Cautare

24 de rezultate pentru "hofigal" (2.86 secunde)
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi Am cunoscut-o pe doamna Dr. ... Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica.
Hofigal Export-Import S.A. ... Stefan Manea, Directorul Fondator al Societatii Hofigal, un veritabil Spiritus Rector al acestei prestigioase societati medico-farmaceutice. ... Stefan Manea, cuprinse in cadrul revistei Hofigal-Natura si Sanatate:
HOFIGAL, cea mai mare companie cu capital integral romanesc de pe piata suplimentelor alimentare, a lansat un nou site de prezentare si vanzare a produselor sale. Noul site si magazin online este disponibil la adresa www.hofigal.eu Tehnologia evolueaza rapid si noi trebuie sa tinem pasul!
Hofigal este prezenta cu un stand cu suplimente alimentare, carti si produse cosmetice pe baza de plante, in cadrul Nutraceutica ce se desfasoara in acest week-end (pana sambata inclusiv, la orele 16.00), in Pavilionul C 4 de la Romexpo.
Compania Hofigal a experimentat clinic, apoi a validat si brevetat produsul fitoterapeutic Tutun-Stop, care poate deveni aliatul celor ce doresc sa scape de acest inamic public.
Firma Hofigal este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. ... Toate produsele noastre sunt la pret de producator la acest targ", a precizat Analist Anita Petre, Public Relation Specialist la firma Hofigal.
Uleiul de masaj antireumatic si antistres de la Hofigal contine un amestec de uleiuri volatile obtinute din menta, salvie, pin, levantica.
Vineri, 23 septembrie, Florentina Opris organizeaza un eveniment alaturi de Anca Daniela Raiciu de la firma Hofigal, in cadrul #devinoperfecta, la Puro&Bio Romania, ora 18:30, pentru a afla de ce sunt cuvintele importante pentru sanatatea trupului si a sufletului!
Miercuri, 22 februarie, la ora 19.00, Florentina Opris si Anca Daniela Raiciu de la Hofigal organizeaza un nou eveniment Devino perfecta, la Puro&Bio Romania (Campineanu 20, Bucuresti).
chimist cercetator Stefan Manea, directorul companiei Hofigal, lucreaza de o viata in domeniul suplimentelor alimentare pentru ca a avut inca de cand era copil convingerea ca daca-i dai organismului vitaminele, mineralele, dar mai ales INFORMATIA subtila pe care plantele o contin, poti mentine corpul intr-o stare de sanatate buna, atat la nivelul fizicului, cat si la nivelul psihicului.
Tinctura de flori de soc de la Hofigal influenteaza pozitiv eliminarea apei in exces din organism si are rol depurativ eficient in eliminarea toxinelor si substantelor daunatoarea organismului atat prin urina, cat si prin transpiratie, mareste activitatea secretorie a glandelor sudorifice;
Uleiul de sofranel de la Hofigal este un produs usor asimilabil, o sursa directa de acizi grasi nesaturati, in mod deosebit de acid linoleic conjugat, substante proteice, saruri minerale si are un continut ridicat de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Suplimentul alimentar Somn usor de la Hofigal contine: pulbere de radacina de valeriana, pulbere din partea aeriana de passiflora, floare de levantica, extract de radacina de lemn dulce si excipienti.
La varsta de 80 de ani, Stefan Manea, initiator si coordonator al HOFIGAL, a decedat subit! In aceasta dimineata, acesta a mers, ca de obicei, la birou, unde a semnat actele necesare, ordine de plata, dupa care, brusc, s-a simtit rau, spun apropiatii.
Plant intim-gel de la Hofigal este un gel destinat igienei si reducerii infectiilor din zona ano-genitala. Contine: extracte de salvie, sunatoare, galbenele, hidrolizat de colagen, ulei de catina, propolis si uleiuri esentiale de cimbru, levantica si pin.
"In cartea "Spirulina" editata de Hofigal se afirma ca Spirulina este prezentata ca fiind recordmenul in vitamina B12, avand o concentratie de 2 ppm (parti per milion), ceea ce inseamna ca la o doza de minim 2 grame recomandate/ zi am obtine numai din aceasta sursa, cam 4 mcg de B12.
Printre expozantii care vor participa la eveniment se numara Good Days Therapy, Global Welness System, Himalaya Herbal Healthcare, Hofigal, Tupperware, Astrolog Acvaria, Vivanatura, Fagurele cu Miere, Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale Aivia, Eden Center, Mandala si altii.
Printre expozantii care vor participa la eveniment se numara Prisum Himalaya, Star International Med, Hofigal, Good Days Therapy, Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER,Editura Adevar Divin,Editura Agni Mundi si altii.
Paticipantii s-au bucurat si de prezenta d-nei Daniela Raiciu, director de marketing la firma Hofigal, sponsor al Universitatii Copiilor, iar pe 2 iulie dr.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita.
google-analytics.com