Cautare

413 de rezultate pentru "gradina zoologica calaradi" (2.65 secunde)
Participantele s-au lasat rasfatate intr-o calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine, pe terasa-gradina a hotelului boutique Marshal Garden 5*, in timp ce primavara si vara s-au regasit in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in gama de produse Gerovital Plant, a carui ingredient de baza este uleiul organic din Floare de Mac, in gustul indraznet al berii Redd's precum si in delicioasele clatite gatite special de Dana Savuica si Chef Sandu Carpen in tigaia Tefal Panda.
Conceptul Fluers de Roumanie - din iubire pentru natura, readuce in prim plan ideea de gradina cu flori proaspete, o gradina bucolica, secreta si edenica apropiata casei.
Artistii vor aparea pe scena special instalata in Gradina ParkLake si-i vor incanta pe spectatori cu piese celebre din muzica clasica si jazz.
Jurnalista Elena Loreta Popa anunta pe pagina sa de Facebook un eveniment ce se va desfasura joi, 6 Septembrie 2018, de la ora 18.30, in Gradina Muyeului National de Literatura si Arta (MNLR).
Stia ca PANA LA DUMNEZEU TE MANANCA SFINTII, dar si ca UNDE SAPA DRACUL GRADINA, NU CULEG SFINTII PAPUSOI. ... Sapa in gradina si-mi amintea ca TRUDA E DE LA OM, RODUL DE LA DUMNEZEU.
Gradina naturii: ... ghiocel, trifoi, dar si cele din Gradina de roua merg. Oamenii apreciaza si snurul de la martisor din lana toarsa manual de mama mea, Anuta.
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!.
Sambata 19 septembrie 2020, orele 19,00, la gradina de vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase, va avea loc o noua reprezentatie a spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA - OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!.
Anul acesta, proiectiile au loc in fiecare final de saptamana si se vor desfasura exclusiv in aer liber, la Cinema Muzeul Taranului in aer liber, Gradina Muzeului Grigore Antipa si Opera Comica pentru Copii - acoperis, in condirii confortabile si sigure, respectand toate normele de distantare fizica.
Pe primul loc a clasat Gradina Cismigiu:
La poalele Muntelui Maslinilor se afla Gradina Getsimani, un loc sfant atat pentru evrei cat si pentru crestini. ... Pentru crestini, gradina este locul in care si-a petrecut Iisus, in rugaciune, ultimele ceasuri dinaintea prinderii sale.
E o zona de o reala frumusete, cu brazi inalti, cu leandri infloriti, o multime de arbori, iarba tunsa in tot perimetrul, o gradina in trepte plina de flori. ... Am plecat admirand din nou gradina frumoasa si ingrijita, cufundati in tacere, asaltati de sentimente si emotii.
Mama copilului spune ca acesta se juca in gradina casei cand ar fi fost atacat, iar norocul lui a fost ca sarpele nu era veninos, scrie glsa.ro. "Copilul fost in gradina, iar acolo avem trifoi mare.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" anunta prelungirea expozitiei "Lumea fluturilor", deschisa in gradina acestuia in data de 3 iunie 2014, pana in data de 14 septembrie 2014.
Se face o oprire la un atelier de broderie, dupa care se viziteaza Gradina Botanica din Funchal, fondata in anii 60 pe spatiul unei proprietati (Quinta) a familiei scotiene Reid. Turul se continua cu satul Monte, unde se viziteaza gradina publica si biserica Sf.
Dar iata ca, din fericire, exista o planta carnivora, descoperita recent in Gradina botanica din Nantes, care permite eradicarea viespii asiatice.
Astfel, dam startul intalnirii cu Natura, alegand un cadru pitoresc, deasupra Bucurestiului, pe terasa-gradina a hotelului boutique Marshal Garden 5*. ... Te astept in gradina suspendata a hotelului Marshal Garden (Calea Dorbantilor nr.50B).
Exista o mini-gradina de plante aromatice expuse ca la o gradina botanica, unele mediteraneene, o plantatie de levantica. Din pacate, gelateria era inchisa.
Pe de alta parte, fostul ministru Vlad Voiculescu a scris pe facebook ca Dragnea, daca va conduce tara asa cum intelege sistemul sanitar, ar putea transforma Romania din Gradina Maicii Domnului in ograda in care a intarcat mutu' iapa.
Evenimentul va avea loc la Gradina Verona Carturesti. Vom avea de anul acesta si o campanie nationala de educatie alimentara in scolile de stata Scoala de nutritie si stil de viata sanatos, in timpul perioadei Scoala Altfel.
google-analytics.com