Cautare

80 de rezultate pentru "gavril gic" (4.26 secunde)
Din "echipa lui Bolojan" fac parte, alaturi de liberali ca Lucia Varga, Mihai Manea, Dan Octavian sau Daniel Negrean, si nume cunoscute ale vietii publice locale, cum ar fi Hadrian Borcea, coordonator al SMURD Bihor, Paul Iacobas, director programe de turism la CRSE, Ramona Novicov, critic de arta si specialist in monumente istorice, Nicolae Morgovan, presedintele BNS Bihor, Dacian Palladi, consultant in afaceri, si Gheorghe Carp, managerul Spitalului Clinic Municipal "Gavril Curteanu", pana nu demult potential candidat al PD-L pentru postul de primar.
Potrivit directorului general al APDRP, Mihai Gavril Vadan, in prezent se analizeaza posibilitatea de a propune Autoritatii de Management a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) sa decida alocarea in acest an a intregii sume disponibile pana la finalul Programului, pentru ca limitarea financiara sa nu mai fie un impediment.
Reprezentantii urmeaza sa faca constatarea si apoi sa aplice sanctiunea corespunzatoare, in cazul in care este necesar acest lucru", a mentionat Roxana Gavril, purtator de cuvant in cadrul ITM.
Senatorul Gavril Mirza a sustinut o declaratie politica intitulata: Incompetenta Guvernului Boc alunga investitorii straini Cu siguranta ati constatat, ca si mine, ca doua sunt subiectele prezente de preferinta in mass media noastra cea de toate zilele.
Gavril MOCEAN - Cluj mobil: 0745-636 416 Secretar: ing. Angela BOKOR - Zalau mobil: 0741-246 220 email: [email protected] Resp.
Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a preferat ca sosirea tricolorelor - care meritau chiar sI primire la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda din Otopeni - sa se faca la terminalul "Sosiri" pentru ca publicul sa poata ajunge cat mai aproape de elevele cuplului de antrenori Aurelian Rosca - Gavril Kozma.
Castigatorii UNIQA Asigurari 10Km individual au fost Gavril Stefandin Italia la categoria barbați, cronometrat cu 30min 17secsi la categoria femeiIvancescu Oana Diana cu 38 min 35sec.
Miercuri, 01 mai 2013 ora 3:00 (amJ) Interviu in direct si alte surprize in cadrul emisiunii "Romania frumoasă" cu moderatorii Andra Gavril si Marius Constantinescu (durata emisiunii 1 ora) Sambata, 4 mai 2013, ora 21:00 la FAVORIT TV - in cadrul emisiunii din seara de inviere "Fuego si prietenii la FAMILIA FAVORIT" interviu cu Valentina Herta si program muzical de inviere;
Dupa 1792 (data la care rusii ating Nistrul) Transnistria va apartine bisericeste de Ecaterinoslav in fruntea careia insa era romanul Gavril Banulescu-Bodoni, care dupa anexarea Basarabiei va reuni sub aceeasi mitropolie Chisinaul, Hotinul si Oceacovul fiindca in tinutul Oceacovului precum si in Basarabia locuiesc moldoveni, vlahi, greci, bulgari si colonisti de diferite neamuri, iar rusi sunt foarte putini.
Alina Petrica in rolul Lois Lane, Iulia Gavril ca Martha Kent, Ernest Fazekas ca Alexander Luthor, Gruia Sandu in rolul lui Alfred Pennyworth si Claudiu Istodor ca Perry White.
Mihail si Gavril, cu ocazia zilei de nume a Regelui, pentru ca atunci, in 1945, a fost o criza politica, cunoscuta in istorie drept greva regala.
A colaborat cu Kalle si Tequila pentru piesa Jack si Rom, dar si cu Jean Gavril pentru single-ul Fata, bea cu mine”.
Designerul Rozica Maldarasanu Miclescu este prezenta la targul de Sfintii Mihail si Gavril si astazi, organizat in curtea MTR. Aceasta a venit cu superbe covoare, tapiserii si cuverturi traditionale tesute de propriile maini.
Andra Gavril si Marius Constantinescu au pregatit o editie speciala pentru data de 24 iunie, de la ora 19.00, de Ziua Internationala a Iei.
Printre liderii PSD prezenti, pe langa presedintele organizatiei judetene, Catalin Nechifor au mai fost prezenti senatorii Ovidiu Dontu si Neculai Bereanu , deputatii Ioan Stan si Gavril Mirza, dar si vicepresedintele PSD al Consiliului Judetean, Alexandru Radulescu.
Semnificatia acestei sarbatori este reprezentata de momentul in care Arhanghelul Gavril a anuntat-o pe Fecioara Maria ca va da nastere Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
Gavril Curteanu Oradea; 2. Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul malformatii congenitale asociate cu retard mental, Spitalulul Clinic de Urgența pentru Copii Dr.
Odata cu marea Sarbatoare a Sfintilor Mihail si Gavril, in Parcul National din Capitala are loc FESTIVALUL HAIDUCILOR.
Peste 1,3 milioane de romani poarta numele celor doi sfinti arhangheli. Este ultima sarbatoare inainte de Postul Craciunului, care incepe pe 15 noiembrie.
GAVRIL de 40 de ani din jud. Buzau. La cotrolul sumar efectuat asupra acestuia s-au gasit un cutit tip briceag cu buton, avand lama de 8 cm, iar lungimea totala de 18 cm si opt telefoane mobile.
google-analytics.com