Cautare

4466 de rezultate pentru "hateg mircea" (3.04 secunde)
"Drogurile erau procurate de catre liderii grupului infractional, Ianchi Puiu-Mircea, Podina Claudiu-Nicolae, Nitescu Cristina si Farda Paul, de la Jilcu Ilie si Pacioaga Marian. ... Intra apoi pe fir mecanicul auto, Paul Farda, care prelua ketamina si o distribuia unor persoane din Petrosani si Hateg.
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Razboiul dintre Mircea Geoana si mass-media Trebuie sa spun de la bun inceput ca am urmarit lucrarile Consiliului, ca un ceta tean obisnuit, in presa.
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana. ... Mircea Geoana a fost preocuparea noastra a tuturor, nu doar a celor din PSD, ci si a celor din PNL, in 2009.
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. 25 de senatori ai PSD au fost de acord cu propunerea ca Mircea Geoana sa fie inlocuit de la presedintia Senatului, in timp ce alti cinci s-au abtinut.
Legenda celor 5 milioane de voturi Il tot aud pe Mircea Geoana cum se cramponeaza in emisiunile tv din ultimele doua zile de cele 5 milioane de voturi pe care le-a castigat in alegerile prezidentiale.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
"Mircea, nici o durere nu te poate izola!" Un salut catre Paolo Rossi. ... Crampeie din viata contracronometru a lui Mircea Lucescu. ... Mircea Lucescu explica meciul. ... "Nea Mircea" s-a apropiat. ... Cam asta face Mircea Lucescu.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara.
Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani. ... Trupul neinsufletit al lui Mircea Albulescu va fi depus, sambara, in foaierul Salii Mari a Teatrului National.
Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk. ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
un complex format din termocentrala Turceni si hidrocentralele Curtea de Arges si Hateg; al doilea complex format din hidrocentralele din Ramnicu Valcea si termocentralele Isalnita, Craiova, Constanta Palas;
Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
Acolo sunt vestigii dacice si romane, inclusiv capitala Sarmisegetuza Ulpia Traiana, cetati si biserici medievale precum castelul Santamaria Orlea, cetatea Colt care se pare ca l-a inspirat pe Jules Verne sa scrie, sau misterioasa biserica din Densus care are o forma unica si a fost ridicata acum opt secole din bucati de piatra aduse din ruinele Sarmizegetusei, Parcul National Retezat, Rezervatia de zimbri Hateg din padurea Slivut, Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului.
In prima faza, urmeaza sa fie modernizate sistemele de alimentare cu apa si de canalizare a oraselor Abrud, Alba Iulia, Aiud, Baia de Aries, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius, Zlatna, din judetul Alba, a oraselor Darabani, Dorohoi si Saveni din judetul Botosani, a oraselor Budesti, Calarasi, Lehliu Gara si Oltenita din judetul Calarasi si a oraselor Brad, Calan, Geoagiu, Hateg, Orastie si Simeria din judetul Hunedoara.
Marilena Stoian, presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), ne-a declarat ca Maramuresul, nordul Olteniei, respectiv zona Gorj - Hateg, dar si Delta au fost alte cateva zone de atractie pentru romanii plecati sa-si petreaca departe de casa Sarbatorile de Paste.
De asemenea, in Iernut, Maramures, vor fi construite 49 de locuinte, iar localitatile Campina, Prahova si Hateg, Hunedoara, vor beneficia de cate 40 de unitati locative.
google-analytics.com