Cautare

41 de rezultate pentru "grosu" (3.78 secunde)
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat: ... Grosu jr. ... FRC sustine ca "familia Grosu e pusa pe scandal, cei doi vor fi suspendati" Ciclismul romanesc abia mai respira, dar are resurse sa ofere un incident socant!
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia: ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu "Un text contemporan care vorbeste despre conflictul dintre generatii.
VOTEZ motiunea de cenzura a USL Senatorul UNPR Corneliu Grosu sustine ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei daca HG privind UMF Tirgu Mures ramane in picioare.
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
Pe de o parte galatenii reclama conditiile intalnite in zonele de agrement, iar pe de alta directorul ADP, Eduard Grosu, afirma ca incasarile de la Plaja "Dunarea" si Lacul "Vanatori" au fost mult mai mici decat cheltuielile de intretinere.
Igor Grosu, Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, a declarat ca "Moldova nu va adera la NATO" Igor Grosu: ... Igor Grosu: "Noi vrem acest lucru, se pune problema aderarii Moldovei la NATO, atunci voi spune ca aceasta problema nu exista".
Am facut si actiuni noaptea la inceput, dar acum lucrurile s-au mai linistit, oamenii ne cunosc si stiu ca pot apela la noi pentru orice sesizare", sustine Ovidiu Grosu, comandantul postului de Politie Basarabi.
Este vorba, a precizat el, de cele ale senatorilor care s-au declarat independenti la sfarsitul sesiunii trecute, precum si a lui Corneliu Grosu, care si-a anuntat demisia din PSD deocamdata doar prin intermediul mass-media, nu si in plenul Senatului.
Galeriile Uniunii Artistilor Plastici din cadrul Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia au gazduit, la finele saptamanii trecute, vernisajul expozitiei "Insemn", a tinerilor creatori Cosmin Grosu si Florentin Sarbu.
Zilele trecute, viceprimarul Severinului, Mircea Sevastian Grosu, a facut o vizita in localitatea italiana Bolzano, unde acest sistem este folosit de multa lume, pentru a se convinge ca el este benefic si da rezultate.
Banica - Vigariu, Visa, Grosu, Ed. ... Banica (Mecea) - Pasare, Visa (Grosu), Raducu, Anghelina - Alex (junior in probe), Precup, Saceanu, Voicu - Ene, Cretu.
Loredana Grosu, purtator de cuvint in cadrul Corpului Gardienilor Publici (CGP), spune ca situatia se datoreaza neadoptarii regulamentului de aplicare a actului normativ.
Timcov (raionul Codama) Stanislavca (raionul Kotovsc), Culmea Veche ( raionul Kotovsc), Grebenichi si Slaveano-Serbca ( raionul Grosu) si dau curs doar cererilor satelor Dorotcaia Noua si Sadovo (raionul Ocna Rosie) (72).
Yvette Hardie (Presedinte ASSITEJ - Asociatia Internationala de Teatru pentru Copii si Tineret), Lali Morris (producator si regizor), Vava Stefanescu (coregraf si manager - Centrul National al Dansului Bucuresti), Octavian Saiu (cercetator si critic de teatru) si Andrei si Andreea Grosu (regizori).Deschiderea oficiala este programata sambata, 1 octombrie, ora 18:00, cu spectacolul de teatru dans 'Zbor prin povesti', o productie a Teatrului Ion Creanga.
Cei doi nominalizati sint conservatorii Marin Costel si Eduard Grosu”, a precizat pedistul. Acelasi democrat a declarat ieri ca, din punctul de vedere al PD, este momentul potrivit pentru ca politica sa fie scoasa din societatile si serviciile de interes local.
Marin Costel si Eduard Grosu au fost desemnati sa-i inlocuiasca pe Ion Stefan si Florin Popescu. Al doilea eveniment ca importanta a fost Gala Premiilor PNL, care, desi la o prima vedere nu pare, are in fiecare an un important caracter politic.
Schimbarea de pozitie a municipalitatii a avut loc chiar in momentul in care fostul director al SADP a acceptat ideea de a demisiona, iar Consiliul Local a aprobat ca Eduard Grosu sa ocupe fotoliul ramas vacant.
Cei care conduc in acest moment ADP, Eduard Grosu, Apaterm, George Cubasa, si Apa-Canal, Marin Costel, au calitatea de interimari.
Avram Razvan Corneliu, Eugen Gavan, Gheorghe Bugeag, Tincuta Tercu, Picu Apostol Roman, Florin Popescu, Dumitru Savin, Mircea Gutter, iar lista pentru CJ ii are printre primii pe Radu Cosca, Genica Totolici, Anca Ene, Adelina Drugan, Eduard Grosu si multi altii.
google-analytics.com