Cautare

193 de rezultate pentru "gabi ciuperca" (6.47 secunde)
În acest sens a solicitat banii Gabi Saizescu, reprezentanta firmei Playcont. ... Ultima data mi-au spus ca fata care se ocupa de dosare este plecata în concediu“, a spus Gabi Saizescu.
În acest sens a solicitat banii Gabi Saizescu, reprezentanta firmei Playcont. ... Ultima data mi-au spus ca fata care se ocupa de dosare este plecata în concediu“, a spus Gabi Saizescu.
Filmarile pentru aceasta emisiune au inclus inregistrari inedite cu multipla campioana olimpica Monica Rosu, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, Gabi Toncean, presedintele Federatiei Romane de Kempo, Amatto Zaharia, designerul de incaltaminte Ionut Glavan sau violonista Graziella.
Gabi Muresan si Bokila vad cartonasul galben inainte de pauza. ... Gabi Muresan reia cu capul pe langa poarta! Min 38:
Krypton Unplugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - continua turneul de promovare a albumului "O parte din noi".
o relatie "periculoasa" cu fotbalistul Gabi Matei, care a taiat-o cu lama pe maini, bruneta are parte de experiente noi alaturi de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, cu care e de 5 luni.
Gabi este acum rezultatul cuvintelor mele din timpul casniciei. ... Dupa cinci ani de casnicie, Marcel Toader si Gabi Cristea au divortat si au semnat actele pe 13 iunie.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Vom pasi in Bucurestiul elegant definit de boema bucuresteana, alaturi de Alexandru Raileanu la pian, impreuna cu Emi Ciobanu la acordeon si Gabi Stanescu la vioara. ... Gabi STANESCU Pret bilet:
UPDATE 17:27 Gabi Szabo: ... Ma bucur ca s-au adunat atat de multi oameni la o astfel de competitie, pentru un scop nobil si este minunat sa avem atatia tineri alaturi de noi", a declarat Gabi Szabo.
Gesturile oficialului federatiei au fost criticate si de Gabi Balint, care a analizat si jocul "tricolorilor" la meciul care i-a indepartat de barajul de calificare.
Gabi Balint (59 de ani) a vorbit despre instalarea lui Edi Iordanescu pe banca echipei nationale. Fostul castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua critica modul in care FRF a gandit numirea noului selectioner si lipsa de convingere in anumite scenarii.
Gabi Torje (32 de ani) este unul dintre jucatorii experimentati de la Dinamo. Cu el s-au fara, Dinamo continua sa piarda meciurile pe banda rulanta, iar revirimentul anuntat acum cinci luni intarzie.
Prezenti in studioul Euro Fotbal, fostii mari atacanti Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au avut doar cuvinte de lauda la adresa varfului din Hexagon.
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat o faza scandaloasa de la meciul U Craiova 1948 - UTA, scor 1-0, cand oltenii au cerut un penalty jenant.
Cel mai important si asteptat este cu siguranta, mult asteptata intalnire dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau. Cei doi urmeaza sa se intalneasca astazi in fata magistratilor pentru un nou termen in procesul de divort!
Gabi Balint (59 de ani), mai trist si dezamagit ca niciodata de Dan Petrescu.
Am avut parte de o rasturnare de situatie incredibila saptamana aceasta intre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu! Dupa numeroase certuri, intepaturi si jigniri, cei doi s-au intalnit, fata in fata si au dat-o la pace.pentru moment.
Bianca Dragusanu a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Gabi Badalau, dar a spus si cati bani s-au cheltuit in vacanta din Thailanda.
Dupa ce si-au aruncat cuvinte dure in fata camerelor de filmat, ulterior, intr-o interventie telefonica la Xtra Night Show, Gabi Badalau i-a facut o oferta fostei sale sotii.
google-analytics.com