Cautare

851 de rezultate pentru "hotel sirena saturn" (3.29 secunde)
Daca vrei sa petreci cu muzica minunata si arome extraordinare in preparate exclusiviste, inspirate din gastronomia internationala, nu vei fi dezamagit de petrecerea de Revelion organizata la Premier Palace Spa Hotel.
Un barbat de 41 de ani a fost injunghiat mortal, dupa un scandal, crima avand loc intr-un hotel de lux din Padina, judetul Dambovita. In acel moment, in hotel se aflau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia si Antonia.
La Saturn, de exemplu, situatia este cea mai grava, este o situatia jalnica, cu turisti care trebuie sa treaca prin gunoaie si santiere pentru a ajunge pe plaja sau la hotel.
Turismul trebuie dezvoltat, mai spune acesta, nu doar in sensul turistului care vine si se cazeaza la hotel si are parte doar de plaja.
Si tot THR Marea Neagra a oferit o mana de ajutor si la Mangalia, acolo unde, initial, primaria, prin edilul Claudiu Tusac (foto), oferise cazare intr-un hotel darapanat, cu camere improprii.
Hotelurile de doua stele sunt in marea lor majoritate inchise, astfel incat, in statiunile litoralului sudic - Saturn, Venus, Jupiter si Neptun-Olimp nu sunt organizate petreceri de Revelion.
Este cazul complexului Cleopatra, din Saturn, care va fi inaugurat vara aceasta. In acelasi timp, SIF Transilvania intentioneaza sa ridice pe litoral, in viitorul apropiat, cel putin un hotel de patru stele.
Singurul hotel din Romania care a primit din partea conducerii ministerului de resort eticheta ecologica europeana pentru serviciile turistice oferite este Hotelul Saturn din statiunea cu acelasi nume.
Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru editia din acest an a programului (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei pentru hotel de o stea, fara mic dejun, 179 de lei la doua stele, fara mic dejun, si 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fara masa de dimineat si 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru si cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzand Ai micul dejun.
Aflam, spre exemplu, ca prin nu stiu ce zona de litoral bulgareasca un sejur la un hotel de trei stele ne costa doar vreo doua sute de euro. ... Pai, ne mai costa drumul, cu masina, cu autocarul sau cu avionul, de regula dublu decat pana la Mamaia sau Saturn.
Enervat de soneriile pitigaiate ale telefoanelor mobile, acesta le-a facut observatie deputatilor, sugerandu-le sa-si schimbe melodiile: “Daca se poate, sa treceti de la clopot si sirena la o formula ceva mai discreta!“.
Discursul lui Marian Munteanu aflat pe linia ortodoxismului nationalist poate fi fermecator ca un cantec de sirena. Problema lui Marian Munteanu nu este discursul pana la urma, ci parcursul sau moral sinusoidal.
Joi, 15 iunie 2006, va avea loc conferinta de presa dedicata inaugurarii primei Editii regionale a Targului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii - TIMM 2006 Constanta, care se va desfasura in incinta restaurantului Sirena din statiunea Mamaia.
- 18:00 - 18:50, MICA SIRENA (6+), Teatrul de Papusi 'Gulliver', Galati / Teatrul Excelsior; -19:00 -19:30, SOKO LOKO (1 -5 ani), Teatrul de animatie din Poznan, Polonia / Centrul National al Dansului Bucuresti;
Filozoful n-a stiut niciodata sa reziste la cantecele de sirena ale succesului, la flatari: ale femeilor, dar si ale tinerilor discipoli, nu chiar toti animati de cele mai bune intentii.
Legenda spune ca acesta stapanea nu numai in Insulele de Apus, ci si marea insasi, luand de sotie o sirena.
Martorul a auzit si un sunet gutural, ceva ca o sirena de ceata de pe un vapor. Observatia a durat cam 20 de secunde.
Daca aceste partide vor rezista cantecelor de sirena, atunci Basescu va ramane definitiv inchis in tarcul sau, de unde va mai putea evada doar pe vreun vapor, in urmatorii cinci ani.
In Casa Scanteii, unde lucrez de 40 de ani, au trecut multe din valurile care au spalat relatia cu rusii, de la aroganta unor corespondenti ai ziarului Pravda pana la cantecele de sirena ale perestroikai.
Cred ca a fost bine nu doar pentru noi, ci pentru si romani care astazi mai au o speranta. Cantecele de sirena in care acesti oameni de la Traian Basescu la Raluca Turcan se vor inteti.
google-analytics.com