Cautare

969 de rezultate pentru "gral medical" (3.40 secunde)
Gral Medical a fost singurul centrul medical din categoria serviciilor medicale ce a fost premiat, datorita reusitelor obtinute de cel mai mare centru oncologic din Romania - OncoFort, la categoria :
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "De ce este nevoie de reglementarea juridica a reproducerii umane asistate medical", pe care o puteti citi in continuare.
mariustuca.ro / Povestea despre tinerete fara batranete la Bella Medical SPA (Autoare: Magda Marincovici) Pagina Bella Medical SPA: Magda Marincovici, una dintre cele mai talentate jurnaliste, atasata de multi ani de lumea medicala, a facut o vizita la Bella Medical Spa.
Ca urmare a problemelor curente ce afecteaza sistemul medical din Romania, in contextul in care migratia medicilor romani si a asistentilor medicali constituie o problema vitala pentru statul roman si in urma dezbaterilor sustinute in cadrul Conferintei Nationale Hemoragia sistemului medical din Romania - de ce ne pleaca medicii, desfasurata pe data de 16 septembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi, organizatorii acestei manifestari, Consiliul Judetean Calarasi prin Presedinte, domnul Vasile Iliuta impreuna cu Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi prin Director Medical, Conf.
Aplicarea ozonului medical este strict reglementata de ghiduri terapeutice, redactate de Societatiile stiintifice international, elaborate in urma experientei clinice si a numeroarelor publicatii stiintifice. ... Ozonul medical este de fapt un amestec de oxigen (O2) si ozon (O3) in proportie de 95%, respectiv 5%.
Dintre multele exemple concrete asupra carora ne-am putea opri, astazi am ales sa atrag atentia asupra problemelor sistemului medical romanesc, un sistem mai bolnav parca decat pacientii sai, aflat in pragul colapsului, si care necesita in mod urgent un tratament de resuscitare.
Este convins ca medicina inseamna vocatie si ca spitalul ideal este cel in care sunt multumiti atat pacientii, cat si personalul medical.
Trei antreprenori romani au deschis Dental Medical, o clinica stomatologica utilata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii care a depasit 300.000 de euro.
Ciobotea si-a luat concediu medical inainte de expirarea perioadei de preaviz si, cel putin in acest moment, guvernul nu poate numi un subprefect interimar in locul sau. ... Inainte de expirarea perioadei de preaviz pe 13 octombrie, Ciobotea si-a luat concediu medical pe motiv de "hipertensiune esentiala primara".
Grupul Medical Romgermed a organizat astazi, 31 martie, o conferinta de presa in cadrul careia a anuntat atat strategia Grupului pentru anul in curs, cat si modalitatile prin care compania a reusit sa nu fie afectata de criza.
retea de aproape 500 de parteneri medicali in toata tara (Sanador, Anima, Gral, Synevo, Medsana, Medas etc.) Call Center MedUNIQA cu echipa dedicata de medici:
Comisia juridica din Senat a acceptat ieri propunerile de reexaminare a proiectului de lege privind sanatatea reproducerii si reproducerea umana asistata medical, formulate de fostul sef al statului Ion Iliescu.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Povestim cu dumnealui despre cum, realistic, se poate produce schimbarea in sistemul medical romanesc. ... - Ce nota de la 1 la 10 ati acorda sistemului medical din Romania? - Sistemul medical romanesc este foarte complex si fiecare arie are nota ei.
Prefectura presteaza un soi de alba-neagra in cazul hotararii Consiliului Local Municipal Craiova prin care a fost aprobata vanzarea prin negociere directa a 600 de metri patrati de teren din curtea Spitalului de Neuropsihiatrie catre firma Prima Medical, care a si construit pe acea suprafata un centru de diagnostic.
Persoane cu probleme medicale vor exista întotdeauna, dar când vine vorba de clinici sau de centre private de diagnosticare, calitatea serviciilor si seriozitatea sunt elementele care fac diferenta. Centrul de Diagnostic Imagistic Prima Medical din Craiova este cel de-al doilea pe care compania Prima Medical l-a deschis în România, dupa cel din Bucuresti.
Persoane cu probleme medicale vor exista întotdeauna, dar când vine vorba de clinici sau de centre private de diagnosticare, calitatea serviciilor si seriozitatea sunt elementele care fac diferenta. Centrul de Diagnostic Imagistic Prima Medical din Craiova este cel de-al doilea pe care compania Prima Medical l-a deschis în România, dupa cel din Bucuresti.
Centrul Anadolu Medical Center din Istanbul a tratat anul trecut 2.000 de romani. ... Simplul fapt ca avem la dispozitie translatori nativi cu care pot comunica este foarte important", a declarat Asli Akyavas, Directorul Departamentului pentru Pacienti Internationali, Anadolu Medical Center.
Respingerea in Senatul Romaniei a motiunii simple pe tema sanatatii depusa de PNL a fost o ocazie de a ma gandi mai aplecat la ceea ce inseamna politica din ultimii ani in domeniul sanatatii si ce inseamna pentru mine, ca muresean, medicina si sistemul medical.
Expertiza de evaluare a terenului pe care Primaria Craiova il vinde firmei Prima Medical SRL a dezmortit consiliul municipal, care s-a caznit in doua reprize sa stabileasca pretul de vanzare.
google-analytics.com