Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (5.35 secunde)
Alina Mungiu-Pippidi) Portretele il arata de o rara frumusete:
Misterul craniilor de cristal In Mexic, America Centrala si America de Sud au fost descoperite niste cranii din cristal de origine aparent antica, constituind unul dintre subiectele arheologice cele mai fascinante ale secolului XX.
Turistii cazati in capingul GPM, situat intre statiunea Mamaia si Navodari, au fost pradati de hoti in noaptea de 24 spre 25 iulie, persoane necunoscute patrunzand in autoturisme si rulote si au furat tot ce au gasit.
La RTV, un spectacol de un penibil absolut: ... Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani.
La polul opus, pentru o iubitoare de feline, un astfel de vis face referire la modul in care se raporteaza la propria-i feminitate.
Deputatul PSD a fost dat in judecata de Boc, dupa ce a catalogat Alianta D.A. drept una de prosti si hoti.
Primarul pesedist al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si-a luat in serios rolul de presedinte executiv al PSD Bucuresti, functie pe care a capatat-o recent. El a atacat ieri tot ce misca in tabara Puterii, ba chiar a tras si pe alaturi, criticand un coleg de partid.
Directorul societatii Apa-Canal a anuntat ca vrea sa candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Galati. “Am hotarit ca la viitoarele alegeri pentru fotoliul de primar al municipiului Galati sa candidez.
35.000 hectare de teren din judetul Dolj care apartin persoanelor inscrise in Organizatii ale Utilizatorilor de Apa (OUA) vor fi irigate incepand cu 15 aprilie.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova. Îmbracati în portocaliu din cap pâna în picioare, înarmati cu pancarte si steaguri, sustinatorii presedintelui au venit dis-de-dimineata cu autocarele din 11 judete.
"Eu, in calitate de presedinte al PSD Bucuresti, nu voi vota nici cu Sorin Oprescu, nici cu Vasile Blaga", a declarat Vanghelie intr-o conferinta de presa.
Sedinta agitata de Comitet Director la PRM, in conditiile in care deputatul constantean Gelil Eserghep si-a inaintat demisia din partid.
PRM vrea sa faca echipa cu PDL si PNG-CD pentru supravegherea numararii voturilor in sectii la alegeri, in vederea prevenirii fraudelor pregatite de "tripleta PSD, PNL, UDMR", a anuntat, sambata, secretarul general al partidului, Gheorghe Funar.
Ministrul administratiei si internelor, Dan Nica, a declarat ieri, dupa validarea sa de catre parlament, ca prioritatea sa va fi strangerea hotilor de pe strada, iar in privinta numirilor din minister a spus ca el nu are „nici o framantare si nici o presiune deosebita“.Întrebat ce prioritati are ca proaspat validat la MAI de catre parlament, Nica a raspuns:
Ziarist apoi preot, cercetat penal in 7 dosare, devenit comisar general al unei struto-camile nonguvernamentale alintata Comisariatul pentru Societatea Civila (CSC), avocat, mason, realizator de televiziune, doctor in parapsihologie (?), decorat cu Crucea Dobrogei de catre IPS Teodosie, fin de cununie al lui Petre Roman, om de afaceri si militant pentru drepturile omului, toate la doar 33 de ani.
Din caminul actritei au fost furate cateva ceasuri si un seif de perete. Adevaratul motiv pentru care Lindsay era foarte suparata de "vizita" hotilor este disparitia unei inregistrari cu Lohan facand sex, plus un set de fotografii compromitatoare.
'Pentru ceea ce guvernul Boc a facut si face in clipa de fata, Nicolae Ceausescu a fost impuscat ca un caine. Mintea ingusta, dar paranoica a scornicesteanului a dus la indatorarea prosteasca a tarii fata de finanta internationala;
Liderul PSD Victor Ponta a declarat marti in plenul Camerei Deputatilor, in replica la acuzatiile aduse de presedintele Camerei, Roberta Anastase, ca nu au existat niciun fel de discutii despre bani, catalogand afirmatiile acesteia drept un "spectacol jalnic si sinistru".
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Altfel, nu pot sa-mi explic, de ce s-a certat cu ultimii lui sustinatori: ... "Nu mai astept nimic de la PDL. Blaga sa-si mai amane foamea de putere." "Cine va raspunde pentru tot ce s-a intamplat ?", l-a intrebat moderatoarea.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 12 februarie 2011, cu titlul "Generatorul de coruptie". 'Daca doreste cineva sa devina parlamentar, voi detalia, foarte pe scurt, drumul de urmat catre aceasta tinta.
google-analytics.com