Cautare

573 de rezultate pentru "gavril gic marcel" (3.07 secunde)
Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca nu a fost informat cu privire la amendamentul din proiectul de modificare a Codurilor Penale care prevedea instalarea unui prag de 250.000 de lei pentru infractiunea de abuz in serviciu.
Marcel Pavel a acceptat provocarea "oracolului" de la Xtra Night Show. Artistul a relatat despre inceputurile sale in muzica si nu numai!
Anuntul asteptat de milioane de romani: salariile si pensiile nu scad, taxele nu se majoreaza, promite Marcel Ciolacu
Marcel Pavel a sustinut un concert la protestul organizat, duminica, la Orhei, de catre Partidul Politic SOR, insa fara un public prea mare, transmite tv8.md.
Imediat dupa fluierul final al lui Marcel Birsan, a inceput iuresul lui Dan Petrescu pe gazon.
Marcel Ciolacu a discutat astazi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. A fost prezentat ti stadiul privitor la cererea de plata numarul doi din PNRR Un alt subiect discutat a fost legat de masurile privitoare la reducerea inflatiei
Premierul Marcel Ciolacu a reactionat printr-un mesaj postat pe Twitter dupa ce guvernatorul prorus al regiunii Herson a amenintat ca rusii vor arunca in aer podul Galati-Giurgiulesti care face legatura dintre Romania si Moldova spunand ca astfel de declaratii care vizeaza Romania, aliat al NATO, sunt inacceptabile.
Noul ministru al Finantelor, Marcel Bolos, a spus luni ca vom avea economii importante din interzicerea cumulului pensie-salariu.
Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a declarat, luni, ca TVA la anumite alimente poate creste de la 9% la 19%, ceea ce ar insemna o scumpire a produselor.
In sedinta de Guvern de vineri, 30 iunie, premierul Marcel Ciolacu a anuntat masurile pe care le vor lua ministrii cabinetului sau in ceea ce priveste problemele din ultima vreme.
Premierul Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla cu taxele romanilor in perioada urmatoare, dar si cu facilitatile fiscale pentru anumite categorii de angajati.
Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Gabriela Firea, a fost chemata de premierul Marcel Ciolacu la Guvern pentru a-i cere demisia ca urmare a scandalului "azilelor groazei", au declarat surse guvernamentale pentru Digi24.ro.
Premierul Marcel Ciolacu si omologul sau bulgar au discutat la Bucuresti despre accelerarea proiectului celui de-al doilea pod peste Dunare, care va face legatura intre Giurgiu si Ruse.
Marcel Ciolacu cere interventie de urgenta la un centru de ingrijire a persoanelor varstnice din judetul Mures. ... Marcel Ciolacu spune ca va monitoriza indeaproape evolutia evenimentelor pentru a se asigura ca victimele vor primi un tratament adecvat.
Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa cu ministrul Finantelor Marcel Bolos, ca Guvernul a pregatit peste 50 de masuri pentru reducerea cheltuielilor in sistemul bugetar.
Marcel Bolos spera ca plata salariilor bugetarilor sa fie facuta la timp, cu toate ca exista sanse mari ca acestia sa isi primeasca banii cu intarziere luna aceasta.
Marcel Ciolacu intervine si promite ca salariile a milioane de romani vor fi platite astazi.
Marcel Bolos a cerut Comisiei Europene ridicarea plafonului de la 4.4% la 5.5%. Premierul Marcel Ciolacu va merge si el la Bruxelles pentru a discuta cu Ursula von der Leyen.
Marcel Bolos a tinut insa sa sublinieze ca va majora valoarea voucherelor pentru ca acestea urmeaza sa fie impozitate cu 10% pentru contributia la sanatate.
Social-democratii vor ca Marcel Ciolacu sa candideze la Presedintia Romaniei in 2024, spune Mihai Tudose, europarlamentar PSD si fost premier al Romaniei.
google-analytics.com