Cautare

1801 de rezultate pentru "grosu laurentiu inspector drumuri comunal" (2.68 secunde)
Pentru reteaua de drumuri a Noului Rast se bat zece firme mari, care au fost invitate la negocieri de Consiliul Judetean (CJ) Dolj.
Fondurile vor fi folosite pentru reabilitarea a peste 1.100 de kilometri de drumuri nationale, incepand din aprilie 2008.
Firma care se va ocupa de exproprieri va fi desemnata in cateva saptamani la licitatia organizata in acest sens de Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova. ... Toate intersectiile Centurii de Sud cu cele trei drumuri nationale vor fi prevazute cu sensuri giratorii.
Cred ca, dealtfel, motivul esential pentru care se manifesta acest regres este starea deplorabila a doua drumuri nationale esentiale pentru tot ceea ce ar insemna Proiectul turistic al Vaii Somesului Mare.
Noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei Un numar de 15 noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei vor functiona, incepand de marti, pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Romania, acestea fiind amplasate in zone in care nu pot fi evitate de conducatorii auto, iar alte 8 puncte vor fi montate pe parcursul anului 2015, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Printre acestea se numara Irina Paula Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii, Mihai Basulescu, fost director al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Liviu Harbuz, fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare, Gheorghe Fesan, fost inspector sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Bacau.
• La Mures, randurile social-democrate au fost subtiate prin dezertarea parlamentarilor Corneliu Grosu si Victor Socaciu. ... • Un caz particular il reprezinta ex-pesedistul Laurentiu Chirvasuta, senator de Vaslui.
jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
Laurentiu Popescu - Cosmin Ciocoteala, Marius Isdruga, Marius Samareanu, Samuel Luica, Denis Fugaru, Gabriel Armaselu, Claudiu Taras, Catalin Grosu, Catalin Rusti, Florin Matusca, Mihai Burdun, Eusebiu Firu, Nicusor Dragu, Jeane Chivu, Sorin Ceausu, Alex Popescu, Mihai Firan, Radu Moraru, Alex Obeanu, Catalin Vieru, Alex Draghici.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Asta inseamna ca PSD si PRM imping interesul de partid dincolo de interesul public”, ne-a declarat deputatul PD Laurentiu Mironescu.
Deputatul Laurentiu Mironescu a ajuns la concluzia ca s-a pierdut prea mult timp cu luptele interne si asteapta acum organizarea cat mai rapida a alegerilor judetene pentru rezolvarea tuturor disensiunilor.
Laurentiu Sava, fiul lui Ioan si al Eugeniei Sava, participa la targul de produse traditionale din Piata Amzei.
Revenind insa la sedinta Consiliului de Coordonare Local, desfasurata statutar, in prezenta a 518 delegati, echipa Laurentiu Mironescu si-a prezentat realizarile perioadei octombrie 2005 - mai 2006, la prezidiu perindandu-se, pe rand, atat presedintele Organizatiei Municipale, cat si presedintii organizatiilor de femei, pensionari, oameni de afaceri, tineri.
La Constanta insa, lucrurile nu sunt, cel putin din punctul de vedere al deputatului democrat Laurentiu Mironescu, chiar atat de dramatice. ... Lucram impreuna in comisii, ne sprijinim reciproc, iar la nivelul Constantei mi se pare ca ne inscriem pe acelasi trend de cooperare", a declarat Laurentiu Mironescu.
Ieri, alaturi de presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu, s-a aflat si Oscar Benes, care chiar a avut amabilitatea de a raspunde presei intr-o zi destul de delicata, si anume ziua in care, din nou, pensionarii constanteni au iesit in strada pentru a-si spune of-ul:
Remus Basalic) Laurentiu Mircea Popescu este medic, profesor universitar si academician. ... Laurentiu M. Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite.
Incepand cu prima zi de vacanta parlamentara si pana la sfarsitul lunii august, deputatul democrat Laurentiu Mironescu are program de audiente, la cabinetul sau din Constanta.
Mai mult, desi deputatul PD Laurentiu Mironescu si specialistul in Stiinte Politice Mihai Motoc s-au straduit sa explice tinerilor prezenti in sala de conferinte a hotelului Ibis o multime de notiuni, la un moment dat a fost fireasca intrebarea:
Democratul Laurentiu Mironescu l-a contrazis, din nou, pe social-democratul Alexandru Mazare in privinta Aeroportului Kogalniceanu.
google-analytics.com