Cautare

3892 de rezultate pentru "gheorghe florescu" (3.91 secunde)
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
L-am intalnit zilele trecute pe Gheorghe Florescu la magazinul sau, Delicatese Florescu, situat pe Strada Radu Cristian nr. ... De asemenea, avem si 15% reduceri la carti si CD-uri", ne-a spus Gheorghe Florescu.
Mijlocasul George Florescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Victor Piturca este al doilea selectioner care il convoaca la prima reprezentativa, ceea ce inseamna ca are o anumita valoare, in ciuda criticilor de care a avut parte. ... Din cauza asta s-a creat un trend, o moda anti-Florescu.
Gheorghe Florescu participa in luna decembrie la targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles. ... Eu ma zbat sa am toate cafelele, iar clientii mei sunt diferiti", ne-a spus Gheorghe Florescu. ... La standul Delicatese Florescu, Gheorghe Florescu te imbie cu:
- Fiica mea, Vali Florescu, absolventa a Facultatii de Limbi Straine Engleza-Spaniola, a vorbit cu ei in limba spaniola. ... Vali Florescu (absolventa de Limbi Straine si ATF), casatorita cu scriitorul T.O.
GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU (Continuare) Despre Gheorghe Florescu, Stefan Agopian scria in Academia Catavencu astfel: Nascut in 1944, Florescu al nostru a priceput inca de pe la zece ani ca socialismul nu inseamna, conform sloganului leninist, 'puterea sovietica plus electrificare', ci 'puterea sovietica plus comertul clandestin'.
Gheorghe Florescu este prezent la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end, cu toate sortimentele de cafea. ... ca poate gasi cea mai buna cafea de pe mapamond si sa citeasca cartile pe care le promovam noi", ne-a spus Gheorghe Florescu.
La Editura Humanitas a aparut o editie noua, cartonata si ilustrata a cartii lui Gheorghe Florescu, Confesiunile unui cafegiu, 520 pagini.
Gheorghe Florescu, care detine primul magazin de cafea gourmet din Bucuresti, Delicate Florescu, a fost prezent zilele acestea la targul international Gaudeamus - carte de invatatura. In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Gheorghe Florescu ne-a spus:
In doua conferinte de presa succesive primarul Mircia Gutau si directorul Urban, Teodor Florescu, se contrazic reciproc in ceea ce priveste pierderea procesului cu firma lui Silviu Prigoana. ... Florescu ameninta De cealalta parte a baricadei, directorul Teodor Florescu ameninta membrii comisiei de licitatie cu plangere penala.
Emil Florescu participa in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu:
Emil Florescu este o prezenta constanta la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman, dar si la alte targuri. ... "Tuica ramane produsul specific zonei!", a mai spus Emil Florescu. ... In acest week-end il gasiti pe Emil Florescu la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Gheorghe Florescu va fi invitatul Iulianei Marciuc in emisiunea sa, "Destine ca-n filme", marti, 21 octombrie, de la ora 21.00, la TVR.. L-am reintalnit pe Gheorghe Florescu la Festivalul Ceaiului si al Cafelei organizat in Piata Universitatii, in acest week-end.
Mai mult decat atat, candidatul pe care ajunsese sa il sprijine Victor Ponta, pe baza rezultatelor inregistrate la sondaje nu era un PSD-ist, ci PC-istul Florescu. Cum a ajuns Florescu sa fie cunoscut in Sectorul 6? ... De unde are Florescu bani de campanii?
Cristina Macuc) Sub sloganul "STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Sectorul 6!", Fundatia "Stefan Florescu - Din suflet pentru suflet" incearca sa stranga 100.000 de semnaturi pentru initierea unui proiect legislativ pe care sa il depuna in Parlament impotriva "hingherilor" de masini.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: ... Familia mea are 5 ha de livezi in sistem ecologic, la comuna Cuca Arges si la Danicei Valce", ne-a spus Emil Florescu.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate la Bucuresti. ... Am adus, de asemenea, si palita de la Cuca facuta dupa o reteta a familiei, din prune negre si mici", ne-a spus Emil Florescu.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate la Bucuresti. ... Am adus, de asemenea, si palita de la Cuca facuta dupa o reteta a familiei, din prune negre si mici", ne-a spus Emil Florescu. ... Acesta este primul targ la care particip dupa pandemie, ne-a spus Emil Florescu.
google-analytics.com