Cautare

4467 de rezultate pentru "hateg mircea" (2.95 secunde)
Intr-o scrisoare deschisa adresata lui Mircea Dinescu, directorul ziarului, artistii ii cer poetului sa ia masuri, pentru ca, in caz contrar ei vor considera publicatia "o alta variatie la hirtia igienica vanduta sub numele de presa in peisajul cotidian".
Au fost invitati aproape toti membri semnificativi ai Cenaclului, anuntandu-si participarea Tudor Gheorghe, Doru Stanculescu, Nicu Alifantis, Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Zoia Alecu, George Nicolescu, Sorin Minghiat, Adrian Ivanitchi, George Stanca, Dinu Olarasu, Ecoul (Magda Puskas, Sorina Bloj), Mircea Bodolan, Evandro Rossetti, Vali Serban, Cristian Buica, Majay Gyozo, Valentin Moldovan, Eugen Cristea, Radu Gheorghe, Marius Batu, Raul Carstea, Mihai Napu, Florin Sasarman, Maria Gheorghiu, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Adi Bezna, Vasile Mardare, Andrei Paunescu si trupa Totusi si alte prezente-surpriza.
Inspirat dintr-o poveste de dragoste cu final neasteptat, Mircea Eremia lanseaza single-ul Dor de noi. Regizat de catre Trandafilm si filmat in Bucuresti, videoclipul piesei il aduce pe Mircea Eremia intr-o poveste de dragoste care continua doar prin amintiri.
Mircea Vulcanescu, Bd. ... Mircea Vulcanescu, Str. ... Mircea Vulcanescu/Str. ... Autobuzele vor opri in statia nou infiintata, "Mircea Vulcanescu", amplasata pe Str. ... Mircea Vulcanescu. ... Mircea Vulcanescu, pe Str. Mircea Vulcanescu (rond Bd.
Mircea Gorgan analizeaza cazul Schumacher: ... Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Gorgan, presedintele Comisiei de Neurochirurgie a Ministerului Sanatatii explica, pe scurt, ce inseamna pentru un pacient in stare atat de grava iesirea din reanimare."Problema cu Schumacher nu trebuie privita ca in filmele SF. ... • Profesorul doctor Mircea Gorgan :
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022. Mircea Lucescu n-a stat prea mult si a recunoscut ca a venit mai ales la insistentele lui Danut Lupu, fostul sau elev.
in 1996, chiar daca a pierdut alegerile, implicatia fiind "si eu, Mircea Geoana, care am pierdut alegerile, pot sa raman la conducerea PSD". ... Deci nu numai Mircea Geoana. ... Din acest punct de vedere, mandatul lui Mircea Geoana in PSD a fost unul benefic?
daramarea idolilor", ca in PSD "batalia este pentru ca autoritatea lui Ponta sa primeasca o ultima lovitura, iar lumea veche sa pozeze in loc de lume noua", Mircea Geoana fiind "doar un pretext".
Recent altoit pe tufa celor trei trandafiri PSD-isti si beneficiar al unei conjuncturi fericite, Mircea Geoana l-a pensionat pe Ion Iliescu. ... Totusi, adevaratul castigator nu este considerat Mircea Geoana, ci Adrian Nastase, a carui cariera politica a stat sub semnul incertitudinii pana in ultima clipa.
Pesedistii bucuresteni, perdanti la alegerile de la Congres, incep sa faca demersuri pentru a se impaca cu Mircea Geoana, care acum a devenit presedintele PSD.
Deputatii PSD care au semnat lista de sustinere a lui Adrian Nastase in functia de presedinte al Camerei i-au solicitat ieri presedintelui PSD, Mircea Geoana, sa-si ceara scuze in mod public pentru faptul ca i-a calificat drept "golani si mizerabili".
Dezbaterile de ieri din Parlament au relevat doar cateva ciocniri intre premierul Tariceanu si liderul PSD, Mircea Geoana, precum si unele replici deplasate intre liberalul Crin Antonescu si social-democratul Victor Ponta.
Convins ca va castiga alegerile anticipate din 2007, presedintele PSD, Mircea Geoana, a lansat, la ßcoala de vara de la Vatra Dornei a social-democratilor, "marsul spre guvernare", mentionand ca partidul pe care il conduce este singura alternativa la guvernarea portocalie.
Directorul SAPARD, Mircea Solomon, nu mai este, de foarte multa vreme, in gratiile PNL Constanta. ... Potrivit surselor noastre din cadrul PNL Constanta, Mircea Solomon a "pacatuit" elementar in fata partidului din care face parte prin aceea ca a refuzat, in mod repetat, sa participe la intalnirile liberale.
Sustinerea pentru actualul presedinte al PSD, Mircea Geoana, a fost una accentuata. ... La Galati aveti multi oameni care au muncit si muncesc, si pe multi ii vom avea in Guvernul Romaniei dupa ce vom cistiga alegerile”, a precizat Mircea Geoana.
Ultimul episod face referire la afacerile lui Mircea Basescu, fratele sefului de stat. Delatorii au legat un contract incheiat de firma la care este angajat Mircea Basescu cu declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la samsarii energiei electrice.
Liderul social-democrat, Mircea Geoana, propune ca solutie pentru criza politica actuala: ... Intr-un interviu pentru Mediafax, Mircea Geoana s-a autoinclus pe lista posibililor prim-ministri, pe care se mai regasesc liderul PLD Teodor Stolojan, guvernatorul BNR Mugur Isarescu dar si actualul premier Calin Popescu Tariceanu.
Dupa ce mai multi politicieni locali au adus in discutie problema programului ISPA pentru gunoi si apa-canalizare, viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea este de parere ca nimeni nu este in masura sa vorbeasca sau sa dea termene limita pe acest subiect.
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
Un alt exemplu - Mircea Iustian, fost peledist, este, din punctul de vedere al secretarului executiv, potrivit pe functia de prim-vicepresedinte, intrucat a depus eforturi in campanie, adica a fost prezent la "datorie" de fiecare data cand Elena Udrea se afla in judetul Constanta.
google-analytics.com