Cautare

1799 de rezultate pentru "grosu laurentiu inspector drumuri comunal" (6.02 secunde)
In perioada august 2005 - iunie 2008, departamentul a luat amploare, astfel ca s-a infiintat firma propriu-zisa", a declarat Laurentiu Ilie-Mare, managerul Helmat. ... Anual, s-a inregistrat o dublare atat a activitatii, cat si a clientilor si a stocurilor existente", a precizat Laurentiu Ilie-Mare.
Laurentiu Reghecampf. ... Mihai Tenea) - Cu peste 50.000 de suporteri stelisti in tribunele de pe Arena Nationala totul e posibil, a anuntat antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, inainte de meciul cu Manchester City. ... Dar Laurentiu Reghecampf asteapta o minune. Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua:
Academicianul Laurentiu Popescu, parintele telocitelor, a incetat din viata (Autoare:
Senatorul PSD Laurentiu Coca:
Dupa ce Laurentiu Reghecampf a iesit public si a facut declaratii cu privire la despartirea de Anamaria Prodan si despre relatia cu amanta, Corina Caciuc, Anamaria Prodan Reghecampf spune si ea lucrurilor pe nume.
Benes nici nu voia la Pensii, voia la Drumuri "Eu nu am fost numit, ci propus de Partidul Democrat, am sustinut un concurs si am luat primul din alti 8-9 candidati", justifica Oscar Benes, seful Casei Judetene de Pensii din Constanta decizia sa de a se mentine pe pozitii si de a nu-si da demisia.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
Astfel, daca pana in data de 27 martie a.c., in cadrul Serviciului de Resurse Umane din cadrul IGP nu era inregistrat decat dosarul comisarului sef Victor Popescu, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Constanta, in data de 28 martie a.c., alti trei ofiteri din cadrul Politiei constantene au decis sa candideze la functia de inspector sef pentru IPJ Constanta.
Timp de peste 6 ani (noiembrie 1989 - ianuarie 1996), a ocupat functia de inspector-sef al fostului Inspectorat judetean pentru cultura Calarasi, calitate in care a fost initiatorul mai multor actiuni cu caracter cultural, dintre care amintim Festivalul International de Folclor, rebotezat intre timp Festivalul Hora Mare.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Comisarul-sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al politiei Capitalei, ar putea prelua functia de inspector-sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, fiind cotat ca avand cele mai mari sanse pentru aceasta functie.
Diana Luncan, inspector al Serviciului de Sanatate Animala din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Constanta. ... La ora actuala, detinem in dotare un complex de douasprezece cititoareā€, ne-a declarat Nicolae Susnea, inspector veterinar in cadrul DSV Constanta.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare.
Profesorul Constantin Tudor ocupa functia de inspector scolar general din luna martie a anului trecut cand a castigat concursul organizat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.
Gorjul are drumuri judetene de pamant GdS: Cate drumuri de pamant sunt in judet? De ce mai avem dupa 20 de ani drumuri judetene de pamant? ... La nivelul judetului Gorj avem prinse la categoria drumuri judetene doi - trei kilometri de drumuri din pamant.
Cea mai mare parte vor merge pe reabilitarea unor drumuri judetene si introducerea gazului in 12 localitati, dar o parte din bani vor fi cheltuiti si pentru constructia statiunii de schi de la Luna Ses si constructia unei centrale termice pentru Palatul Administrativ.
Razboiul dintre Liviu Contac, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, si subprefectul David Salgau s-a mutat in instanta.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
Acest lucru a luat prin surprindere conducerea Consiliului Judetean (CJ) Dolj, institutie care se va ocupa de construirea retelelor de drumuri si de energie electrica ale localitatii. ... Aceasta nu este problema mea, iar noi de saptamana viitoare dam drumul la drumuri.
Directorul societatii Drumuri si Poduri Galati, George Kramer, si-a depus demisia la jumatatea acestei luni. ... Potrivit uzantelor, George Kramer, numit de PNL in functia de director al SC Drumuri si Poduri SA, va trebui sa ramina in functie timp de 30 de zile de la data depunerii demisiei.
google-analytics.com