Cautare

10348 de rezultate pentru "grefieri bucuresti" (4.26 secunde)
Cel mai delicios festival, BURGERFEST, a avut loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Bucuresti.
Azi se deschide Therme Bucuresti / HotNews.ro Joi, 14 ianuarie, se deschide Therme Bucuresti, un proiect unic, dezvoltat in premiera pentru Romania si care plaseaza Bucurestiul pe harta capitalelor cu traditie in utilizarea apelor termale:
PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Cum va fi vremea in tara PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Meteorologii anunta ca vremea se va raci, in urmatoarele zile si va ploua, in mai multe zone din tara, inclusiv in Bucuresti. PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Cum va fi vremea in tara VREMEA IN BUCURESTI JOI.
Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur - ce se intampla daca stai in Pantelimon, Militari, Baneasa sau Drumul Sarii.
Marinela de 37 de ani din Bucuresti, care circula din sens opus. ... MARCEL de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mazda, pe Calea Victoriei dinspre Calea Grivitei catre str.
Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti. ... in timpul mineriadei sale, eu a trebuit sa imi trimit familia din Bucuresti de teama numeroaselor amenintari pe care le-am primit atunci ", a spus Cristian Tudor Popescu.
Maritata in 2003 in fata consulului din New York, Udrea devine o femeie libera prin divortul de Dorin Cocos inregistrat la un notar in Bucuresti. ... Studenta saracuta venita de la Buzau a prins repede in Bucuresti gustul luxului si al banului.
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu (foto), si liderul TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, cunoscuti ca apropiati ai presedintelui autosuspendat Dan Ioan Popescu, au fost exclusi joi seara din partid.
Bucuresti, Disneyland-ul comunist (Autor: ... Cercetatorii care studiaza arhitectura Bucurestiului ar putea fi surprinsi sa afle concluzia la care a ajuns regretata Dana Harhoiu, care a demonstra ca orasul Bucuresti este mult mai putin haotic decat suntem obisnuiti sa credem.
Din ordinul Elenei Ceausescu, cadavrele a 44 de revolutionarilor timisoreni sunt aduse, in ascuns, la Bucuresti, si arse la Crematoriul Cenusa . ... Bucuresti. ... Este inceputul Revolutiei la Bucuresti. ... (Bucuresti). ... (Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti) s.a.
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat ieri ca, in functie de decizia de azi a Consiliului filialei, alegerile pentru functiile de conducere ale organizatiei ar putea avea loc maine, la Conferinta Municipala.
Sorin Oprescu si Marian Vanghelie au tinut ieri prima conferinta de presa in calitate de lideri statutari ai PSD Bucuresti, dupa alegerile de joi:
Ion Sasu, tot din PSD, detine o casa in Arges si un apartament in Bucuresti, liberalul Mihai Voicu o casa in Bucuresti, active financiare de aproximativ 1,2 miliarde de lei vechi si actiuni la mai multe banci si Societati de Investitii Financiare.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a primit ieri mandat de la colegii sai din organizatia de Bucuresti sa solicite conducerii partidului excluderea vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu.
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice. "Conferinta Organizatiei PNTCD a municipiului Bucuresti retrage sprijinul politic urmatorilor membri PNTCD din Bucuresti:
14 din Capitala, a fost acceptata de Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti, conform procesului verbal publicat, luni, pe site-ul institutiei.
Clubul de la Bucuresti a carei lansare oficiala a avut loc miercuri, 26 mai, la Hotelul Crowne Plaza din Capitala, este considerat un proiect de succes si chiar important pentru Romania de politicieni in ciuda ideologiei politice a acestora.
Suma se dubleaza cu lejeritate daca adaugam diurnele de deplasare prin Bucuresti, in teritoriu sau in strainatate, cheltuielile cu transportul in tara sau strainatate si abonamentele de telefonie mobila, decontate, de asemenea, de Camera Deputatilor.
Ambasadorul Ucrainei la Bucuresti, Markiyan Kulyk, a declarat intr-un interviu ca principalele motive pentru care vizita presedintelui Traian Basescu in Ucraina a fost amanata se mentin, din cauza partii romane.
Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov a ajuns, miercuri, la Bucuresti, avand programate intalniri cu actuali si fosti demnitari, precum si participarea la lansarea publicatiei Puterea.
google-analytics.com