Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (3.89 secunde)
Grupul ceh Aero Vodochody, viitor proprietar al Avioane Craiova, ar putea sa produca în Banie elicopterele comerciale Sikorsky si aeronave militare.
Grupul Dedeman din Bacau, cu activitati in industria constructiilor si auto, este interesat sa achizitioneze jucatori locali de profil si intentioneaza sa-si extinda reteaua de magazine la nivel national si in afara Romaniei, in estul Europei.
Electrabel, controlat de grupul GDF Suez, a renuntat la un proiect similar al Termoelectrica de la sucursala Doicesti, unde se calificase in faza finala a negocierilor, la concurenta cu grupul rus Mechel, care s-a retras si el.
Cert este ca instanta a desemnat un administrator judiciar pentru grupul Vectra, iar compania care a derulat anul trecut afaceri de peste 35 milioane de euro a concediat mai bine de jumatate din cei 650 de angajati, ramanand cu doar 300, in incercarea de a duce la capat contractele aflate in derulare.
Grupul a devenit primul producator auto din istoria SUA care cere declansarea procedurilor de faliment.
Grupul american media News Corporation, condus de Rupert Murdoch, a inregistrat o pierdere anuala de 3,4 miliarde de dolari, avertizand ca urmatoarele luni vor fi si mai dificile, in pofida semnelor pozitive de pe piata de publicitate, transmite AFP.
Grupul Carrefour detine la nivel mondial aproximativ 3.000 de supermarketuri si peste 1.300 hypermarketuri. In Romania, grupul Carrefour detine in prezent 22 de hypermarketuri si 23 de supermarketuri.
Potrivit bilanturilor financiare pe 2008, publicate de Ministerul de Finante, compania Pro TV SA, detinuta de grupul media CME si Adrian Sarbu, a avut o cifra de afaceri neta de 684.755.913 lei si un profit de 109.851.434 lei.
Pro TV a semnat in acest an un contract pe doua sezoane, respectiv pana in vara lui 2010, cu grupul Divertis, astfel incat, din toamna, in grila postului ruleaza doua emisiuni noi:
Arabii vor avea transformatoare de mare putere pe care va scrie "Made in Craiova", pentru ca Electroputere ar urma sa fie subcontractant din 2011 pentru grupul Al Arrab Contracting Company, care va construi o linie de cale ferata de mare viteza, instalatii de desalinizare a apei si diverse centrale in Arabia Saudita.
Grupul francez Auchan - controlat de familia Mulliez - este prezent pe piata din Romania in special in Capitala, dar si mai aproape de Craiova, la Pitesti. Grupul francez a anuntat recent ca intentioneaza sa deschida pana la sfarsitul anului 2012 cinci hipermarketuri noi in Romania.
"Compania Realitatea Media a semnat un contract de management cu grupul Asesoft, care va asigura managementul de business al organizatiei.
Pretul benzinei depaseste 6 lei OMV Petrom (SNP), companie controlata de grupul austriac OMV, si Rompetrol Downstream au majorat vineri preturile carburantilor cu noua bani pe litru, iar cel mai scump sortiment de benzina a depasit pentruprima data pragul de sase lei pe litru.
Compania Dufa Tec, care a readus pe piata romaneasca brandul de vopsele Dufa, controlat de grupul german Meffert, intentioneaza ca in acest an sa aiba afaceri de 3,5 milioane de euro. ... Grupul Meffert a vandut compania Dufa Romania, in 2005, catre fondul american de investitii Advent International.
De asemenea, Azomures a crescut vertiginos pe fondul informatiei ca grupul elvetian Ameropa este in negocieri avansate pentru preluarea actionarilor de la Azomures, grupul Eurofert.
Fabrica de lactate de 55 de milioane de euro, la Halchiu Grupul Olympus a finalizat o investitie in valoare de 55 de milioane de euro in fabrica de la Halchiu, ce se intinde pe 25.000 de mp.
Gusa nu are nici 0,0% din OTV GMG Media Box, companie detinuta de PSV Company, a preluat controlul asupra a 19,9% din compania care opereaza postul OTV, Ocram Televiziune, in 2010, dar "tranzactia dintre ceea ce reprezenta grupul PSV si OTV a avut loc initial in 2007", a spus miercuri, pentru HotNews.ro, Cozmin Gusa.
Renault va investi in acest an peste 250 milioane de euro in Romania Grupul Renault, proprietarul Dacia, va investi in acest an peste 250 de milioane de euro in Romania, printre proiecte numarandu-se o linie robotizata de prese de mare tonaj, dublarea capacitatii turnatoriei de aluminiu si cresterea cu 30% a capacitatii de productie a cutiilor de viteze.
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.
google-analytics.com