Cautare

139 de rezultate pentru "geologie" (2.60 secunde)
Muzeul National de Geologie sarbatoreste pe 18 mai 2013 in intervalul orar 10.00-23.00, Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor.
Mircea Tocaci, artist plastic, alaturi de Muzeul National de Geologie, propune o fabuloasa incursiune in depozitele marine de varsta cretacica de pe Valea Teleajenului.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 26 iulie-4 august traditionala expozitie, care reuneste cei mai dedicati si experimentati participanti. Astfel, curtea Muzeului National de Geologie se va dovedi neincapatoare pentru cei peste 40 de expozanti si numerosii invitati pasionati de cristale.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, in acest week-end. ... Urmatorul targ de cristale de la Muzeul de Geologie va fi peste o luna.
Cel mai complet ghid al pietrelor pretioase, fine si de podoaba, cu prezentari generale si aplicatii profesionale, cu peste 1.250 de ilustratii, tabele, macro si microfotografii, "Gemologie practica - identificarea pietrelor pretioase", a fost lansat recent la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Iarna Cristalelor".
Ana Capaneata a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu noutati precum: ... Urmatoarea expozitie la care ea si iubitul ei vor participa va fi organizata de Florii, intre 26 - 28 aprilie, la Muzeul National de Geologie.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in curtea Muzeului National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Targul este deschis in curtea Muzeului National de Geologie inclusiv pana duminica, 4 august.
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu cercei, brose din jaspuri, agate si bronzit - la 15 RON, bratari, coliere unicat din cuart, agate, jad, mokkait, jasp si aventurin - intre 60 RON - 160 RON.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
Am lucrat trei ani la Muzeul National de Geologie si am legat prietenii aici. ... Am intalnit-o la Muzeul National de Geologie, unde si-a expus bijuteriile sale inedite din cristale.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... La targul de cristale de la Muzeul National de Geologie a fost prezenta si Dana Nastase.
Anamaria Vidu si Vali Panduru participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Targul este deschis in curtea Muzeului National de Geologie inclusiv pana duminica, 4 august.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 13-15 septembrie 2013 expozitia cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase, Toamna Cristalelor.
Expozitia are loc la Muzeul National de Geologie, Soseaua Kiseleff, nr. ... Alex Log Serv S.R.L., Facultatea de Geologie si Geofizica Bucuresti, Mineralien Company, Elixir Press, Editura CD Press..
- Va ganditi sa expuneti bijuteriile si la Muzeul National de Geologie, intr-o expozitie speciala? ... La un moment dat, am avut o echipa care a stat trei zile in atelierul Muzeului National de Geologie si a avut multe de invatat de acolo.
google-analytics.com