Cautare

302 de rezultate pentru "hoti de murfatlar" (8.20 secunde)
In urma celor peste 4.000 de furturi, distrugeri si evaziuni din 2004, politistii au calculat un prejudiciu de peste 222 miliarde lei, care, spun ei, a fost recuperat in proportie de circa 85%.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Dupa ce de 1 Decembrie, de Ziua Nationala Romaniei, motorul de cautare Google a indexat sintagma "Romanii sunt educati" si a lasat in urma formule precum "paduchiosi" sau "hoti", vineri situatia s-a schimbat. ... paduchiosi, latini, de etnie.
Hoti, maidanezi, gauri in asfalt si fraude Romania este tara hotilor de buzunare, a cainilor maidanezi, drumurilor proaste si fraudelor cu carduri bancare. Asa ne descriu expertii ministerelor de externe occidentale care isi avertizeaza cetatenii asupra pericolelor care ii pandesc daca vin in Romania.
Hotii bucuresteni nu se lasa intimidati de sistemele noi si sofisticate de inchidere a usilor. ... Infractorii au descoperit o folie speciala de aluminiu care deschide aproape orice usa. ... Fileaza victimele, isi planifica fiecare miscare si dau spargerea in cateva minute, fara niciun zgomot, cu ajutorul unei folii de aluminiu.
O lectie de odioasa manipulare (Autor: Adrian SEVERIN) Cel putin trei posturi de televiziune si un batalion de deontologi furiosi au infierat cu manie revolutionara vreo doua fraze rostite de mine la Conferinta Nationala dedicata independentei justitiei, provocand o reactie de furie colectiva in randul consumatorilor de stiri false.
Traim intr-o lume in care saracia a luat forme cit se poate de hilare. In urma cu doua seri mi-a fost dat sa aud la stiri cum o batrina a fost “vizitata” de doi hoti care, impresionati de saracia femeii, i-au lasat acesteia 6 lei.
Sase ore pentru o calatorie intre doua burguri europene aflate in realitate in universuri uimitor de indepartate. ... Cat de mult seamana strazile a doua orase separate doar de sase ore, timp cat pentru un pui de somn...? ... Viena adulmecata de mari copii vrajiti.
Undeva, in Spania, un grup de hoti isi facea treaba, neuitand ca la fiecare spargere sa arunce si cateva cuvinte in limba romana, iar in Italia, intr-un fel sau altul, ni s-a pus stampila, Franta ne-a refuzat dreptul de a munci pe teritoriul ei, iar toate acestea fac parte din imaginea pe care am lasat-o noi Europei.
Paznicii de la punctul de lucru din Movileni au observat miercuri dimineata doua persoane care furau combustibil dintr-o cisterna si il incarcau in canistre intr-o autoutilitara. ... Dupa ce au fost opriti, cei doi hoti au fost identificati ca fiind fosti angajati ai firmei in cauza, respectiv Ticu T.
Imagini incredibile surprinse de un martor cu telefonul mobil, in orasul Catania din Italia. O banda de hoti a fost filmata in momentul in care sparge bancomate cu ajutorul unui excavator.
Fiu de deputat, batut si talharit in tramvai, de o banda de hoti, in Craiova. Nimeni nu a intervenit
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
Mai precis, fostul consilier al ex-presedintelui Emil Constantinescu atragea atentia, in data de 29 iunie a.c., intr-o maniera extrem de virulenta, asupra datoriilor pe care firma administrata de Mircea Basescu are datorii de peste 530 de milioane de lei catre bugetul de stat.
In cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., in sala de sedinte a Prefecturii judetului Constanta s-au semnat protocoalele de infratire intre trei localitati din judetul Constanta si alte trei din Dobrich, Bulgaria, respectiv Basarabi - Sabla, Baneasa - Krusari si Navodari - Kavarna.
Democrat-liberalii constanteni si-au propus ca obiectiv obtinerea unui scor de 45% la alegerile locale si generale din acest an, dar si castigarea alegerilor prezidentiale de la anul, prin sustinerea unei noi candidaturi a lui Traian Basescu.
Astfel, conform calendarului, in aceasta saptamana urmeaza sa fie predate catre Biroul pentru Evidenta Bazelor de Date privind Evidenta Persoanelor, toate materialele necesare in vederea intocmirii listelor.
Social-democratii au validat, luni, candidaturile de primari pentru mai multe localitati din judetul Constanta. De asemenea, Comitetul Executiv al Consiliului Organizatiei Judetene a PSD Constanta, intrunit in sedinta ordinara, a oficializat candidatura lui Nicusor Constantinescu pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean.
Parte din pesedistii constanteni gandesc deja ca o eventuala promisiune din partea primarilor pedelisti de a reveni in PSD pentru ca Stelian Dutu nu este candidatul PDL pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta poate fi un cal troian.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
google-analytics.com