Cautare

1 de rezultate pentru "il giardino segreto" (8.16 secunde)
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
Reproducerea in presa scrisa, imprimarea pe bannere, pliante, carti postale, fluturasi si alte mijloace de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul Romaniei este interzisa, au stabilit ieri membrii BEC.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au aprobat ieri constituirea unei comisii de ancheta a situatiei din Societatea Romana de Radiodifuziune, ca urmare a solicitarii presedintelui SRR, Dragos Seuleanu, de a se efectua un control parlamentar al activitatii economice.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid.
Alianta D.A.
UCM Covasna va organiza astazi un mars de protest in fata Casei cu Arcade din Sfantu Gheorghe, pentru a-si exprima nemultumirea fata de prezenta in judet a liderului Partidului Socialist Ungar, Hiller Istvan, care se opune acordarii dublei cetatenii pentru etnicii maghiari.
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant.
Preocuparea parlamentarilor pentru campania electorala in detrimentul activitatii legislative obisnuite si necesare in acelasi timp rezulta nu numai din programul redus de lucru adoptat pentru aceste saptamani, dar si din subtirimea ordinii de zi.
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
Presedintele UDMR Arad a declarat ieri ca filiala locala a Uniunii va solicita Aliantei D.A. 25 la suta din posturile de directori ai institutiilor publice din judet, in baza sustinerii politice pe care maghiarii o acorda Aliantei in consiliul judetean si cel municipal.
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Declaratiile de avere ale candidatilor pentru Parlament au inceput sa fie facute publice. Din cele rezultate pana acum, actualii candidati nu sunt cu nimic mai prejos fata de parlamentarii care isi incheie in curand mandatul.
Printul Paul de Romania nu renunta la incercarea de a obtine o parte din averea regala. Avocatii sai le-au cerut autoritatilor romane recunoasterea dreptului la o cota de 62,5% din mostenirea Casei Regale.
Kovacs il suparase anterior pe prefectul Serac pentru ca ar fi anuntat ziarele locale despre imixtiunea sa ilegala intr-un conflict sindical de la Suplacu de Barcau.
- il duceam acasa si nu voia sa se dea jos din masina. imi spunea sa-l duc in gara, la Casablanca, la gagici.
Parlamentarii din PD si PNL vor depune luni la conducerile celor doua Camere legislative propunerea de hotarare pentru constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRR si SRTv, fiind stranse toate semnaturile necesare.
UDMR nu va sustine in Parlament proiectul de autonomie care va fi promovat de Consiliul National Secuiesc intrucat are un proiect propriu in acest sens, a declarat senatorul Gyorgy Frunda, la Targu Mures.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pirvu, va participa astazi la lucrarile Comisiei Juridice, care au pe ordinea de zi dezbaterea proiectului de lege privind retrocedarea a 90.000 de hectare de teren catre Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor.
PSD a pus tunurile pe Traian Basescu, Guvernul, Mircea Geoana si partidul acuzandu-l pe principalul contracandidat al lui Adrian Nastase de "atacuri iresponsabile” indreptate impotriva liderilor Internationalei Socialiste, a unor oficiali UE si a altor "mari prieteni ai Romaniei”.
google-analytics.com