Cautare

193 de rezultate pentru "gabi ciuperca" (5.50 secunde)
Calin Goia si Gabi Constantin de la Voltaj, Paul Licsor si Radu Chijer. ... Calin, Paul si Radu", ne-a spus Gabi Constantin de la Voltaj.
"Prietena mea, Gabi Szabo, trece printr-un moment cumplit. ... Gabi, toti trecem prin astfel de momente tragice! Fii puternica! Tatal tau te va veghea de acolo, de Sus, si va fi mereu mandru de tine!" Membrii Guvernului Romaniei transmit sincere condoleante Gabrielei Szabo, in urma decesului tatalui sau:
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat situatia de la FCSB, unde Gigi Becali a criticat dur echipa, desi nu a pierdut niciunul dintre ultimele noua meciuri jucate.
Este deja o intrebare de genul "ghici ciuperca ce-i"... ... Cui a folosit acest lucru e deja o alta intrebare de tipul "ghici ciuperca ce-i".
Alte regiuni disputate sunt Regiunea Sud, unde functia de vice regional este dorita atat de Mircea Cosma (presedinte CJ Prahova), cat si de Silvian Ciuperca (presedinte CJ Ialomita), in timp ce Constantin Nicolescuisi doreste o functie de vice national, dar si Regiunea Centru, unde aspiratii pentru o functie de vice au atat Mircea Dusa, cat si Ioan Cindrea (presedinte CJ Sibiu), in timp ce Constantin Nita va candida pentru o functie de vice la nivel national.
Edilii craioveni au decis ca pana la sfarsitul acestui an sa reconstruiasca fantana arteziana de la Ciuperca. Fantana "mama", cea cu care se obisnuisera oamenii, a fost daramata, din motive "stricte de securitate", in septembrie 2005.
Alte boli luate de la strand • Furunculul provocat de stafilococi din apa • Conjunctivita de bazin • Dizenteria declansata de apa contaminata cu bacterii din materii fecale • Ciuperca piciorului luata atunci cand mergem desculti pe marginea piscinei contaminate • Pitiriazisul, boala a pielii provocata de o ciuperca, manifestata sub forma de pete inchise la culoare in zona toracelui • Trichomonioza, boala cu localizare genitala • Giardioza, localizata la nivelul intestinului.
enzime derivate din ciuperca Aspergillus si extracte din papadie, ghintura-galbena, armurariu si ginseng siberian. ... O categorie foarte eficienta de enzime naturale sunt cele derivate din ciuperca Aspergillus.
in aceasta faza, microorganismele necesare pentru a trai se transforma intr-o ciuperca ce fermenteaza in exces glucoza si acidul lactic din celule.
„La calu’ mort“, „Borcanul cu miere“, „La trenul pierdut“, „La ciuperca lui Solomon“... ... Dupa ce a admirat ciuperca lui Solomon care nu exista, Dumnezeu a simtit nevoia sa se odihneasca putin.
„La calu’ mort“, „Borcanul cu miere“, „La trenul pierdut“, „La ciuperca lui Solomon“... ... Dupa ce a admirat ciuperca lui Solomon care nu exista, Dumnezeu a simtit nevoia sa se odihneasca putin.
Asadar, alaturi de primar s-au aflat, de aceasta data, doar viceprimarul Gabi Stan, seful Corpului de Control din cadrul Primariei, Dayan Fetislam, consilierii Lucian Balut, respectiv Aurelian Arghir. ... Mai nelinistit decat purtatorul de cuvant insa s-a dovedit a fi Gabi Stan.
Dupa ce l-a curtat fara succes pe ex-pesedistul Octav Cozmanca, magnatul otevist Dan Diaconescu l-a abordat, recent, prin interpusi, pe liderul UNPR, ministrul-general Gabi Oprea, pentru a sonda posibilitatea unei colaborari politice fructuoase intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.
Ion, pe care l-a sponsorizat pentru campania electorala a PSD cu haine inscriptionate cu sigla PSD“ si ca „avea legaturi si cu prefectul de Ilfov, si cu Gabi Oprea, presedintele PSD Ilfov“, pe care i-ar fi „sponsorizat cu 600 - 700 de dolari pentru campania electorala a PSD“.
Marti, Calin Goia si Gabi Constantin de la Voltaj vor fi gazde in CAMERA DIN FATA, pe Strada Mendeleev. Acestia se intalnesc cu presa la o ceasca de cafea sau ceai...
Am trecut la ridicarea acestora pentru ca ingreuneaza traficul si in plus, sunt foarte urate", a declarat Gabi Stan, viceprimarul Constantei.
Seful statului i-a decorat luni la Palatul Cotroceni pe Dumitru Tranca, Traian Grancea si Ion Minutescu cu Ordinul national "Serviciul credincios" in grad de cavaler, in cadrul unei ceremonii la care au fost prezenti reprezentanti ai minoritatii rrome, printre care Florin Cioaba, parlamentarul Nicolae Paun si cantareata Gabi Lunca.
Ei, si daca tot precizam ca agitatia era mare in hotelul Malibu, mai putem adauga si faptul ca viceprimarul Gabi Stan era atat de bine dispus incat facea glume pe seama vicepresedintilor Consiliului Judetean Constanta - Cristian Darie si Cristinel Dragomir, si ei prezenti.
'Stand la taclale cu Turcescu, la prietenosul post B1TV, ministrul Apararii Gabi Oprea ne-a relatat cum a fost el resapat de Traian Basescu, din calitatea de "sef al Mafiei personale a lui Adrian Nastase" in aceea de general de patru stele si ministru in guvernul lui Boc.
"Gabi Firea a avut dreptate sa se enerveze. ... O asteptam pe Gabi inapoi in PSD. Nu mor caii cand vor cainii!
google-analytics.com