Cautare

607 de rezultate pentru "global" (3.31 secunde)
Sfarsitul Razboiului Rece nu a insemnat, din pacate, reducerea numarului si gravitatii amenintarilor la adresa pacii si securitatii la nivel global, dimpotriva. ... Toate acestea au generat, in ultimele doua decenii, ample fluxuri migratoare, la nivel global.
Protestele romanilor in context global (Autor: ... Criticand capitalismul global ele puteau fi privite ca fiind anticapitaliste. ... Raspunsul la miscarile anti-globaliste si "occupy" este dat tot de emergenta unei democratii transnationale care sa garanteze functionarea capitalismului global in folosul tuturor.
Mass-media a ajuns pentru prima data in topul celor mai corupte institutii, potrivit Barometrului Global al Coruptiei 2009, lansat, miercuri, de Transparency International, din cauza politicilor editoriale partizane. ... Barometrul Global al Coruptiei a fost realizat pe un esation de 18.000 de repondenti.
"A fost o intrevedere amicala" In exclusivitate pentru Inpolitics, liderul PSD a declarat ca principala concluzie a "amicalei intrevederi" este ca "politicienii lumii trebuie sa sustina, la nivel global, activitatea intelectuala, creatia, progresul tehnic si stiintific, invatamantul si cercetarea, ca aspecte fundamentale ce duc la formarea factorului uman".
Putem aminti de interesul cu care Daniel Don a vorbit despre plusvaloarea care o aduce acest proiect pentru societatea din Cluj si de protocolul de colaborare care a fost semnat de catre acesta si presedintele companiei Global Comercium, gest care subliniaza parteneriatul inceput intre cele doua institutii in cu scopul de a venii in ajutorul populatiei aflate in cautarea unui loc de munca de pe raza intregului judet.
Agerpres - Traian Basescu participa la Forumul Aliantei Civilizatiilor de la Viena si se intalneste cu omologul austriac Presedintele Traian Basescu va participa miercuri la cea de-a cincea editie a Forumului Global al Aliantei Civilizatiilor, care se desfasoara la Viena, urmand sa aiba convorbiri si cu omologul din Austria, Heinz Fischer, precum si cu reprezentanti ai comunitatii de romani si ai mediului de afaceri austriac.
cheltuieli guvernamentale sustinute, cu scopul facilitarii restructurarii, promovarea conservarii energiei, reducerea inegalitatii si reformarea sistemului financiar global de o asa maniera incat sa nu se mai creeze o acumulare de rezerve, spune Joseph Stiglitz, premiant Nobel pentru economie, potrivitSlate.
Directorul Mott MacDonald, David Tarant, companie de management, inginerie si consultanța ce deserveste sectorul public si privat la nivel global, a declarat ca firma sa activeaza deja in Romania si ca o solutie pentru cresterea afacerilor este conturarea unor programe clare.
PESTE 60 DE ANI IN EUROPA SI 10 ANI PE PIATA DIN ROMANIA Techem, lider global in furnizarea de solutii de management si facturare a energiei, este compania nr. ... Managementul eficient al energiei este un subiect la nivel global.
IAB a anuntat saptamana trecuta ca proprietarii de media online cu tehnologii proprietare de ad-serving pot obtine certificarea masuratorilor de audienta in baza unui set global de standarde, cu aplicabilitate universala.
Severina Pascu in inlocuieste pe Betzalel Kenigsztein, actualul CEO al UPC Ungaria, care din 15 august va conduce operatiunile Liberty Global, grupul american care detine UPC, in regiunea Europa Centrala si de Est.
Global Offensive si Brawl Stars cu premii totale de 10.000 de euro. ... Global Offensive, KFC Arena powered by Nexus Gaming ofera echipei castigatoare premiul de 3.500 de euro.
O noua lansare de la Global Records, o piesa menita sa incinga atmosfera pe ringurile de dans vara aceasta vine de la Sllash & Dope. ... No Good For Me este lansata de Epic Tones si Global Records.
Piesa se numeste Amintiri si a fost compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi si Claudiu Ursache, lansata la Global Records, casa de discuri la care este semnata Nicoleta Nuca.
Pentru a transmite mesajul acestei piese, White Lynx a ales doua voci tinere si fresh Radu Farcane (care deja a lansat doua piese Arde si Suflet tacut) si Ivana (Wanna Be One si Tomorrow), ambii artisti Global Records.
In cadrul concertului din 13 mai se vor auzi live piese deja cunoscute, dar si piese noi care vor fi interpretate in premiera in cadrul unui show Global Records si BestMusic Live Concerts, iar biletele pot fi cumparate de pe www.iabilet.ro si bilete.carlasdreams.com.
In cadrul concertului din 13 mai se vor auzi live piese deja cunoscute, dar si piese noi care vor fi interpretate in premiera in cadrul unui show Global Records si BestMusic Live Concerts, iar biletele pot fi cumparate de pe www.iabilet.ro si bilete.carlasdreams.com https://www.youtube.com/watch?v=RnJQmnIZrTo&feature=youtu.be Primul show Carla's Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un adevarat success, un eveniment sold out.
The Kidz - Kids in Town (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=qEyvzQy-NUA&feature=youtu.be #EchipaINNA, reunita sub numele The Kidz, a inregistrat piesa la studioul Global Records, casa de discuri a artistei.
Pozitionarea in Dow Jones Sustainability Index (DJSI) reprezinta o confirmare a strategiei Roche, a implicarii in inovatie si a responsabilitatii fata de mediu Roche a fost desemnata pentru al cincilea an consecutiv, la nivel global, liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index (DJSI).
Ce inseamna Jeunesse Sunt produse exclusiv Jeunesse Global Specializata in anti - imbatranire, ingrijire a pielii, Jeunesse Global detine o colectie exclusiva de produse revolutionare.
google-analytics.com