Cautare

448 de rezultate pentru "greva" (3.57 secunde)
In timp ce angajatii Combinatului vor beneficia, pana la Pasti, de marirea salariala acordata retroactiv incepand cu 1 ianuarie, sindicalistii de la Solidaritatea au anuntat ca vor declansa greva generala pana la Pasti.
Afisand pe sticla ghiseelor "Greva de avertisment" si purtand pe brat banderole albe, functionarii publici constanteni s-au alaturat, ieri, protestului Sindicatului National al Functionarilor Publici. ... 30, greva de avertisment.
In cazul in care toti angajatii de la stat ar intra in greva, pierderile nu ar depasi 30 milioane euro pe zi.
Intr-o conferinta de presa, liderul Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP), Sebastian Oprescu, a anuntat ca membrii lui de sindicat vor declansa greva generala pe termen nelimitat din 27 septembrie, apreciind ca "functionarul public este flamand si indatorat".
"Ce e aia greva parlamentara? ... Surprinzator, Ion Iliescu nu crede in greva parlamentarilor USL si spune raspicat ca lupta politica trebuie dusa si in parlament. ... • Greva parlamentarilor USL ar putea forta mana guvernului? • Este in discutie notiunea asta de greva parlamentara. Ce e aia greva parlamentara?
"Greva parlamentara s-a transformat intr-un cartof fierbinte" Desi au punctat la capitolul imagine cand au instaurat greva parlamentara, liderii USL trebuie sa gandeasca o strategie care sa le permita intoarcerea la munca, afirma sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca o atare greva nu mai are absolut nici o ratiune.
Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Gheorghe Dobre, a anuntat ca angajatii CFR care au declansat greva de avertisment nu vor primi majorari salariale. ... Potrivit acestuia, greva a fost cauzata de datoriile foarte mari pe care CFR Infrastructura le-a acumulat in perioada 2001-2004.
Dupa cinci zile de la aceasta greva se va declansa greva generala care va opri activitatea metroului in intervalul orar 4.00-19.00, a declarat Ion Radoi liderul Uniunii Nationale a Sindicatelor Libere Metrou.
Referitor la eventuala greva ce va fi declansata de sindicalistii de la Solidaritatea, Augustine Kochuparampile a spus ca angajatii Combinatului si-au dat seama ca nu este bine sa faca greva.
 Angajatii Bancii Comerciale Române (BCR) au intrat de ieri în greva japoneza, pentru trei zile, din cauza ca sunt nemultumiti de programul de lucru, neplata orelor suplimentare, nerespectarea repausului saptamânal si de inegalitatile salariale.
Cred ca greva generala s-ar fi impus in 2010, in guvernarea Boc, cand s-a luat si nu s-a dat. ... - Domnule ministru, ce faceti pentru a preveni o eventuala greva generala? ... - O greva generala ar fi o premiera in tara noastra. ... va fi sau nu greva generala in sistemul medical?
Cu toate ca tocmai ce au obtinut o crestere a salariilor multumitoare, liderii de sindicat spun ca functionarii din primarii, consilii locale si judetene si trezorerii adica cei implicati in diferite moduri in organizarea alegerilor vor intra in greva generala in zilele de 25 si 26 noiembrie.
USL a intrat oficial in greva parlamentara Senatul Romaniei, aproape paralizat In premiera in Romania, Opozitia a declarat oficial greva parlamentara. ... Grupurile parlamentare ale USL (senatorii si deputatii PSD, PNL si PC) au adoptat cu larga majoritate de voturi decizia de a intra in greva parlamentara.
Fara succes insa, motiv pentru care in dimineata zilei de vineri, 22 aprilie a.c., va avea loc o greva de avertisment de doua ore, prin care sindicalistii incearca sa-i sensibilizeze pe mai marii ceferisti.
Cei 753 de sindicalisti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj s-au aflat ieri, timp de doua ore, in greva japoneza. ... "Membrii nostri de sindicat s-au aflat in greva japoneza intre orele 8.00-10.00.
Delegatii la Congresul PSD i-au apludat indelung, sambata, la indemnul presedintelui partidului, pe pugilistul Lucian Bute, care si-a pastrat titlul mondial pentru a sasea oara, precum si pe invatatoarea Cristina Irina Anghel, aflata in greva foamei. ... 2 din Caracal, care se afla in greva foamei.
Greva parlamentara. ... Oare si UDMR se pregateste, pe tacute, de o greva? ... Per a contrario, intrarea in greva parlamentara ii pune pe parlamentarii puterii fata in fata, fara a mai exista niciun fel de intermediar ori confuzie, cu cetatenii Romaniei.
Greva USL e un protest, nu chiulangeala Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu considera ca greva USL este un protest parlamentar, nu un chiul, asa cum sustin colegii sai de partid.
"Romanii nu sunt interesati ca opozitia este in greva" Pentru cei mai mult dintre romani nu conteaza deloc ca opozitia este in greva parlamentara, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Desi au trecut mai bine de 20 de zile de cind au intrat in greva, motivul fiind salariile nemultumitoare, mecanicii de locomotiva au primit ieri doar jumatate din ceea ce ar fi trebuit sa reprezinte avansul din remuneratia lunara 29 iunie a fost data la care mecanicii de locomotiva ar fi trebuit sa primeasca avansul din remuneratia lunara.
google-analytics.com