Cautare

57 de rezultate pentru "graficul" (6.89 secunde)
GRAFIC GREUTATE â€" INALTIME INAINTE DE SARCINA Graficul de mai jos este un grafic cu ajutorul caruia puteti sa va orientati daca greutatea dvs inainte de a ramane insarcinata, in functie si de inaltimea dvs, se incadreaza la subponderal, normal sau supraponderal.
Lucrarile la cladirea care va rivaliza cu Romexpo au un avans de cinci luni, motiv pentru care Primaria Craiova a trebuit sa refaca graficul de plati La Centrul Expozitional si de Afaceri care se construieste pe locul fostului Targ Romanesti din Craiova s-a lucrat in sase luni cat pentru un an.
Potrivit liderului PN¥CD, aceasta lansare va reprezenta baza pregatirilor pentru europarlamentare, primele din graficul alegerilor. ... Lansarea programului va fi momentul de start pentru perioada urmatoare in graficul de alegeri, atat pentru Parlamentul European, cat si alegerile locale si centrale", a afirmat Marian Milut.
"Suntem ingrijorati ca incercarea de a evita o contractie masiva a economiei este inca sub semnul intrebarii si riscul de hard-landing - de aterizare dura - este inca aici", a declarat Geoana.Presedintele Senatului i-a adresat guvernatorului solicitarea de a incerca "prin toate fortele" sa nu se iasa din graficul legat de adoptarea monedei euro.
Banca s-a folosit de semnatura pusa de ea pe o cerere standard de imprumut, i-a acordat creditul solicitat fara a o instiinta, iar dupa cateva luni i-a trimis graficul de rambursare.
Ba, mai mult decat atat, pentru rata de esalonare la plata achitata cu intarziere pana la urmatorul termen de plata din graficul de esalonare, se percepe o penalitate care poate fi 10% din:
In anul 2015 sper sa pastram graficul stabilit, vom finaliza impreuna cu partenerii americani un proiect atat de important, sistemul de aparare antiracheta, care va arata foarte clar determinarea Romaniei de a avea capabilitati si de a duce la bun sfarsit proiecte importante.
Bine, asta n-a fost greu, ca a fost cu bani europeni, intarzierile au fost din cauza managementului de atunci al proiectului, a institutiilor, pentru ca eu n-am facut decat sa impulsionez, sa se urmareasca daca se respecta graficul.
De la aceasta prevedere vor face probabil exceptie esalonarile la plata, care au prioritate in functie de graficul de esalonare aprobat prin conventii cu Ministerul Finantelor Publice si alte autoritati.
s-a intocmit Graficul de distribuire a buletinelor de vot si a celorlalte materiale necesare votarii, de catre Institutia Prefectului si Presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Judetean;
El a mai spus ca, in urma deciziei Curtii de Apel, procesul de pregatire si desfasurare a alegerilor parlamentare pe baza votului uninominal in graficul stabilit.
In rest, cele 521 de milioane de lei vor fi cheltuite in 2009 dupa graficul intocmit luna trecuta:
Premierul Emil Boc le-a spus ministrilor, sambata, la inceputul sedintei de Guvern, ca scopul intalnirii este acela de a se asigura ca graficul de elaborare a Legii salarizarii unice si a Legii pensiilor este respectat fara "amanari si tergiversari", eventual termenele de adoptare sa fie devansate.
Se lucreaza pentru recuperarea intarzierilor Dupa ce la pasajul suprateran s-au terminat lucrarile din subteran, s-a constatat o intarziere de doua luni fata de graficul initial.
La toate cele 17 primarii verificate, s-a constatat ca exista instituit serviciul si graficul de permanenta si se cunosteau de catre ofiterul de serviciu datele de contact ale I.S.U.
Compania americana Bechtel, constructorul autostrazii Transilvania, a anuntat ieri ca lucrarile de constructie continua si ca va finaliza programarea lucrarilor de executie pentru 2005 dupa rectificarea bugetara.
Trebuie precizat ca dintre marii datornici, DGFP Satu Mare nu a inceput executarea silita doar in cazul Unio, care a respectat graficul de plata a datoriilor, aflindu-se la zi cu plata datoriilor curente.
In ciuda semnalelor ca un curent antiextindere ar putea slabi UE si a faptului ca liderii europeni si-au reinnoit angajamentele privind Romania si Bulgaria, imposibilitatea gasirii unei solutii privind bugetul pentru perioada 2007-2013 si recenta respingere a Tratatului Constitutional de catre Franta si Olanda pot fi considerate motive suficiente pentru o decalare in graficul aderarii.
Daca nu vor respecta graficul curselor, soferii vor scoate din buzunar o suma cuprinsa intre 100 si 200 RON, in timp ce pina acum amenda pentru aceasta abatere era cuprinsa intre 700 si 1000 RON.
"Lucrarile la autostrada Transilvania vor fi reluate cat mai curand, in functie si de conditiile meteo, iar in prezent este in curs de finalizare graficul de lucrari pentru acest an", a declarat ieri ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
google-analytics.com