Cautare

89 de rezultate pentru "hepatita c" (2.95 secunde)
Hepatita C, o boala vindecabila In tara noastra, anual, sunt diagnosticati cu virusul hepatitei C aproximativ 7.500 - 8.000 de pacienti Avem specialisti, din pacate, avem si pacienti infectati cu virusul hepatitei C (VHC), dar ne lipseste tripla terapie din lista de medicamente compensate si gratuite, care mareste sansa de vindecare spre aproximativ 80%, a subliniat prof.
Virusurile hepatitice, multe si nelinistite Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel ne recomanda efectuarea periodica de teste privitoare la hepatitele B si C, mai ales daca avem un stil de viata mai agitat, cu sex neprotejat, droguri injectabile, daca avem tatuaje sau piercing.
Depistarea rapida a virusului hepatitei C Cei mai expusi hepatitei C sunt tinerii care folosesc in comun seringi pentru administrarea drogurilor S-a lansat programul national de screening pentru virusul hepatitei C (VHC), componenta a Programului "Initiative in domeniul sanatatii", finantat in cadrul granturilor norvegiene, sustinut de Ministerul Sanatatii, Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" si Primaria Bucurestiului.
Depistarea rapida a virusului hepatitei C (Autor:
Virusul hepatitic C, scos din circulatie.
Mariustuca.ro / Cu terapiile moderne, dupa trei luni de tratament, 90%-95% dintre bolnavii cu hepatita C in stadii avansate se pot vindeca (Autoare:
"Ne-au controlat sa vada daca suntem sanatosi in vederea depistarii anumitori boli precum hepatita B si C, sifilis, HIV. ... In schimb, liberalul Horea Uioreanu n-a putut dona sange, deoarece a avut hepatita.
Jandarmii si politistii din Judetl Bihor beneficiaza in perioada15 - 28 februarie de testari gratuite pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C, in cadrul celei mai vaste campanii nationale de testare gratuita, initiata recent de Alianta Pacientilor Cronici din Romania, impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase "Prof.
Contactul oral si anal este un factor sigur de imbolnavire cu Hepatita A si B, mai ales in cazul analingusului (stimularea anusului cu gura).
Teste obligatorii pentru VHB B si VHCC pentru prevenirea transmiterii de la mama la nou-nascut Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice (APAH-RO) impreuna cu Asociatia Pacientilor Cronici (APCR) atrag atentia asupra importantei testarii pentru virusul hepatitelor B (VHB) si C (VHC) in cazul femeii care doreste sa aduca pe lume un copil si in cazul gravidei pentru a preveni transmiterea acestei infectii la noul nascut.
Cu toate acestea, exista doua virusuri cunoscute contagioase, HPV si hepatita C, care pot cauza cancerul. HPV este un factor de risc cunoscut pentru cancerul de col uterin iar hepatita C cauzează
Irinel Popescu, autorul primului transplant hepatic din tara noastra, a efectuat inca o interventie de acest tip, cel de al 93-lea procedeu de transplant efectuat de la inceputului anului, in cazul unei paciente cu hepatita C, donatorul fiind un tanar.
Boala generata de infectia cu virus hepatic C este vindecabila Prof.
Adolescenta cu droguri, SIDA si hepatite B sau C (Autoare: ... peste 80% dintre ei au hepatita cu virusul C si un numar semnificativ au tuberculoza, probleme de sanatate mintala, multi dintre consumatori fiind inca nediagnosticati.
Stim deja ca hepatita A este numita in mod curent "boala mainilor murdare". ... Hepatita A este o boala infectioasa a ficatului cauzata de virusul hepatitic A, transmis prin ingerarea de alimente si apa contaminate.
Dincolo Ministerul Afacerilor Externe face un anunt prin care ii povatuieste pe rumani sa evite balaceala in hasdoioul bulgaresc, pentru ca saramura bulgareasca e condimentata cu praf de hepatita, iar dumnealui statul se ingrijeste de ficatul cetateanului. ... e putina hepatita si e din aia buna, fara euri!
Ori de cate ori doi parteneri doresc sa formeze un cuplu, sa aiba relatii sexuale este bine sa se testeze inainte pentru HIV, hepatita B si C, recomanda prof.
Semnele hepatitei cronice Atunci cand hepatita se manifesta pe o perioada mai lunga de 6 luni, aceasta este diagnosticata ca fiind cronica. ... Astfel, exista cazuri in care oamenii au hepatita cronica de peste 20 de ani, fara sa primeasca acest diagnostic.
Magda Marincovici) In cateva saptamani, pe baza indicatiei medicului, bolnavii de hepatita C vor putea beneficia de tratamentul cu interferon free.
- In centrul nostru medical si in cabinetele din Bucuresti si din tara cu care colaborez, un foarte mare numar de oameni si-au rezolvat problemele de sanatate, chiar si pe acelea socotite nevindecabile, cum ar fi cancerul, diabetul, hepatita sau osteoporoza.
google-analytics.com