Cautare

152 de rezultate pentru "hiv sida" (5.33 secunde)
Mariustuca.ro / Un test, efectuat la domiciliu, poate depista HIV in 15 minute (Autoare: Magda Marincovici) Un autotest pentru depistarea HIV va fi disponibil in Franta, la sfarsitul lunii iunie, anunta Liberation si Europe 1. ... Acest lichid reactioneaza la anticorpii produsi in caz de infectie cu HIV.
Justitia libiana i-a condamnat la moarte, marti, pe cele cinci infirmiere bulgare si pe medicul palestinian acuzati de infectarea deliberata cu virusul HIV a catorva sute de copii libieni. ... In fata tribunalului, familiile copiilor bolnavi sau decedati din cauza SIDA au sarbatorit sentinta dansand si cantand.
In anul 1988, Haring a aflat ca sufera de SIDA, iar in urmatorii doi ani si-a canalizat energia in educarea publicului cu privire la virusul HIV si la pericolul consumului de droguri.
O "superbacterie a sexului" mai periculoasa decat SIDA Autoritatile sanitare americane avertizeaza ca au fost descoperite doua persoane infectate cu o noua bacterie a gonoreei.
Periodic apare amenintarea unui nou virus - SIDA, SRAS, H1N1, Ebola - pe fondul unor factori favorizanti precum presiunea demografica, evolutia modului de viata si incalzirea climei, avertizeaza cercetatorii.
SIDA, SRAS, H1N1, Ebola etc. ... Jean-Francois Delfraissy, directorul Agentiei Nationale pentru Cercetarea SIDA, care subliniaza ca noile virusuri au ca punct de plecare Asia sau Africa si propagarea lor este facilitata de transportul cu avionul.
Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA si Asociatia SOS Drepturile Pacientilor demareaza o noua campanie de testare gratuita pentru depistarea Hepatitei C:
Pentru anul 2008 vor primi cate 89 de lei pe luna pentru fiecare beneficiar organizatiile ARAS - Filiala Constanta, pentru serviciile oferite persoanelor infectate cu HIV/SIDA si copiilor strazii, Fundatia Copiii in Dificultate, pentru Centrul de Plasament Sfantul Laurentiu din Cernavoda, care ajuta copiii si tinerii infectati cu HIV/SIDA si Fundatia pentru o Viata mai Buna pentru Centrul de zi Constanta care ofera tinerilor cu handicap servicii de reabilitare si recuperare.
Mariustuca.ro / 6 copii, cu o boala genetica severa, au fost salvati cu HIV inactivat (Autoare:
Din Coreea de Nord vine o stire halucinanta care, daca ar fi adevarata, ar salva omenirea de SIDA, Ebola si cancer (Autoare:
Studentii si soferii de taxi vor depune in fata ambasadei Libiei 428 de trandafiri cu tot atatea mesaje in araba, care simbolizeaza compasiunea pentru copiii libieni victime ale SIDA.
Motivul este o anemie infectioasa ecvina sau in limbaj popular SIDA cailor. ... Este adevarat ca sunt aproximativ aceleasi caracteristici ale HIV-ului, dar nu este vorba de asa ceva.
Magda Marincovici) Expertii reuniti la Congresul mondial al bolilor cu transmitere sexuala si SIDA, ce a avut loc recent la Viena, atrag atentia asupra cresterii rezistentei antibioticelor prescrise in unele dintre aceste afectiuni.
Lulu si Nana, doua gemene ale caror gene au fost modificate de savantii chinezi inainte de nastere pentru a fi rezistente la HIV, ar beneficia de fapt de un efect secundar neasteptat.
Si asta, pentru ca in farmaciile din Franta a fost pus la vanzare pentru prima data dispozitivul medical intitulat Autotestul HIV”, produs de compania AAZ, care depisteaza virusul HIV chiar si la persoanele care sunt doar purtatoare si nu sunt infectate.
Aceste realitati au deteminat Societatea Romana de Boli Infectioase si HIV/SIDA, Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie, impreuna cu Fundatia Renasterea, sa sustina programul national "Stop hepatita".
prevalenta mare a tuberculozei si tuberculozei rezistente la medicamente (MDR-TB), dar si a altor boli transmisibile si netransmisibile, cum sunt HIV/SIDA, hepatita cronica B si C.
prevalenta mare a tuberculozei si tuberculozei rezistente la medicamente (MDR-TB), dar si a altor boli transmisibile si netransmisibile, cum sunt HIV/SIDA, hepatita cronica B si C.
Virusul HIV poate sa patrunda in sistemul sanguin prin felatie sau cunnilingus, cu toate ca sansele sunt usor reduse fata de celelalte tipuri de contact intim. ... Sangerarile gingivale, ulceratiile gurii, interventiile stomatologice recente si frictiunile puternice sunt factori care cresc considerabil sansele transmiterii virusului HIV.
Acesta ar fi contractat virusul HIV de la victima sa. Richard Thomas a lesinat cand a aflat ca victima sa era purtatoare a virusului HIV, iar acum asteapta rezultatele analizelor care vor stabili daca a contractat sau nu virusul.
google-analytics.com