatului, cu epitete jignitoare, in contextul dezbaterilor pe marginea unui proiect legislativ privind finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale.
Liderul democrat, Emil Boc, a declarat ieri ca Biroul Permanent National al partidului a mandatat Comisia de etica si litigii a partidului sa se pronunte in cazul senatorului PD Marius Marinescu.
Dosarul pe care propriul partid i l-a instrumentat lui Marius Marinescu a avut miercuri o finalitate in decizia de excludere a senatorului din PD.
Actuala legislatie in domeniul sistemului de pensii private are neajunsuri, sustine senatorul Marius Marinescu. ... Potrivit lui Marinescu, "daca un administrator de fond de pensii private fuge cu banii contribuabililor, acesta poate fi sanctionat cu o amenda simbolica de la 10.000 la 50.000 RON, si atat".
Marius Marinescu, privind infiintarea unei comisii de ancheta avand drept scop investigarea conditiilor de legalitate privind privatizarea SNP Petrom.
Manualul acopera nenumarate evenimente si scenarii care se pot intampla personalului militar si altor membri ai DoD, de la imagini din activitati post-batalie, la peisaje naturale.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa.
Serban Copot, concurent la Splash! ... Viata bate filmul pentru Serban Copot (34 de ani) de la Animal X.
Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie:
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca noul purtator de cuvant al Guvernului este Oana Marinescu, fost consilier de presa la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti. In opinia primului-ministru, misiunea Oanei Marinescu este de a face din institutia purtatorului de cuvant una deschisa si transparenta.
Democratii sunt decisi sa atace prin toate mijloacele problemele nesolutionate in domeniul combaterii coruptiei, liderul organizatiei Oamenilor de Afaceri ai PD, Marius Marinescu (foto), fiind unul dintre parlamentarii cu initiative in acest sector.
Unul dintre cei mai activi parlamentari, senatorul PD Marius Marinescu a depus ieri la Biroul Permanent al Senatului patru propuneri de modificare a unor texte de lege vizand "responsabilitatile demnitarilor si stabilirea unor criterii mai clare de sanctionare".
Circa 80 de reprezentanti ai firmelor de constructii doljene au fost prezenti ieri, la Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", la o intalnire cu eurodeputatul Marian Jean Marinescu, care le-a explicat oamenilor de afaceri oportunitatile de accesare a fondurilor structurale UE, pe care Romania le are la dispozitie de la 1 ianuarie 2007.
Liderul democrat, Emil Boc, a declarat ieri ca Biroul Permanent National al partidului a mandatat Comisia de etica si litigii a partidului sa se pronunte in cazul senatorului PD Marius Marinescu.
Senatorul Marius Marinescu, exclus in urma cu aproape o luna din Partidul Democrat, a intrat in Partidul Conservator. "De astazi, un fost membru marcant al PD a devenit membru marcant al PC'", l-a prezentat presedintele PC, Dan Voiculescu, pe senatorul Marius Marinescu, duminica.
Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a declarat ieri, la Craiova, ca Romania ar trebui sa ia in calcul solutia eutanasierii pentru a rezolva problema cainilor fara stapan. ... Iubesc foarte mult animalele, si probabil o sa-mi fac multe probleme, dar cred ca eutanasierea este o solutie", a spus Marinescu.
google-analytics.com