Cautare

98 de rezultate pentru "gavrila babiciu" (4.20 secunde)
Ieri, organizatia judeteana a Partidului Democrat a prezentat imagini filmate cu echipe de "comando" ale candidatului PSD la primaria Ghindaresti, Vasile Gavrila, in timp ce imparteau pachete cu alimente tuturor satenilor care le ieseau in cale.
MARIUS GAVRILA A LANSAT CARTEA DESPRE SUCCESUL VIETII SALE!
Adrian Gavrila este acuzat ca ar fi luat mita pentru a inlesni importul fara plata taxelor vamale a 960 de tone de tutun. ... Nicolae-Adrian Gavrila, consilier superior in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost arestat ieri de procurorii DNA.
Conducerea Partidului Conservator a dezavuat pozitia senatorului PC Gavrila Vasilescu, exprimata prin vot in timpul dezbaterilor din Comisia juridica asupra Ordonantei de organizare si desfasurare a referendumului.
Vicepresedintele Consiliului Concurentei, Alexe Gavrila, a fost ales de plenul institutiei pentru a asigura interimatul pana la numirea unui nou presedinte, la propunerea Guvernului, dupa ce perioada de preaviz a fostului pesedinte Mihai Berinde expirase pe 8 martie.
Reprezentantii Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) vor discuta la 3 mai la Bruxelles cu oficiali ai Comisiei Europene, punctual, continutul ordonantei privind reducerea datoriilor pentru 34 de firme, a declarat ieri presedintele Consiliului Concurentei, Alexe Gavrila, citat de Mediafax.
Senatorul umanist Gavrila Vasilescu si deputatii Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu au primit somatii scrise din partea presedintelui filialei judetene a formatiunii inca de guvernamint prin care li se cere sa isi stinga obligatiile financiare.
Domnul senator Gavrila Vasilescu. Gavrila Vasilescu: Domnule presedinte, vine Pastile, dar eu va scutesc sa-mi dati doi miei, Vasilescu este numele meu...
Presedintele PSD Bihor sustine ca presedintele CJ, Kiss Alexandru, si doi vicepresedinti, Stefan Seremi si Gavrila Ghilea, fac asa cum vor ei licitatiile la nivel de judet, urmandu-si doar propriile interese.
Dupa George Maior, in fata ei s-a aflat Gavrila Nicolae, decedat luna trecuta. Urmatorul pe lista dupa Gavrila Nicolae era social-democratul Cornel Suciu.
Secretarul Senatului, Gavrila Vasilescu, a declarat ca, in urma celui de-al doilea apel nominal, insotit si de votul nominal privind prelungirea mandatului membrilor Curtii de Conturi, doar 60 de senatori si-au exprimat optiunea de vot, in timp ce 15 senatori au parasit sala de plen.
Primele surprize sunt candidatura lui Petru Filip in colegiul 3 Senat care are arondata zona Oradea - Salonta, dar si faptul ca Stefan Seremi va candida la Camera Deputatilor (si nu la Senat, cum dorise initial) pentru colegiul 5, colegiu ravnit de colegul sau Gavrila Ghilea, dar si de Octavian Bot.
Pedelistul Gavrila Ghilea a tinut sa precizeze ca si Radu Tirle ar trebui sa dea dovada de bunavointa atunci cand grupul PDL din Consiliul Judetean doreste sa introduca pe ordinea de zi proiecte care initial nu au fost cuprinse in mapa de sedinta.
Putea sa le ia, dar nu a facut-o", a mai declarat, pentru "Replica" de Constanta, comisarul Bogdan Dima Gavrila.
Presedintele Consiliului Concurentei, Alexa Gavrila, a declarat ca a declansat deja o ancheta, tocmai pentru a verifica daca anunturile privind scumpirea painii sunt rezultatul unei intelegeri secrete intre producatori, lucru interzis de lege.
"Comparand aceste cifre cu rezultatele la nivel national pe aceeasi perioada, identificam un interes comun intregii tari pentru creditele negarantate, dar si o tendinta care creste in mod constant, de la luna la luna, pe segmentul garantat (o crestere procentuala, la nivel national, de aproximativ 1%)", a explicat Roxana Gavrila, directorul Departamentului Comunicare si Marketing Credit Team.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, sunt prezenti zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in Parcul Cismigiu.
Pentru ocuparea celorlalte doua mandate de senator favoriti sint Gavrila Vasilescu, de la Uniunea PSD^PUR si Mihai Tibuleac de la Alianta D.A., PRM-istul Mircea Druc avind a treia sansa, in timp ce pentru ultimul mandat de deputat prima sansa o are Radu Dragus, de la Alianta D.A., care isi disputa locul cu social-democratul Gheorghe Marcu si PRM-istul Paul Ionescu.
Siguri de mandate sint ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, actualii deputati Doina Dretcanu si Mihai Malaimare, consilierul municipal Catalin Buhaianu, consilierul judetean Liviu Cimpanu, in timp ce, potrivit reprezentantilor tuturor celor trei formatiuni parlamentare, celelalte doua mandate de senatori vor reveni umanistului Gavrila Vasilescu si liberalului Mihai Tibuleac, iar ultimul mandat de deputat probabil democratului Radu Dragus.
Potrivit acelorasi operatiuni, inca din prima faza a redistribuirilor se atribuie si celelalte mandate, pentru Senat umanistului Gavrila Vasilescu si liberalului Mihai Tibuleac, iar la Camera Deputatilor democratului Radu Dragus.
google-analytics.com