Cautare

178 de rezultate pentru "gazeta" (3.64 secunde)
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
In acelasi context, si PSD incearca sa atraga atentia asupra asocierii create intre Boc si cei anchetati in dosarul "Gazeta", liderul Mircea Geoana fiind de parere ca liderul PD a exercitat public presiuni asupra DIICOT Cluj in dosarul "Gazeta".
Gazeta opozitiei zice: ... Gazeta guvernului zice:
Gazeta Sporturilor scrie despre intrecerile olimpice de aproape 90 de ani, iar emotia si durerea Jocurilor au devenit parte a traditiei acestui ziar si a legaturii sale puternice cu cititorii. ... Istoria Jocurilor Olimpice se scrie in Gazeta!
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. Cititi mai jos informatiile pe aceasta tema, din Gazeta Sporturilor.
In prezent advertiserii deja familiarizati cu presa locala pot cumpara si spatii online pe site-uri precum www.zi-de-zi.ro, www.gazetadecluj.ro, www.gazetadebacau.ro, www.gazetadebistrita.ro, www.gazetademaramures.ro, www.gazetadeneamt.ro, www.gazetadeoradea.ro, www.bunaziuaardeal.ro, www.ziaruldesibiu.ro, www.ziaruldemures.ro, Gazeta de Sud (www.gds.ro), Gazeta de Olt (www.gdo.ro), Gazeta de Valcea (www.gdsvl.ro), www.curierulnational.ro si site-ul in limba maghiara www.hirek.ro.
- Alo, casa domnului Avramescu care scrie la Gazeta? ... - Apropo, de unde stii ca scriu la Gazeta? - Pai, toti dracii citesc Gazeta pe internet.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Si nu vreau ca numele meu sa fie legat de inchiderea unui ziar cum este " Gazeta Sporturilor", un ziar care a aparut neincetat din 1924 si pana astazi", sustine redactorul sef al "Gazetei Sporturilor" Topul pierderilor Potrivit BRAT, cel mai bine la capitolul vanzari sta "Adevarul".
Este insa vorba de o atentionare si de o afisare la „gazeta de perete“ a numelui lor, pentru a-i face de rusine.
Miercuri, 24 aprilie 2013, cauta la chioscurile de difuzare a presei, ziarul Gazeta Sporturilor si achizitioneaza-l impreuna cu cartea "MANTUITORUL - Viata lui Isus" de Ernest Renan.
Zilele acestea "Born I Rumaenien" (BIR) a venit si la Craiova, propunandu-si ca, in colaborare cu Fundatia "Gazeta de Sud", sa aduca bucurii si in vietile acelor doljeni napastuiti de soarta.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a anuntat ca va depune in cursul zilei de astazi o plangere impotriva presedintelui PD Emil Boc, a deputatului PD Daniel Buda si a sefului trustului "Gazeta" Liviu Man, acuzandu-i de asociere cu scopul de a-i denigra imaginea.
Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Paszkany Arpad Zoltan, este urmarit penal de procurii DIICOT in dosarul "Gazeta", investigatiile vizand legaturile acestuia cu grupul infractional condus de presedintele Trustului "Gazeta", Liviu Man.
Gazeta de Sud v-a prezentat in urma cu o saptamana situatia taberei pentru tineret de la Calafat, demolata fara autorizatie de societatea Dova Construct. ... Gazeta de Sud a solicitat pe baza Legii accesului la informatiile de interes public sa studieze contractul cu pricina.
Organele statului au confirmat distrugerea nelegala a taberei pentru tineret de la Calafat, sesizata de Gazeta de Sud. ... Un control al ISC Oltenia, desfasurat la fata locului, a confirmat ceea ce scrisese si Gazeta de Sud inca de acum trei saptamani:
Gazeta de Sud a comparat legile care fac referire la demiterea primarului si, judecand dupa ce scrie pe site-ul Camerei Deputatilor, locul unde sunt publicate toate actele normative ale Romaniei, reiese ca Solomon ar putea ramane fara mandat doar atunci cand va fi condamnat defintiv si irevocabil.
Gazeta de Sud a comparat legile care fac referire la demiterea primarului si, judecand dupa ce scrie pe site-ul Camerei Deputatilor, locul unde sunt publicate toate actele normative ale Romaniei, reiese ca Solomon ar putea ramane fara mandat doar atunci cand va fi condamnat defintiv si irevocabil.
Potrivit www.9am.ro, politica europeana a actualei Aliante de guvernare din Republica Moldova afecteaza minoritatea rusa si poate sa "genereze un val masiv de refugiati rusi" inspre Transnistria, scrie publicatia rusa Nezavisimaia Gazeta.
"Europa continua sa tremure de frig", in timp ce, in pofida acordurilor incheiate, tranzitul a 76,6 milioane de metri cubi de gaze rusesti via Ucraina nu a fost asigurat de societatea nationala ucraineana Naftogaz, din cauza "lipsei de capacitati tehnice", subliniaza cotidianul Gazeta.
google-analytics.com