Cautare

129 de rezultate pentru "holiday market" (3.23 secunde)
Pentru fapte precum neintocmirea raportului de gestiune, inexistenta unor documente contabile justificative, neinregistrarea pe casele de marcat sau inexistenta casei de marcat, au fost amendate contraventional restaurante, baruri, cluburi si fast-fooduri precum Rosemarie si Club Temple din Neptun, Crama Murfatlar tot din Neptun, Venus Holiday 2000 si altele.
Pitita undeva pe lista, SC Holiday Club Neptun SA are doar putin peste 85 milioane lei datorii la stat.
Vom completa noi lista cu "omisiunile" gen SC Mamaia SA, SC Agrementul SA, SC Prosper SA (serele constantene), SC Chimpex SA, SC Venus Holiday 2000 SA si altele.
Reprezentantul companiei Intercontinental, Peter Vermeer, a precizat ca orasele din Romania vor avea in curand branduri apartinand Intercontinental precum Holiday Inn., de patru stele, sau Grand Plaza, de cinci stele.
Holiday Property Ltd, unul dintre liderii imobiliari bulgari, confirma situatia expusa mai sus prin preturile pe care le practica pe site-ul propriu.
Cel de-al doilea, denumit Olympus Holiday, a obtinut deja toate autorizatiile de la Primaria Mangalia si se afla in faza incipienta de constructie.
"In Tolo all your needs for your holiday and your gifts we are there" (In Tolo tot ce iti doresti pentru vacanta ta, dar si cadourile se afla aici).
Editia a 11-a a targului V for VINTAGE se inspira din filmul Roman Holiday (1953) si personajele interpretate de Audrey Hepburn si Gregory Peck.
Mai multe persoane, care au participat la festivalul Holiday Mood de la Azuga, sunt acum anchetate dupa ce au fost gasite droguri.
De pilda, la bursa London Bullion Market, marti seara, uncia de aur era cotata la 453,40 dolari, cea mai ridicata valoare de dupa iulie 1988, comparativ cu 451,25 dolari, cat era luni seara.
"Ama dus la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate ornamente traforate din lemn, precum unele pictate - 5 RON, bufnite bufnite, caluti, reni, ingerasi, oameni de zapada, braduti, fulgi de nea, lumanari, stelute sculptate - la 5 RON.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta luna (pana pe 30 decembrie inclusiv) la targul Bucharest Christmas Market, organizat in Piata Constitutiei.
Incercam sa fim buni vecini cu clientii nostri din cartier si ii informam printr-o revista bilunara despre schimbarile de preturi si produsele din magazin", a explicat Diana Teodorescu, director market Big Family.
Daca e aproape de termenul de expirare, o cumperi la juma de pret de la Penny Market. Daca e expirata o iei si mai ieftin.
Al doilea proiect, ,,Fit for the Internal Market”, urmareste pregatirea intreprinzatorilor in vederea aderarii la Uniunea Europeana.
Pe langa brandurile deja existente (Cora, Carrefour, Billa, Metro) care si-au multiplicat punctele de desfacere, vor aparea si altele noi (Tesco, Wal-Mart, Penny Market etc.).
Alte supermarketuri (care au obtinut autorizatii de constructie in 2004) vor fi construite pe Calea Bucuresti si in Craiovita Noua, pe bulevardul Dacia, in apropierea spatiului comercial Penny Market.
Incepand de miercuri, 19 aprilie a.c., ora 18.00, se deschid portile Allpin Center, primul supermarket din Constanta, ba chiar din Romania, unde, in afara de cumparaturi - din domeniile vestimentatie, farmaceutica, incaltaminte, jucarii, papetarie, s.a.
S-a constatat astfel ca in perioada iulie-septembrie 2005, SC Proximo Market SRL, cu sediul in Constanta, a efectuat livrari de cereale (floarea-soarelui, ovaz, rapita si orzoaica) in valoare totala de 1.878.435,71 RON.
In februarie 2006, acesta a incheiat un contract de vanzare - cumparare cereale cu "Market Alfa Tot" din Arad. Nicola a promis contractantului sau ca ii va livra 1.000 de tone de porumb, dar i-a cerut in avans 500 de milioane de lei vechi.
google-analytics.com