Cautare

157 de rezultate pentru "gelu" (7.76 secunde)
"Nu stiu daca am sa indrept lumea, dar daca n-as abate omenirea din calea raului decat atat cat abate un bob de nisip albia unui fluviu, si totusi datoria mea e limpede...precisa" - sunt ideile lui Gelu Ruscanu, personajul principal din drama lui Camil Petrescu, "Jocul ielelor".
Elise Stan, Florentina Satmari, Maria Dragomiroiu, Stefania Rareș, Gheorghe Turda, Gelu Voicu, Larisa Barbu, Lucian Goiana, Paul Stanga, Cornelia Tihon, Costel Pandelescu, Radu Fornea, Vlad Ionescu au urcat aseara pe scena, rand pe rand si au pledat pentru muzica populara.
- Liviu Vasilica (1950 "2004), cantaret de muzica populara; - David Praporgescu (1856-1916), general al armatei romane; - Gelu Voicu,cantaret de muzica populara denumit si omul orchestra.
Gelu COLCEAG - Lumini: George JIPA Va aducem la cunostinta si un set de reguli pe care spectatorii trebuie sa le respecte, privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu SARS-COV2:
Silviu Gelu Zetea, patronul S.C. Privat Silviu Zetea SRL, impreuna cu fiul sau, Gerard Zetea, Director General la Zetea Transilvania, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului.
- Gelu Cosma (fizioterapeut, Kinetic Sport Medicine) - Silviu Apriutesei (director general, Weyergans Romania) - Dr. Gabriel Copaci (medic specialist medicina sportiva) Invitati speciali:
INNA, VUNK, HOLOGRAF, CARLA'S DREAMS, RANDI, NICOLETA NUCA, ALEXANDRA USURELU, ORCHESTRA NATIONALA VALAHIA", LAVINIA GOSTE, GELU VOICU, MARIA DRAGOMIROIU, GRIGORE LESE, OPERETA STARS, CAMERATA REGALA, GRUPUL VOCAL ACAPELLA, CORUL SYMBOL si multi altii.
De la B1 scriitorul Dan Ciachir a plecat in vara trintind lavaliera pe masa, nervos, aici s-a contrat dur Traian Basescu cu diversi moderatori, aici au fost aproape de bataie Vasile Marica si Gelu Visan, Oreste Teodorescu si Dan Turturica, Stelian Negrea si Dumitru Pelican, aici moderatorul Sabin Orcan i-a adresat invitatului Sebastian Ghita nemuritoarea intrebare - Domnule Ghita, ati tras ceva pe nas inainte?
- Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu sunt acuzati si de crime impotriva umanitatii, fapte care nu s-au prescis, au mai aratat procurorii in actul de sesizare al instantei Gruparea Iliescu s-a constituit dupa 1968 ca o grupare dizidenta care a avut drept scop inlaturarea fostului presedinte Ceausescu Nicolae, dar mentinerea Romaniei in sfera de influenta a URSS, se mai arata in rechizitoriul publicat in g4media.ro.
Ciudata sau poate calculata este si atitudinea lui Gelu Ciubotaru, exclus din partid anul trecut de Tabuleac si reprimit de bucuresteni, care acum merge pe mina celui care de fapt l-a dat afara.
Suntem siguri ca jurnalistii prezenti au ramas, vorba lui Gelu Voican Voiculescu, perplecsi. Moara de vorbe Emil Boc nu mai exista.
Si din Botosani au plecat mai intii Corneliu Popescu ca sa preia din mers sefia pisciculturii iar mai apoi Gelu Ciubotaru, pentru care a fost pregatit un fotoliu de subsecretar de stat.
Si, la sugestia lui Gelu Voican, adauga: "Stateam culcati pe podea". Si si-a scuturat de pe fundul pantalonilor cateva fire de praf ramase acolo de pe timpul Revolutiei.
e vorba de Gelu Dae. Se poate spune ca Dae e fidel lui nea Petre sau ca a aflat ca...
Ce zicea Petre Stanca despre Felix Stroe sau Gelu Dae - eventuali candidati sunt mici soparlite probabil, menite sa intarate spirite.
Alexandru Tocilescu, Sanda Manu, Silviu Purcarete, Cristian Hadji Culea, Gelu Colceag, Catalina Buzoianu si multi altii. - Ati concertat in America.
de 23 de ani si Gelu A. de 29 de ani, la oficiul postal Darabani. Politistii au descoperit 1.060 de pachete de tigari, de provenienta Republica Moldova.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com