Cautare

569 de rezultate pentru "gavril gic marcel" (9.13 secunde)
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Gavril Mirza: ... Dan COMAN) Aproape 300 de locuitori ai comunei Bosanci au participat la o intalnire electorala cu senatorul PSD Gavril Mirza, care candideaza din partea USL pentru un post de deputat in Colegiul nr.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Sorin Rosca Stanescu) Marcel Ciolacu, inainte de a fi ales presedinte plin al partidului, si-a asumat in mod public raspunderea pentru reusita motiunii de cenzura. ... Convocat de Marcel Ciolacu. ... Marcel Ciolacu, pentru a-si justifica infrangerea si pentru a-si disipa raspunderea, a identificat cativa tapi ispasitori.
Dupa ce toata familia i-a plecat in Italia, la munca, Adina Visterineanu, fosta sotie a lui Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o in bataie pe Alexandra Stan, si-a gasit sprijin in fostii socri, cu care se intelege foarte bine.
Fostul presedinte al PD-L Targu Jiu, Marcel Romanescu, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului Gorj, in cadrul unei festivitati gazduite de Sala Maura, in prezenta a peste 70 de persoane.Marcel Romanescu a devenit de ieri subprefect al judetului Gorj.
De aici a iesit un urias tambalau, care are drept punct de plecare licenta lui Marcel Pavel, care, fiind pus in situatia de a canta doar doua strofe, pentru ca nu avea la dispozitie decat 3 minute, a eliminat, din motive politice, un vers care cuprindea cuvantul Traian.
Marcel Iures, mesaj pentru sustinatorii homosexualilor: ... Tudor Matei) Invitat la Digi 24, actorul Marcel Iures a afirmat ca familia este formata dintre un barbat si o femeie, spre uluirea celor doi moderatori, Florin Negrutiu si Claudiu Pandaru.
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Presedintii PSD ai consiliilor judetene din tara se vor intalni astazi, la Bucuresti, pentru a stabili cai de actiune comune in perioada urmatoare in ceea ce priveste administratia locala, dar si in relatia cu noul Guvern, a anuntat ieri presedintele PSD si CJ Suceava, Gavril Marza.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
Senatorul PSD de Suceava Gavril Marza trage un semnal de alarma asupra cultelor sa nu intre in parteneriat cu PDL.
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
"Nu m-am mai simtit femeie in dormitor" Gabriela Cristea a declarat ca relatia dintre ea si Marcel Toader s-a racit cu mult timp inainte de a lua decizia de a se desparti.
Prima a venit de la o poveste spusa de Jesse Marcel Jr., fiul ofiterului de informatii de la Roswell Army Air Base, primul care a istorisit detaliile prabusirii OZN din iulie 1947.
FARCAS) Un episod important al presupusei prabusiri a unui OZN la Roswell, in 1947, a fost acela in care ofiterul de contrainformatii, maiorul Jesse Marcel (foto), dupa ce a terminat de adunat de pe ferma Foster resturile accidentului si inainte de a le preda superiorilor sai, a trecut in fuga pe acasa, aratand materialele adunate sotiei si fiului sau de 11 ani Jesse Marcel Jr.
Comandorul in rezerva Marcel Smoleanu se afla atunci la mansa primului elicopter. ... Dupa ce a vorbit si cu Marcel Smoleanu, conducatorul de zbor a dispus aterizarea elicopterelor.
Marcel Toader (50 de ani) a recunoscut ca sunt momente in care se gandeste foarte mult la fosta sa sotie, Gabriela Cristea (38 de ani). ... In bine", a declarat Marcel Toader, in exclusivitate pentru Libertatea.
Spectacolul incepea cu Fara Cuvinte, piesa la care Marcel avea o partitura de pian. In cea de-a doua zi, Marcel era in sala, la mixer, facand niste reglaje. ... Marcel a raspuns in stilul caracteristic:
La Art Safari, artistii Marcel Thiele si Nicoleta Jutka expun lucrarile lor intr-una dintre salile in care au fost inchisi pe vremuri dizidentii politici. ... Pictorul german Marcel Thiele s-a stabilit in Romania in urma cu 3 ani.
google-analytics.com