Cautare

29 de rezultate pentru "gurita" (8.81 secunde)
Krypton Unplugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - continua turneul de promovare a albumului "O parte din noi".
Periplul democrat-liberalilor nu s-a incheiat insa aici, intrucat tot ieri, liderii judeteni s-au aflat si la Mereni, acolo unde candidatul partidului pentru primaria localitatii, Dumitru Gurita, a fost "introdus" oficial in fata a 200 de oameni.
Krypton Unpugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - lanseaza, dupa nici opt luni de la infiintarea trupei, albumul "O parte din noi".
Liderul PSD Navodari, Nicolae Matei a sustinut ca habar nu are despre asa ceva, dar a sugerat, subtil, ca poate luam legatura cu altcineva pentru detalii. Acel altcineva n-a scos nimic pe gurita, asa ca... urmatorul luat la intrebari a fost subprefectul Claudiu Palaz.
"Mai, gurita, nu stii ce spui!", i-a transmis Dutu lui Videanu, spunand apoi ca Boc ar fi declarat ca nu-l intereseaza sa castige alegerile in Constanta.
Lucrul acesta l-a spus chiar Calafus, cu gurita lui, in momentul demararii proiectului. Dar ce interes ar avea cineva sa creeze spatii de cazare exclusiviste, in special pentru copiii care au parinti "cu stare"?
Unplugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) au evoluat aproape doua ore pe scena Hanului cu Tei, dupa nici opt luni de la infiintarea trupei.
Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) au sustinut un concert acustic cu prilejul lansarii acestui material discografic.
Gabi "Gurita" Nicolau - voce, Eugen Mihaescu - chitara, Dragos Docan - bass, Sorin Voinea - claviaturi, Razvan "Lapi" Lupu - tobe vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea trupei la componenta care a pozitionat-o, in perioada 1990-1994, intre primele cinci formatii rock din Romania.
piese noi pe care le vom canta in concert si pentru care vom face videoclipuri‘‘, a declarat pentru AGERPRES solistul Gabi "Gurita" Nicolau.
Admiratorii lui Nicu Covaci si ai operei sale geniale vor avea ocazia sa vada pe scena, in afara actualilor membri Phoenix, mai multi artisti cu care cel care a creat un nou curent in muzica romaneasca, etno-rock, a colaborat de-a lungul timpului - Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivat si Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex) si alti invitati.Dupa spectacolul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 Aprilie va fi dedicata unui concert Phoenix in clubul Tribute, in cadrul unui eveniment restrans cu ocazia zilei de nastere a lui Nicu Covaci.
In pericol mai mare sunt copii, ajunge mai usor in gurita lor, manute murdare, praf ajuns pe gura", explica Dr.
Ce declara public, cu gurita lui Traian Basescu: "Alaltaieri, dupa CSAT, am vorbit cu ministrul Justitiei, spunandu-i: "Atentie la nominalizarile pentru DNA, pentru ca pana acum am avut o regula - seful DNA propune numirile".
pe cap (sa fie inteligent), la ochi (sa vada numai lucruri frumoase), la urechi (sa auda numai invataminte bune si sa le asculte), la gurita (sa vorbeasca cuvinte intelepte), la manute (sa fie harnic), pe piept (sa aiba inima iubitoare) si la picioare (sa il duca oriunde vrea si sa il aduca mereu acasa, la cei dragi).
Are, asa, numai ochisorii i se vad, nasucul si gurita, are fata mai umflata. Si asistenta i-a deschis ochisorii. Si i-am vazut ochisorii!
Gurita seroasa si rotunda se strange si se casca ciudat, ochii ce se rostogolesc in toate partile, toate acestea o fac pe mama sa zambeasca - totusi este loc de joc si in lumea asta!
Ne vom trimite copiii la scoala dupa ce le-am dat acces la tablete si zoom cat sa le faca psihologilor gurita agurida.
Gurita Ilie, sectorul 5, pe N. CONSTANTIN de 37 de ani din Bucuresti, in timp ce transporta, cu un autovehicul marca Fiat Tempra, produse din tutun, fara a detine acte de provenienta.
Care PSD, prin gurita ex-premierului Nastase si-a trambitat ieri, cu ocazia ultimei sedinte - sedinta de adio a Cabinetului Nastase - realizarile.
Dar nu doar ca face gura inutil, dar ceea ce scoate pe gurita s-ar putea sa i se intoarca inapoi sub forma unui dos de palma, ca nu se stie niciodata cum si in ce fel se supara reprezentantele sexului frumos - care mai sunt, pe deasupra, si jurnaliste - si s-ar putea sa nu inghita multa vreme insinuarile… stie dansul de care.
google-analytics.com