Cautare

969 de rezultate pentru "gral medical" (2.62 secunde)
Riscul de cancer asociat cu scanarea medicala efectuata in copilarie si adolescenta este confirmat de cel mai amplu studiu realizat pana acum consacrat expunerii la iradieri in scop medical.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Sistemul medical romanesc are nevoie de mai multa consecventa si coerenta din partea Ministerului Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
Profesionisti romi in domeniul medical si terapia antidiscriminare". ... Conferinta va marca finalul proiectului "O generatie de specialisti romi in domeniul medical" si reprezinta un moment de recunoastere a valorii si potentialului tinerilor romi care se pregatesc pentru o cariera in domeniul medicinei.
Nicolae Moga pune la dispozitia batranilor un cabinet medical mobil In comuna constanteana Lipnita, distanta dintre satele care ii apartin este de 60 de kilometri. ... Pentru a nu mai exista astfel de cazuri, senatorul PSD Constanta Nicolae Moga le pune la dispozitie oamenilor un cabinet medical mobil complet echipat.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. Caravana a dus oamenilor din comuna Glodeanu Silistea, satul Carligu Mare, medicamente, alimente si ajutor medical de specialitate.
Tasectan este un dispozitiv medical, singurul produs din Romania care contine gelatina tanat. ... Tasectan este un dispozitiv medical care nu se absoarbe sistemic. ... Dispozitivul medical Tasectan este disponibil in capsule pentru adulti si in plicuri pentru copii. ... Tasectan este un produs elvetian, autorizat si aprobat ca dispozitiv medical antidiareic.
Prin toate modificarile asupra acestei legi, practic s-au corectat cateva nereguli dar cel mai mult s-a marit excesiv birocratia din sistemul medical. ... Indiferenta si superficialitatea medicului, haosul organizatoric in care se deruleaza consultatiile si desconsiderarea cu care sunt tratati pacientii de catre personalul medical sunt doar cateva dintre ele.
Senatorul Florian Bodog, a sustinut o declaratie politica intitulata "Solidaritate pentru sustinerea reformei in sistemul medical", pe care o puteti citi in continuare. ... Trebuie sa intelegem si importanta "indicatorilor de sanatate" ca unitate de masura a performantei sistemului medical.
VESTI BUNE pentru sistemul medical. Ministrul fondurilor europene promite investitii substantiale Vesti bune pentru sistemul medical. ... O buna parte din fondurile europene vor fi destinate finantarilor din sistemul medical.
Ambasada Marii Britanii va invita sa cunoasteti companii britanice de succes in domeniul medical si inovatii britanice care au revolutionat lumea stiintei, intr-un eveniment de exceptie: ... Michael Londesborough prezinta expozitia virtuala pentru invitatii din mass media 11.30-13.00 Seminar dedicat domeniului medical Dr.
Sistemul de sanatate romanesc se confrunta cu servicii medicale de o calitate indoielnica acordate in unitatile spitalicesti din tara, cu lipsa dotarilor de baza si a medicamentelor, cu lipsa echipamentelor si aparaturii medicale moderne din spitale si dezinteresul personalului medical, nemotivat financiar si profesional.
Totul a fost posibil cu ajutorul senatorului Nicolae Moga, prin cabinetul medical Moga-Mobil. ... Gratie cabinetului medical Moga-Mobil, locuitorii din comuna Independenta si satul Movila Verde au descoperit afectiuni de care nu stiau ca sufera.
In mod concret, ma refer la faptul ca in Codul Muncii din tara noastra nu exista la ora actuala prevederi explicite privind remunerarea muncii suplimentare prestate de catre o persoana in numele alteia, in conditiile in care preia din atributiile celei de-a doua, aflate in concediu medical.
Avand in vedere investitiile efectuate de Consiliul Judetean Calarasi in ultimii ani pentru crearea unui climat modern de lucru pentru cadrele medicale, dar in acelasi timp pentru oferirea unui act medical de calitate pacientilor.
Prin aceasta solutie, medici de specialitate le-au acordat in perioada iulie 2017 - iunie 2018 peste 1.300 de consultatii la distanta, in cadrul unui proiect dezvoltat de Fundatia de Ajutor Medical Profilaxis si sprijinit de Fundatia Vodafone Romania printr-o finantare de aproape 650.000 de lei, acordata prin programul Connecting for Good.
Tratamentul medical local consta in aspiratii zilnice auriculare, pulverizare de acid boric, instilatii de solutii antibiotice sau antimicotice; ... Tratamentul otosclerozei Tratamentul otosclerozei poate fi medical sau chirurgical. Tratamentul medical consta in administrarea de fluorura de sodiu, vitamina B1, B6.
Consultul medical Este bine ca pacientul sa solicite un consult medical la medicul de familie sau la urolog daca prezinta: ... Medicul va discuta despre istoricul medical cu pacientul.
- In privinta actului medical nu se poate vorbi de progres sistemic, organizatoric, administrativ. ... Daca medicina romaneasca supravietuieste si daca oamenii din Romania sunt inca ingrijiti, asta se datoreste abnegatiei, devotamentului si competentei corpului medical romanesc. ... - Nu intrezariti nici un fel de schimbare in bine, in domeniul medical?
Apoi, Basescu a spus despre Radu Stroe ca este "un inapt medical", spre deosebire de el care a ajuns comandant de nava.
T.) Migratia personalului medical nu e de speriat Aceasta este concluzia la care a ajuns medicul liberal Dumitru Cristea, care a amintit ca la ultima dezbatere la care au participat mai multi medici galateni s-a abordat aceasta problema a migratiei fortei de munca din domeniul medical, dar nu s-au prezentat cifre clare care sa arate exact cum sta situatia in acest sector.
google-analytics.com