Cautare

573 de rezultate pentru "gavril gic marcel" (3.25 secunde)
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gaandul la istoria genului:
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gandul la istoria genului:
Versurile sale apar in repertoriile copiilor (este autorul versurilor indragitului slagar Nu mi-e frica de Bau-Bau compus de Gabriela Sauciuc " Cicone), dar si ale multor solisti consacrați precum Corina Chiriac, Stela Enache, Angela Similea, Margareta Paslaru, Marcel Pavel, Paul Surugiu " Fuego, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Madalina Manole si mulți alții.
Redeschiderea centrului precum si indrumarea maicilor a fost posibila cu ajutorul mesterului olar Marcel Mocanu din localitatea Branistea - Galati.
De pilda, maiorul Jesse Marcel adunase in 1947, langa Roswell, niste placi subtiri ca hartia, dintr-un material extraordinar de usor dar care putea fi indoit doar cu multa greutate si care revenea la forma initiala fara nicio cuta, ori bagata in foc nu se inrosea si se racea apoi in cateva clipe.
Expozitia prezinta peste 60 de fotografii surprinse de Sebastian Marcel Oros in timpul evenimentelor ce s-au derulat dupa fatidica noapte din #colectiv si cele 23 de fotografii ale regretatei Teodora Maftei reunite sub titlul The London Unedited, imagini pe care jurnalista le-a surprins la Londra, in vara anului 2015.
Marcel Godric, director la Godrich Gluten Free, si sotia lui, Dana Duca, organizeaza vineri, 15 aprilie, la ora 12.00, o conferinta de presa cu ocazia deschiderii Salonului International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
Unul dintre expozanti este si Marcel Godric, director al firmei Godrich Gluten Free - produse fara gluten, alaturi de care am stat de vorba in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Marcel Pascu de la Crama de Soiuri Dealul Mare - virtuoz al vinului, Gramofon Wine: Avem trei game: Gramofon, cu muzica, cu tablourile, unde ne-am reunit intr-un pub pe Strada Pasteur nr.
Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca negocierile cu PNL pentru formarea noului guvern nu pot fi facute altfel decat conform ponderilor parlamentare.
Marcel Ciolacu: "Haideti sa ne intoarcem la prioritatile romanilor" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca dupa intalnirile cu liderii PNL si UDMR, social democratii au propus un program de guvernare pe termen mediu si lung.
Marcel Ciolacu spune ca soarta pensiilor va fi decisa in zilele urmatoare, iar negocierile vor continua cu PNL, tocmai pentru ca au ramas foarte multe nediscutate, cum ar fi ce se intampla cu justitia si finantele.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca PNL nu a luat inca o decizie de sustinere a formulei de a ocupa, prin rotatie, functia de premier.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca exclude posibilitatea ca Nicolae Ciuca sa fie premier pentru urmatorii trei ani si ca asteapta decizia PNL de a accepta rotatia premierilor celor doua partide la guvernare.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca social-democratii se intalnesc azi in Consiliul Politic National pentru a vota propunerea de premier care va prelua mandatul in prima parte a rotatiei sefilor din Executiv, scenariu agreat cu cei de la PNL.
PSD vrea premier prin rotatie, insa Marcel Ciolacu exclude ca Florin Citu sa conduca viitorul Executiv. Mai mult, nici varianta cu Nicolae Ciuca premier nu e vazuta cu ochi buni de social democrati.
Florin Citu a declarat, in aceasta dimineata, ca i se pare bizar argumentul lui Marcel Ciolacu potrivit caruia social-democratii nu ar accepta numele Florin Citu pentru propunerea de premier doar pentru ca au initiat o motiune de cenzura in urma careia guvernul condus de acesta a picat.
Social democratii au votat, in sedinta Consiliul Politic National, desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier. ... Anterior sedintei, Marcel Ciolacu declara ca este normal ca PSD sa aiba prioritate deoarece au castigat alegerile generale.
Marcel Ciolacu va fi propunerea de premier pentru a conduce coalitia de guvernare pentru care se poarta negocieri de mai bine de doua saptamani.
google-analytics.com