Cautare

2089 de rezultate pentru "grupul" (2.61 secunde)
Grupul DEICHMANN a crescut in 2015 cu 8,3 procente DEICHMANN Comercializare Incaltaminte apartine Grupului DEICHMANN, cu sediul central in Essen. ... Grupul DEICHMANN a avut si in 2015 o crestere a cifrei de afaceri, a numarului de pantofi vanduti, precum si a numarului de magazine.
Grupul Vocal Acapella va sustine sambata, 15 decembrie, de la orele 19.00, in Piata Mare din Sibiu un concert extraordinar de colinde si cantece de Craciun.
- Sambata, 16 iunie - Orchestra Angely's Symphonic - Duminica, 17 iunie - Cvartetul Bella Musica - Sambata, 23 iunie - Cvartetul Passione - Duminica, 24 iunie - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 30 iunie - Traffic Strings - Duminica, 1 iulie - Cvartetul Passione - Sambata, 7 iulie - Symphactory Cvintet - Duminica, 8 iulie - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 14 iulie - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 15 iulie - Symphactory Orchestra - Sambata, 21 iulie - Europe Now Chamber Cvartet - Duminica, 22 iulie - Orchestra Angely's Symphonic - Sambata, 28 iulie - Sorin Zlat Cvintet - Duminica, 29 iulie - Cvartetul Passione - Sambata, 4 august - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 5 august - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 11 august - Europe Now Chamber Cvartet - Duminica, 12 august - Vunk unplugged - Miercuri, 15 august - Corala Barbateasca Ortodoxa Te Deum Laudamus - Sambata, 18 august - Symphactory Cvintet - Duminica, 19 august - Orchestra Angely's Symphonic - Sambata, 25 august - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 26 august - Cvartetul Passione - Sambata, 1 septembrie - Sinfonia Bucuresti - Duminica, 2 septembrie - Symphactory Cvintet - Sambata, 8 septembrie - Cvartetul Bella Musica - Duminica, 9 septembrie - Grupul Vocal Acapella - Sambata, 15 septembrie - Orchestra Angely's Symphonic - Duminica, 16 septembrie - Symphactory Cvintet, Orchestra Lumini Sonore, Cristian Hanghiuc Accesul publicului la aceste concerte este liber.
Despre Carrefour Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa.
Grupul Medical Romgermed a organizat astazi, 31 martie, o conferinta de presa in cadrul careia a anuntat atat strategia Grupului pentru anul in curs, cat si modalitatile prin care compania a reusit sa nu fie afectata de criza.
Inceput de an bun pentru Grupul Roche in 2014 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 11.49 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si bolilor autoimune.
Magda Marincovici) Grupul farmaceutic american Johnson & Johnson a efectuat primele teste pe om ale unui potential vaccin contra Ebola. ... In acesti termeni lapidari, grupul farmaceutic a anuntat lansarea campaniei de testare a potentialului vaccin contra Ebola.
- Grupul 1: ... - Grupul 2: ... - Grupul 3: 10 participante care au format grupul martor si care nu au consumat niciun fel de bere, timp de 12 saptamani.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer alaturi de Societatea de Medicina Familiei si Societatea Romana de Pneumologie lanseaza Grupul de lucru pentru reducerea mortalitatii prin cancer pulmonar.
Cei care au pornit aceasta investigatie, Grupul de Investigatii Politice, nu s-au multumit cu acest raspuns si au contestat decizia CNATDCU referitoare la plagiatul lui Kovesi.
(Aplauze in Grupul PSD; vociferari in Grupul PNL). ... (Comentarii in Grupul PSD). Vad ca domnul Florin Georgescu protesteaza in legatura cu vocabula “cioc“.
Calin Popescu Tariceanu a precizat ca la grupul PNL vor fi vicelideri Cornel Popa, Titus Ghiorghiof, Eugen Nicolaescu si Nini Sapunaru.
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
Ceea ce avem in acest moment drept alianta guvernamentala este o fictiune, cata vreme "grupul independentilor" din parlament nu exista, legal si constitutional. ... Primul lucru pe care acesta il va face va fi a-si "securiza" guvernarea, prin atragerea de noi parlamentari in grupul "independentilor".
Avem des aceasta discutie in Grupul Socialistilor Europeni si spunem mereu in dezbaterile si sedintele noastre de la Bruxelles ca trebuie sa ne afirmam mai pregnant pe fondul crizei economice globale si sa explicam lumii ca dreapta este cea care a pregatit, intelectual si politic, prin deciziile luate in actul de guvernare, aceasta criza economica si sociala fara precedent.
Ancheta vizeaza, printre altele, modul de privatizare a SC Petromidia SA, stabilirea valorii actiunilor in raport cu pretul de piata, valoarea comerciala reala si instrainarea activelor rafinariei catre societatile din grupul Rompetrol.
Ceea ce este cunoscut in folclorul politic drept "grupul de la Cluj" reprezenta o solutie pe care am gandit-o in anul 2000 pentru problemele PSD din Transilvania.
Dupa ce cotidianul nostru a mai relatat despre un amplu caz de evaziune fiscala bazata pe crime, fals intelectual si fraude de miliarde, reporterii nostri au urmarit evolutia acestui caz, constatindu-se cu stupoare ca organele competente nu au facut nimic pentru recuperarea datoriilor pe care le are Grupul de firme Bologa la bugetul de stat.
Retelele cu cel mai mare numar de magazine de pe piata romaneasca, Plus, controlate de grupul german Tenglemann, si Penny Market, apartinand retailerului Rewe, vor avea, la sfarsitul acestui an, cate 50 de magazine fiecare.
Unul dintre investitorii interesati este grupul suedez SAAB - producator al avionului multirol Grippen. ... Grupul Grampet ruleaza afaceri de peste 110 milioane de euro, în principal în domeniul feroviar.
google-analytics.com